![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
6 Attachment(s)
Quote:
Scania Auto Transporter (1/64 cred...) by Amsterdam Toys Tirul momentan este plecat cu un transport de exotice ;) :lol::lol: |
Nu ma asteptam sa fie asa fain! Il iau, poti sa imi zici cat o sa ma rupa la buzunar? :-D
|
2 Attachment(s)
Quote:
Am uitat a doua macheta pe ziua de azi... Morris Mini (1/64) Hot Wheels |
Bun ... sa vedem daca mai gasesc si reusesc sa scot banii aia de undeva, mie imi e folositor ca la TM tin numa ce cumpar recent, pana duc acasa langa celelalte si asa as tine pe remorca ;). La mini numa atat ne arati sau al tau nu e cal al meu ? ;)
|
frumos si mini morris. imi plac ideile celor de la hot wheels
|
Prea tare tir-ul! Daca-l gasesc, acum sigur nu-l ratez, imi place mult! Cabina se desparte de remorca?
In legatura cu HW-urile ai completat si seria Heat Fleet, ca mi se pare ca ai ceva modele(sper sa nu confund cu Heat Fleet)? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte foarte frumos tirul,de unde se achizitioneaza?ca la banii aia e pomana :)
|
Daca ai curaj si te uiti atent se da si rollcage-ul jos ;), e o mica bijuteria Mini-ul asta. O sa mai vezi un pop-off la mine la finalul colectiei de pick-up's ;)
|
Quote:
Quote:
Cat despre seriile de la HW, nu am completa nici una, tocmai mi-am dat seama ca nu am Plymouth din Muscle Mania :sad: |
Quote:
Quote:
|
Trebuie sa ma duc maine neaparat pe la real ca am auzit ca au multe dinastea mici:) ca azi de ex zic hai sa ma duc prin carrefour sa vad ce HW sunt pe acolo,erau 4 bucati de nush ce ferrari care mie nu imi plac si una bucata dodge si decat sa plec cu mana goala am luat dodge :))
|
Quote:
LE: Ce rau imi pare ca n-am luat Mini-ul cand am avut ocazia, foarte intersanta ideea cu pop-off body;) |
zici ca e buggy fara caroserie. arata ok si cu si fara caroserie
|
Fain transportorul Scania si Mini e super tare asa demontabil.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:48. |
- Copyright 2026 4Tuning