Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - VENOX (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/151262-machetele-mele-venox.html)

VENOX 15-01-10 23:05

Re: Machetele mele - VENOX

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2981369)
Acuma sunt curios de tirul ala, poate dau si eu o tura la Real luni sa vad daca se potriveste sa care ceva HW ;)

Daca tot am starnit curiozitate cu tirul, desi il aveam pregatit pentru mai incolo, m-am hotarat sa il prezint azi. Asa ca iata-l:

Scania Auto Transporter (1/64 cred...) by Amsterdam Toys

Tirul momentan este plecat cu un transport de exotice ;) :lol::lol:

Creative256 15-01-10 23:07

Nu ma asteptam sa fie asa fain! Il iau, poti sa imi zici cat o sa ma rupa la buzunar? :-D

VENOX 15-01-10 23:13

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2981629)
Nu ma asteptam sa fie asa fain! Il iau, poti sa imi zici cat o sa ma rupa la buzunar? :-D

Nu o sa te rupa asa rau avand in vedere ca e ditai tirul cu remorca functionala plus 2 machetute dragute 8). La aproximativ 30 lei eu zic ca e parfum. :D

Am uitat a doua macheta pe ziua de azi...

Morris Mini (1/64) Hot Wheels

Creative256 15-01-10 23:18

Bun ... sa vedem daca mai gasesc si reusesc sa scot banii aia de undeva, mie imi e folositor ca la TM tin numa ce cumpar recent, pana duc acasa langa celelalte si asa as tine pe remorca ;). La mini numa atat ne arati sau al tau nu e cal al meu ? ;)

steaua23 15-01-10 23:26

frumos si mini morris. imi plac ideile celor de la hot wheels

e30_eVG3n 15-01-10 23:30

Prea tare tir-ul! Daca-l gasesc, acum sigur nu-l ratez, imi place mult! Cabina se desparte de remorca?
In legatura cu HW-urile ai completat si seria Heat Fleet, ca mi se pare ca ai ceva modele(sper sa nu confund cu Heat Fleet)?

VENOX 15-01-10 23:42

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2981669)
Bun ... sa vedem daca mai gasesc si reusesc sa scot banii aia de undeva, mie imi e folositor ca la TM tin numa ce cumpar recent, pana duc acasa langa celelalte si asa as tine pe remorca ;). La mini numa atat ne arati sau al tau nu e cal al meu ? ;)

Ce faza cu Mini asta, daca nu imi spuneai ca e ceva de aratat nu ma prindeam care e treaba cu el :lol: . Deci mi-am dat si eu seama in cele din urma dupa ce am inceput sa il puric pe toate partile despre ce e vorba. Si anume - Pop-Off Body, adica are o clema in spate care se apasa si da drumul caroseriei de pe sasiu. Am atasat si o poza facut in graba.

gabitzUU 15-01-10 23:44

Foarte foarte frumos tirul,de unde se achizitioneaza?ca la banii aia e pomana :)

Creative256 15-01-10 23:45

Daca ai curaj si te uiti atent se da si rollcage-ul jos ;), e o mica bijuteria Mini-ul asta. O sa mai vezi un pop-off la mine la finalul colectiei de pick-up's ;)

VENOX 15-01-10 23:46

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 2981693)
frumos si mini morris. imi plac ideile celor de la hot wheels

Ma bucur ca iti place, dar ce zici de idea cu caroseria pop-off? :D

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 2981703)
Prea tare tir-ul! Daca-l gasesc, acum sigur nu-l ratez, imi place mult! Cabina se desparte de remorca?
In legatura cu HW-urile ai completat si seria Heat Fleet, ca mi se pare ca ai ceva modele(sper sa nu confund cu Heat Fleet)?

Cred ca se desparte si cabina dar nu sunt 100% sigur. Am impresia ca trebuie sa tragi mai bine de ea, mai ferm, dar mi-a fost frica :lol:

Cat despre seriile de la HW, nu am completa nici una, tocmai mi-am dat seama ca nu am Plymouth din Muscle Mania :sad:

VENOX 15-01-10 23:47

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 2981734)
Foarte foarte frumos tirul,de unde se achizitioneaza?ca la banii aia e pomana :)

De la hypermarket real.

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2981736)
Daca ai curaj si te uiti atent se da si rollcage-ul jos ;), e o mica bijuteria Mini-ul asta. O sa mai vezi un pop-off la mine la finalul colectiei de pick-up's ;)

Da am vazut. Foarte tare Mini intr-adevar, si cand te gandesti ca nu vroiam sa il iau :oops:

gabitzUU 15-01-10 23:59

Trebuie sa ma duc maine neaparat pe la real ca am auzit ca au multe dinastea mici:) ca azi de ex zic hai sa ma duc prin carrefour sa vad ce HW sunt pe acolo,erau 4 bucati de nush ce ferrari care mie nu imi plac si una bucata dodge si decat sa plec cu mana goala am luat dodge :))

e30_eVG3n 16-01-10 00:05

Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 2981737)
Cat despre seriile de la HW, nu am completa nici una, tocmai mi-am dat seama ca nu am Plymouth din Muscle Mania :sad:

Care dintre ele:lol:? Dar sigur cred ca este vorba despre Road Runner, ala e mai greu de gasit:sad:

LE: Ce rau imi pare ca n-am luat Mini-ul cand am avut ocazia, foarte intersanta ideea cu pop-off body;)

steaua23 16-01-10 00:07

zici ca e buggy fara caroserie. arata ok si cu si fara caroserie

CALIN 79 16-01-10 20:35

Fain transportorul Scania si Mini e super tare asa demontabil.

All times are GMT +2. The time now is 09:48.

- Copyright 2026 4Tuning