![]() |
Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi
ok...desi nu prea vroiam eu sa bag negru la interior ati reusit sa ma convingeti voi sa bag ...desi si eu ma gandeam la un maro coniak cu putin negru.mersi pentru sfaturi tuturor.
|
Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi
Cu negru e mai elegant;) Şi mai uşor de īntreţinut. O să trebuiască să-ţi iei nişte apărători pentru scaune, poate dintr-alea cu biluţe, că altfel le borăşti imediat.
|
Quote:
ca e cumplit vara... si cu privire la praf se observa repede.. ;) |
negru o sa fie foarte putin...doar ce e plastic o sa fie negru ...exact ca la tine bogdane.acum caut volan si eleron dar pana nu gasesc ceva sa imi placa nu cumpar....vreau volan dala imitatie de lemn am vazut unu super tare pe o masina si m-a zapacit si dala vreau.
|
Quote:
|
ce mai fac baietii veseli?mai munciti acumla masini?eu la mea pana in primavara am oprit orice bagare de bani in .... ei.doar la jenti o sa umblu putin si sa imi intaresc amortizoarele ca parca e barca.
|
salut toti oltcitarii de pe forum..de catev zile sunt proprietarul unui urs si deci se pare ca de acum incolo o sa am de scris in doua locuri....initial am vrut sa renunt l aoltcit si sa il vand insa niciodata nu voi scoate munca depusa la aceasta masina chiar daca nu e una de catalog si banii bagati in ea si deci am hotarat sa ramana in familie.acum prioritate o sa aiba noua masina iar olteanul o sa intre pe mana femeii.sper sa nu ma injurati si sa ma mai acceptati intre voi.
o zi buna tuturor!!! |
cine stie un mecanic in craiova unde pot sa schimb si eu tevile de evacuare de la motor pana la Y?am nevoie urgent de asta ca deja ma cunoaste politia prin craiova si sunt doar de 5 zile aici.
|
le poti schimba si tu....munca de max 2 ore;)
|
dragii mei am ajuns la mult asteptatul interior...in 2 zile sper sa fie gata si sa pun poze pentru critici sau aprecieri.
|
5 Attachment(s)
poze cu o parte din interior,mai am sa cumapr vopseaua pentru plastice.scuze de claritatea pozelor,o sa fac cu o cammera buna azi.
|
misto partea de sus cu ecranu ala...mai nasoala partea de jos cu tabla aia...bvo!
|
am pus aia acolopentru ca acolo era plasticu spart,primul motiv,al doilea motiv,acolo vor veni cateva butoane si al 3 lea motiv,acolo v-a fi stutul de la dozatorul de suc si cafea.o sa schimb plasticul oricum in curind insa nu am gasit inca vopsea la spray pe maro cum sunt fetele la usi si nu are rost sa fac nimik pana nu gasesc.
tin sa multumesc si aici celui care mi-a facut si bordul pentru monitor si pentru usile imbracate. |
dracut, mergea mai bine un monitor de 5", asta parca e prea mare
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning