![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Frumos BMW-ul .
|
frumos de tot Lancer-ul EVO X! Am vrut sa mi-l iau si eu de la Mitsu/ Accesorii si costa 100 Ron. Tu tot de acolo ti l-ai luat?
|
15 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Saptamana asta o sa fie SAPTAMANA 1/18 pe thread-ul meu! Asa, pentru azi avem: Ferrari Testarossa (1984) 1/18 Bburago Italy (multumesc Madalin) Macheta foarte veche, se deschide totul la ea, directie activa, vopsea originala, motorul se putea un pic mai bine realiza. Minus: puncte de vopsea sarita. |
O macheta care a devenit rara astazi si foarte frumoasa acest Ferrari Testarossa produs de BBurago:D
|
Frumos model. Ar merita unpic restaurat. Eu as incepe prin a vopsi masca din fata si din spate cu negru, in culoarea originala :)
|
Hopa, am trecut la categoria grea :D Fain Ferrari!
|
felicitari pentru Ferrari, frumoasa macheta
|
14 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
@steaua23: O s-o las asa stock; chiar daca ar arata mai bine cu grila fata neagra, eu o prefer asa;-) Continuam, azi cu: Fiat 500 1/16 Bburago Italy Macheta are 12 ani, directie activa, parasolare mobile, se deschide totul la ea. Minus: geamuri blurate de la acetona (greseala mea:shakefist). |
Frumoasa macheta asta ... cand am vrut sa o iau eu nu ai vrut sa mi-o vinzi! :punch: Imi pare rau de gamurile alea ... :(
|
Masina reala pare mai mica decat macheta asta:D. Frumoasa foc.
|
Foarte faina asta mica :-D
|
Quote:
frumos foc si fiat 500 |
apreciez foarte mult un colectionar de machete, mai ales atunci cand vad ca detine o macheta de 12 ani care arata ca noua. Asta inseamna sa pui pasiune in acest hobby. RESPEKT-ul meu.
Pot sa-ti spun doar ca Fiat 500 este o masina de suflet pt. mine, prin 90 tata a avut unul gri soricel, superb! |
Foarte frumoasa macheta asta, pacat de geamuri dar nu dispera, mai demult eu am facut o macheta cu geamurile mate de la acetona cu lac incolor si au devenit din nou transparente, ar putea sa-ti iasa faza asta. Incearca prima data pe alt plastic transparent, da-l cu acetona si apoi cu lac transparent si vezi ce se intampla. Succes!
|
Ce tare te-ai pus tu pe BBurago Italy...foarte tari si Testarossa si Fiat500, chiar daca sunt cam "batrane", lasa-le asa, decat sa se strice ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:44. |
- Copyright 2026 4Tuning