![]() |
Re: Jocuri pentru PC (in special auto)
Cine are Test Drive Unlimited / torrentul lui sa il puna aici , daca se poate ; daca nu , sa imi dea un pm cu torrentul ! Multumesc anticipat !
|
cauta pe www.torrentz.com si ii dai search,eu il am dar nush daca ai u cont pe trackerul ala ;)
|
acum am citit mai multe despre el,cica pe FX 5xxx nu merge,merge doar pe FX 6xxx in sus (si echivalentul lor,ma refer la ati aici) cica necesita pixel shader 2.0 si dupa cate am eu impresia fx 5xxx are pixel shader 1.0 park :(
|
OS (Operating System): Windows 2000/XP/Vista
CPU (Processor): Intel P4 @ 2.4Ghz or AMD Athlon 2800+ GPU (Video Cards): ATI Radeon 9800 256MB VRAM or Nvidia 6600 GT with 256 MB of VRAM. Video Cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended System Memory (RAM): 512 MB (1 GB recommended) si ......Here is a non-exhaustive list of video cards that we have tested and are supported: Nvidia GeForce 2MX Nvidia GeForce 2GTS Nvidia GeForce 4MX Nvidia GeForce FX 5200 Nvidia GeForce FX 5600 Nvidia GeForce FX 5700 Nvidia GeForce FX 5800 Nvidia GeForce FX 5900 Nvidia GeForce 6200 Deci merge pe seria 5xxx de la nvidia.. Eu unu' am luat jocu de pe iplay dar e si pe filezone dar il pot pune si pe dvd daca nu aveti de unde sal luati (moca bineinteles:D bine va costa dvd-ul) |
Cand imi iau alta placa Video te anunt.............
Va mai INTREB o data cine are NFS MOST WANTED?? |
K RedD()g !!!!
a si am toate NFS-urile......:D |
Quote:
serbica poti sa ma ajuti si pe mine q nfs most wanted???azi dak se poate te rog mult imi zici ce ma costa si dak poti sa ne intalnim azi.... plsss vezi k mi-ai dat add mai devreme pe mess |
ok! ramane la banzai cum am vb
|
Quote:
dap ms mult de tot |
Quote:
bafta |
Quote:
Later Edit:ma refer la TD Unlimited |
Cabbano: Dar gameplay-ul ? meniuri ? ce face jocul ? e testdrive pe unde ? sper ca mi-ai inteles intrebarea ! Multumesc !
|
Quote:
jocul e misto.in principiu,poti cumpara case,masini,faci curse,livrari d masini,"livrari" d persoane.....eu n-am jucat prea mult dar imi place jocul. d meniuri nu stiu ce vrei u sa stii.......:-) merita sa-l tragi d p net fiindk e un joc misto.dar dak nu ai un PC destul d performant nu o sa mearga/bine.:???: |
serbanica,am cautat pe net,si specifica exact k pe fx 5200,5500,5700 nu merge,acum nush ce sa zic....aaa si ink ceva,va recomand flatout 2 celor ce nu l au incercat,e super tare :D
|
bai oameni buni jocu merge pe seria 5xxx de la fx, are un tovaras dar merge pardaf....atata tot....iar despre joc ....e super misto si la grafica si la feeling,....dar eu ma plictisecs repede pt ca nu are nici un fel de poveste,,...oricum il recomand tuturor:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning