![]() |
Re: Oltcit Club 11RL - B 01 UXD
Ai luat ceva piese :D
|
Quote:
in concluzie s-a schimbat simeringu de la volanta , planetara stanga, rulment de presiune pt ca placa si discu erau bune, cutia de viteze (cu ulei castrol nou). urmeaza schimbat simeringu de la distributie si reglat culbutorii |
s-au reglat culbutorii si s-a schimbat simeringu de la distributie. masina merge bine si mai ales trage f bine pt 1.3. urmeaza montarea lamelei de flexiune suplimentare
|
frumoasa oldstifta ai. am avut si eu unu acum vreo 200 de ani si mergea bine, mai ales ca pe vremea aia era olcit vs dacia sport. cand a aparut cielo au aparut curse aprige.
nu mai tin minte, dar parca motorul boxer papa ceva ulei din constructie, nu? |
iti place sa te mai dai la ea asa......ne-am tachinat un pic pe basarabiei in seara asta eu eram cu polo ala....se misca bine batrana ;)
|
Quote:
Quote:
|
incercam asa de distractie....1.1 am motoru' :D am vazut ca ai acelasi turometru ca al meu la mine nu merge iluminarea nu reusesc sa ii dau de cap....
|
Quote:
1.1 zici? ciudat inseamna ca masina ta e mai usoara ca a mea, e tot carburatie? cati kw si nm are motoru tau de fabrica? |
pai tu dai roata jos si nu scrii pe forum? :cry:
|
Da chiar,poate ne lumineaza de ce dadea roata jos,si mai ales cine a desfacut roata :lol:
|
Quote:
Quote:
|
Nu detaliezi,pozezi montarea celei de al 2-lea bari de torsiune ?
Ar ajuta foarte mult. |
Quote:
|
face lucrare ? se simte diferenta?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning