Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Seat (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat.html)
-   -   Seatul meu minor ! (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat/146887-seatul-meu-minor.html)

VladM 12-05-10 13:03

Re: Seatul meu minor !

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3354073)
Ooooooooo, se poate vedea vineri, acum?

Cred ca da,sper sa fie terminata pana vineri,daca vii acasa da un telefon si vorbim :)

GJ 64 GAB 22-05-10 11:47

Nimic nou ?

VladM 22-05-10 13:39

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3380377)
Nimic nou ?

E inca la vopsitor,cum o sa iasa de acolo ii fac poze :) Am gasit sa-i cumpar pentru inceput niste boxe pe fata,cred ca luni le voi achizitiona.

VladM 24-05-10 18:32

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3380633)
E inca la vopsitor,cum o sa iasa de acolo ii fac poze :) Am gasit sa-i cumpar pentru inceput niste boxe pe fata,cred ca luni le voi achizitiona.

I-am cumparat boxele. Abia astept sa-mi scoata gipsu asta sa o vad si eu ca nu mai pot de nerabdare :( Rog un moderator sa uneasca posturile !!!!

scturoag 24-05-10 22:37

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3386178)
I-am cumparat boxele. Abia astept sa-mi scoata gipsu asta sa o vad si eu ca nu mai pot de nerabdare :( Rog un moderator sa uneasca posturile !!!!

Da cat sta masina la vopsit ? o vopseste cu pensula de vopsit oua ? pune poze cu ea vopsita.... nu am mai vazut o poza de mult

VladM 24-05-10 22:53

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 3387064)
Da cat sta masina la vopsit ? o vopseste cu pensula de vopsit oua ? pune poze cu ea vopsita.... nu am mai vazut o poza de mult

Nu stiu cat sta,tinand cont ca eu de 3 saptamani jumate is cu picioru in gips nu pot face poze sau sa merg sa o vad. Cand voi putea voi pune poze,am vreo 3 poze pe telefon de cand a iesit de la tinichigiu dar n-am cablu de date.

ascany 25-05-10 13:24

asteptand poze nerabdatori hai cu pozele

VladM 28-05-10 09:49

Am niste poze cu ea de cand a iesit de la tinichigiu,dar sunt pe telefon si n-am cablu de date. Am fost astazi la vopsitor si am vazut-o,era trasa in chit,statea singurica langa un copac :( A spus ca azi se apuca de ea,nu s-a apucat pana acum sa o vopseasca pentru ca i-a spus tatal meu sa o faca incet si cu atentie ca nu e nicio graba. Mai bine o treaba buna facuta cu cateva zile in plus decat o treaba de mantuiala da mai repede,oricum nu merg cu masina acum. Culoarea a zis ca o sa fie Alb Boreal sau ceva de genu...

morpheusmaster 28-05-10 11:29

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3396140)
Am niste poze cu ea de cand a iesit de la tinichigiu,dar sunt pe telefon si n-am cablu de date. Am fost astazi la vopsitor si am vazut-o,era trasa in chit,statea singurica langa un copac :( A spus ca azi se apuca de ea,nu s-a apucat pana acum sa o vopseasca pentru ca i-a spus tatal meu sa o faca incet si cu atentie ca nu e nicio graba. Mai bine o treaba buna facuta cu cateva zile in plus decat o treaba de mantuiala da mai repede,oricum nu merg cu masina acum. Culoarea a zis ca o sa fie Alb Boreal sau ceva de genu...

Trimite'mi mie pozele prin bluetoth si le pun eu aici :))...cat despre masina stai pe pace ca si'asa n'ai picior ( :)) ) si nici permis asa ca dorintza de a o vedea in fata blocului si doar atat e posibil sa te coste mai tarziu daca grabesti lucrurile din entuziasm...uite la mine :) eu is cu masina de :-? 7? da...7 luni si am si picior si permis...si tot degeaba :) eu nici n'am ajuns cu ea la tinichigiu deci se anunta o vara incendiara la mine la garaj :)

Succesuri! Pana'i gata masina ocupate de celelalte aspecte :)

P.S. Cu cat iti vand un set de huse alb/negru pentru scaune si bancheta? Is fff misto (alea de leam avut 1 saptamana pe Fiat)

VladM 28-05-10 13:08

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3396352)
Trimite'mi mie pozele prin bluetoth si le pun eu aici :))...cat despre masina stai pe pace ca si'asa n'ai picior ( :)) ) si nici permis asa ca dorintza de a o vedea in fata blocului si doar atat e posibil sa te coste mai tarziu daca grabesti lucrurile din entuziasm...uite la mine :) eu is cu masina de :-? 7? da...7 luni si am si picior si permis...si tot degeaba :) eu nici n'am ajuns cu ea la tinichigiu deci se anunta o vara incendiara la mine la garaj :)

Succesuri! Pana'i gata masina ocupate de celelalte aspecte :)

P.S. Cu cat iti vand un set de huse alb/negru pentru scaune si bancheta? Is fff misto (alea de leam avut 1 saptamana pe Fiat)

Ia baga niste poze,chiar vorbeam azi cu tata ce sa fac,sa tapitez sau sa pun huse. Cum sa-ti trimit prin bluethoot merge pana la Bucuresti ?:))

ascany 28-05-10 16:31

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3396604)
Ia baga niste poze,chiar vorbeam azi cu tata ce sa fac,sa tapitez sau sa pun huse. Cum sa-ti trimit prin bluethoot merge pana la Bucuresti ?:))

cu husele scapi mai ieftin si poate si mai repende pe cand cu tapitatu iti ia si timp si ceva bani
dar eu as opta pe un tapitat arata mai frumos

VladM 01-06-10 22:09

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ascany (Post 3397102)
cu husele scapi mai ieftin si poate si mai repende pe cand cu tapitatu iti ia si timp si ceva bani
dar eu as opta pe un tapitat arata mai frumos

Niste poze de azi,nu era gata inca,trebuia sa mai lucreze la ea,cum am zis,nu trebuie sa se grabeasca.

LE:Scuzati poza cu Audi-ul,e al tatalui meu.

morpheusmaster 01-06-10 23:11

Incepe sa prinda forma de autovehicul rutier :)

VladM 01-06-10 23:15

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3409112)
Incepe sa prinda forma de autovehicul rutier :)

Stiu :D Am vorbit cu vopsitorul sa-mi faca si clantele de la portiere si capacele de la oglinzi si alte chestii albe,sa fie totul bine :) Mai taie din ele da-le draq :))

scturoag 02-06-10 08:58

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3396604)

Cu tapiteria te rezolv eu, Delma a dat 1000 ron si ii din piele ecologica, eu iti fac din piele adevarata, cum era seaua mea, si am mai multe culori disponibile, si iti fac tot interiorul pe la 800 ron cu tot cu manopera.

All times are GMT +2. The time now is 15:30.

- Copyright 2026 4Tuning