![]() |
Re: 2006 Subaru WRX Sti VS 2006 Mitsubishi's Lancer Evo MR !!!
Quote:
|
Quote:
Edit: Sa ma scuze interlocutorul meu(se stie el care) dar unde ai vazut dumneata greseli gramaticale in post-ul meu. Si presupusul "limbaj urat" era defapt o satira...in fine..sanatate si drum uscat :D |
ok bulldog cox, tot ce am inteles de la tine este ca tot timpul ai vista un evo pt ca are motorul mai mic(cu 500cmc) si ca nu stii sa faci diferenta intre confortul la volan(tot ce tine de scaune,oglinzi,design interior,functionalitatea bordului etc) si confortul rutier(suspensii,directie,transmisie). nu te supara pe mine, dar poate ca unii s-au documentat inainte de a posta, iar in legatura cu textul unora, ai dreptate , insa si aici trebuie sa facem diferenta intre injuraturi, greseli de sintaxa sau limgaj si cei ce gresesc mancand litere din cauza ca se grabesc;) in rest, iti respect parerea si iti urez sanatate:)
|
Quote:
app: in postul tau nu sunt greseli, dar altii se pare ca au lipsit grav in timpul orei de romana;) in rest numai bine |
...da bine,si eu stiu sa ma uit pe net si sa ma documentez...de ce esti tu asa sigur ca nu stiu sa fac diferenta de confort?dar citeste si tu mai multe dintre posturi si ai sa vezi ca multi dintre ei posteaza sa se fie bagati in seama,discuta multe detalii despre care eu consider ca ar trebuii sa vb unu care cu adevarat stie cazuri reale si a urmarit pas cu pas un caz real,pe net sau pe viu si nu visez la un evo pt ca are cu 500cmc mai putin...aspect si performantele lui pt o masina care are cu 500cmc mai putin decat rivala sa....si visez la asa ceva pt ca nu imi permit una si daca as avea de ales dintre STI si EVO aleg EVO
Quote:
|
Quote:
in leg cu dif dintre motoare, principala deosebire dintre sti si evo nu este cea de 500cmc, ci tehnologia mai avansata a motorului boxer de la subaru cu cilindrii dispusi la 180de grade unul fata de altul;) |
nu m-am suparat,da...dar totusi evo are aproape caii lui sti si motorul mai mic...oricum diferenta dintre ele este una mare si recunosc ca sti ul este mai bun dar in acelasi timp are si motorul mai mare,diferenta de cuplu nu este foarte mare,evo il are la 3500 iar sti la 4000,dar si caii lui evo sunt la 6500(sti la 6000)...pe mine totusi ma atrage mai mult evo...cu toate ca e si mai scump....
|
:D pe mine ma atrage evo ca design:D imi place la nebinie, dar as alege sti-ul pt ca este mai tunabil adica se merita mai mult sa investesti in el, si poti sa mergi mai departe cu tuningul la motor;)
|
asta asa e ..daca ai observat ca in WRC,evo....e cam paaa
|
Si Subaru la fel.
Citroen si Ford sunt la putere. Acolo e cu totul altceva. ! |
https://www.youtube.com/watch?v=OgwuN...elated&search=
e un evo8...dar totusi si evo fuge dupa subaru |
Daca verificati cel mai recent campionat mondial WRC luat de una din marcile astea apartine lui STI.
|
:lol: :lol: m-am amuzat copios la faza cu agatzatul fetelor cu evo-ul :lol: :lol:
de 8 ani stau numai intre modele si cunosc sute...pana acum doar 3 mi-au spus ca e "dragutza masina"....restul:"de banii astia ce audi iti luai, sau ce bemveu decaptabil" :lol: fara sa fiu misogin, dar aici nu vorbim de rujuri ;) |
....dar de bani astia..ai evo!!!! care afuma multe audi si bmw...chiar si mai schumpe...dar de unde sa stie ele...ele stiu doar ceea ce vad in fiecare zi pe strada....in rest..bocnac...
|
Sincer sunt frumoase doar pentru ce in sufletul lor.
Asta te fura si risti sa zici ca si pe afara arata bine. Cam uratele dar baga goneta. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning