Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Dacia Solentza/Supernova vs. Cielo (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/1462-dacia-solentza-supernova-vs-cielo.html)

Alex NOS 29-01-05 16:06

Din punct de vedere al comfortului si al calitatii fabricatiei Cielo e mai bun.Sa nu uitam totusi ca o Supernova costa 5700E cea mai scumpa si un cielo 9000 E..e o diferenta majora.Deci se justifica calitatile suplimentare..
Dar la demaraj Cielo nu discuta...
Inainte sa modific rabla mea m-am dat cu fmulte masini..Nu am intilnit Cielo normal care sa ma ia.Cine spune ca cielo face supernova/solenza
vorbeste doar ca sa se afle in treaba,fara sa aiba vre-un contact cu aceste masini!cielo DOHC in 16v este mai rapid ca dsn/solenza.Asta e clar.
Io am condus pe toate:
Cielo:ambianta interioara placuta,comfortabila,silentioasa,75 cp ajung.
Supernova:interios cam saracacios,relativ inconfortabila(suspensie mai tare),mai nervoasa pt 75 cp..
Solenza:Interior placut,mai conflortabila(suspensie mai moale),cutie mai lunga,75 cp ajung...

snow_nlove 01-03-05 08:20

eu ash vota pt cielo ....parerea mea e mai bun ......

cristi_ubs 16-03-05 07:44

imi place motoru lu solenza ,se duce bn la demaraj.din cat am condus solenza mi se pare destul d stabila si se tine bn la viteze mari(pestre 170km/h)

cristi_ubs 16-03-05 07:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadow\"
Ma dar voi sunteti chiar culmea!!! Voi chiar nu intelegeti ca o dacie nu poate sa faca un Cielo!!! O dacie nu e conceputa pt a face liniutze cu ea!!!
Voi Chiar Credeti ca daca odata ati fost paralel la stop cu un Cielo si ca l-ati intrecut pe ala, care probabil nici nu si-a pus capul cu voi, sau poate ati dat de unul care avea carnet de o luna, credeti ca chiar puteti sa faceti un Cielo???
Daca cel care il conduce cunoaste cat de cat masina si se isi pune capul cu voi NU AVETI NICI O SANSA!!!!!!
Asta incearca sa spuna oricine de pe Forumul asta care are alta masina in afara de Dacie!!!
Intelegeti si voi odata :!: :!: :!:
Fara suparare acum dar la cate argumente v-au dat oamenii astia nu inteleg cum mai puteti sa o tineti pe a voastra!!!

am o intrebare SILVIU,ca tot ai zis ca dacia nu a fost facuta sa t dai la liniute cu ea:da cielo a fostconceput pt liniute?parerea me ae ca solenza s-ar putea sa faca un cielo!

cristi_ubs 16-03-05 08:03

silviule,esti ffff subiectiv.t inteleg ca ai cielo si e normal sa -l sustii dar nu mai fii asa sigur!intr-o zi s-ar putea sa o sa t faca vreo dacie si ca ramai blocat.
PS stiu o dacie 1400 care te-ar cam face!numa ca e modificata!

aleks 16-03-05 08:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cristi_ubs\"
silviule,esti ffff subiectiv.t inteleg ca ai cielo si e normal sa -l sustii dar nu mai fii asa sigur!intr-o zi s-ar putea sa o sa t faca vreo dacie si ca ramai blocat.
PS stiu o dacie 1400 care te-ar cam face!numa ca e modificata!

aici vorbim de masin stok, fara modificari, ca asha punem cielo evo 1 al lui sebastian si nu mai piscuim nici unul in fata lui.
hai sa nu batem campii, va rog

Bmw_E30dak 24-02-06 18:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"daflyer_oradea\"
Parerea mea e ca cielo e cielo si solentza si super nova sunt dacii...Am mers cu cielo si cu solenza si supernova si diferenta exista...in favoarea cielo-ului.Si daca e vorba de tuning, mult mai usor tuni un cileo, si cel executive de 16 valve mere foarte bine...pana la 160 km/h.
Nu au daciile nici o sansa...desi nu sunt fan cielo.
Realitatea e ca cielo e mai fiabila si putin mai sigura.
Atat am avut de spus! :arrow:

aici te contrazic am prins cu tata cu cielo dohc 16V aq o saptama 175 km /h masina din 98 dar ff bine intretinuta

tha_nox 08-03-06 21:53

Re: Dacia Solentza/Supernova vs. Cielo

2 Attachment(s)
nujtu despre ce supernove vorbitzi voi dar asta cred ca e mai tare ca orice cielo si solentza...mai ales acu ca cica si-a tras si o turbina :->

NWZeu 08-03-06 22:14

ideea e urmatoarea , pe un alt topic se compara Cielo cu Logan, cu daciile mai sus mentionate nici nu se pune problema, cel mai slab motor de cielo are peste 75 de cai , exista servo, abs, aer conditionat, geamuri electrice si asa mai departe, lucruri care pe solentza/supernova sunt optionale rare (doar pentru unele) asa ca .... fitzi seriosi .... in acest topic CIELO 100%

Urban_Racing 09-03-06 23:38

Merg pe Dacii ... asta pt ca am vazut cu okii mei cielo batute de SuperNova, cu Solenza sincer nu am vazut dar cred ca ar bate un Cielo
Am un filmuletz cu o SuperNova care bate un cielo in portul tomis dar momentan nu il gasesc tre sa caut mai atent prin cd-uri shi cum il gasesc o sa il pun aici

mutu2006 10-08-06 14:52

deci..eu vorbesc din experienta mea...poate mai mica sau mai mare...dar m-am dat cu toate...si inca ceva...la un semafor...am facut in Galati si un Passat..intr-a treia,,deja...a fugit Sn de langa el...ramasese la usa din spate...apoi cred k reuseam sa il las mai in urma daca forjam..dar un bou a oprit in fata mea...si noroc k am avut timp sa franez...plm...si revenind la subiect...SuperNova,chiar daca are defecte...si le stim cu totzii este foarte a dreacu pe sosea,,si cam bate la categoria ei..avantaj motorul,cutia si greutatea...asa..k las si pe altzii sa isi exprime parerea...

crissti_d 18-04-07 23:52

la liuniuta clar supernova, la confort e pe ultimul loc.
si la fiabilitate cielo are de pierdut.

platon911 21-04-07 16:39

Cielo e facut pe patent Opel dupa Vectra ..are motor de 1.5 de Opel,asa k nici nu mai stau la discutii...Opel clar....dak ati fi comparat Solenza cu Supernova si cu Logan...sigur as fi ales Solenza sau Supernova....;)

KAY_ 22-04-07 14:22

Eu am un Nissan 2.0 diesel aspirat 55kw si m am cam dat cu tot ce inseamna 75-80CP .Seat Ibiza, Polo, Supenova , Cielo etc.. Dintre toate Slnza si SN ma mananca pe a 3 .La plecare pe treapta 1 si a 2 stau 2 masini in fata si pe a 3 vine langa mine si incet incet imi ia fata.

Villy ATS 16-09-07 11:52

Re:

Quote:

Originally Posted by cristi_ubs (Post 127391)
am o intrebare SILVIU,ca tot ai zis ca dacia nu a fost facuta sa t dai la liniute cu ea:da cielo a fostconceput pt liniute?parerea me ae ca solenza s-ar putea sa faca un cielo!

solenza face orice cielo la liniutze..cel putin la mine in oras...:P

All times are GMT +2. The time now is 12:53.

- Copyright 2026 4Tuning