![]() |
Re: Fiat Bravo
becu la airbag e o problema generala,si eu il am si multii altii.problema e la mufa de sub scaunul din dreapta ,contacte proaste acolo
|
salut si la mine becul de la airbag este aprins tot timpul.
In acest caz daca Doamne feri se intampla ceva mai sare airbagu? |
nu mai sare nimic:)))
|
Becul äla nu sa aprins de nebun singur este mufa de contact de la air-bag ce se aflä sub scaunele din fatä aia trebuie schimbatä este o problemä datoritä rabatärii scaunelor si este chiar o problemä foarte des intilnitä.
Chiar si dacä nu vi sa aprins sau chiar ati schimbat mufa atentie la rabatarea scaunelor cä se poate intämpla din nou. Nu se poate intimpla nimic mai mult decit sä nu se deschisä air-bag-iul chiar atunci cind ai nevoie:::Baftä |
mda si unde le pot schimba la reprezentanta Fiat
ps!cand am cuparat masina am vazut ceva capac sub scaun pe care l-am pus la loc,dar nu am vazut nici o mufa rupta da sau ceva de genu |
nu e rupta,dar e f proasta si multi au problema asta
|
bine.imi spuneti va rog ce trebuie sa fac;unde sa ma duc sa rezolv problema?
multumesc |
La fiat service mufa nu este ruptä dar trebuie schimbatä pentru cä la rabatarea scaunelor pur si simplu sa produs o intrerupere de contact asa sa aprins becul in bord si eu am fost in service la fel .Pentru a nu se mai intimpla nu rabata de tot scaunele de pe fatä pentru cä si pe lateral ai air-bag si nu numai alea pot fi afectate de acel contact räu.
Baftä -nu va costa asa de mult o mufä si 10 min.de lucru mai mult nu este . |
mersi mult
asa am sa fac :) |
vand bara fiat bravo
Am o bara de fiat bravo , noua, in tipla, nedesfacuta , intacta , nevopsita, (e brut) intereseaza pe careva ? nu stiu cat a fost noua ,vreo 10 mil ? oricum nu ma arunc la bani , vreau sa scap de ea , am nevoie de bani asa ca astept niste oferte , de la cei interesati 0741 238 608 (la orice ora vorbim )
merci pt atentie |
Salut o foto nu ar fi stricat ai avea mai multe sanse sä te scapi de ea si ce fel de Bravo GT sau HGT sar potrivi de la una la alta cu o micä diferentä si ceva chinuialä la montaj ..Baftä!!!
|
Re: vand bara fiat bravo
scuze am uitat sa precizez ca e o bara spate , pt un Bravo 1.9 TD , modelu 1998, nu stiu cat de diferite sunt modelele intre ele , dar daca intereseaza pe careva ....
|
Re: vand bara spate fiat bravo
4 Attachment(s)
cateva poze cu bara de fiat bravo
|
Carti tehnice, manuale ??
Stie careva vreun site , vreun link , unde as putea gasi manuale ,sau carti tehnice pentru Fiat Bravo, eventual in limba romana ?
|
Re: Carti tehnice, manuale ??
(kallu)Stie careva vreun site , vreun link , unde as putea gasi manuale ,sau carti tehnice pentru Fiat Bravo, eventual in limba romana ?
Salut ai ceva foto la masina ta pune ceva foto sä vedem buburuza si ce motor ai pe ea si ce probleme ai cu masina de cauti manualul?? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:16. |
- Copyright 2026 4Tuning