![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie
cazare?:lol:
|
la trotuar cazare :)) vesti bune..la masinile de show din partea noastra mai sunt de schimbat mici piese si sunt gata! sa nu uitati cu ce v`am rugat in legatura cu gagicile ca lasam femeile noastre acasa!:D va salut
|
Quote:
|
Ne vedem acolo :)
P.S 1:Pikollo scuze ca te intreb ma omoara curiozitatea :)) de ce daduse-i barile jos ?:) ca te-am vazut fara ele prin oras :) P.S 2:Maule :) Am vazut pe altcineva la volanul masinii tale :lol: poate vb acolo ca pe mess/telefon nu mai raspunzi :) Bafta! si vreme buna :) |
Quote:
|
Quote:
|
fotografii vor sta in timpul demonstratiei in locuri special amenajate, unde accesul va fi limitat. vorbim acolo.
|
va asteptam baieti, abia astept ....sa vad bijuteriile...
|
gata acum am venit de la mall uscat pe jos, am terminat de delimitat zonele, afara cam frigut speram maine vreme bune ....
inca 5 ore :D nici nu mas culca. |
Have Fun!
|
Maine incepe show`ul la ora 13 da ?
|
Imi cer scuze ca nu am raspuns azi deloc dar acuma am ajuns acasa sunt plecat de la ora 08:00
Totul este aranjat va asteptam cu drag Eu la ora 07:00 sunt la mall Pentru cei care au pus intrebarea daca se fac inscrieri la fata locului raspunsul este DA. Vreme buna ne asteapta .. eu astept cat mai multe cauciucuri sparte mult mai multe fete si cat mai mult SHOW HAVE FUN |
din pacate nu pot sa ajung azi la pitesti dar sper sa vad diseara poze cuu cat mai multttt fum:X
|
Hai ca nu ploua la Pitesti , eu am plecat spre Euromall. Ne vedem acolo .
|
Bafta tuturor si sper ca vremea sa tina cu voi ! Cat mai multe cauciucuri sparte...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning