![]() |
Re: [My Scoot] Yamaha Aerox
Deci , norbi , delete la toate posturile .
Yamaha Aerox Story , Sa continuie ! Bafta felix! |
Corect :) Si cred ca ar fi frumos un mute cateva zile :)
Mult noroc cu SCUTERUL felix :) |
Quote:
|
1 la mana " Nu eu am scris aia cu imi cer scuze pt ca nu am dc
2 la mana nimeni nu se certa eu foar i`am zis...daca el sa simntit jicnit poate ca merita 3 la mana nu stiu care este problema voastra? eu doar i`am zis si asta e vbd e o atentie mai mare la scuteru lui si nu la altele... In fine nu mai zic nimik ca nu ai cu cine sta de vb de forum asta! daca cineva vine si aduce un repros(cea ce eu nu vad nimik grav in asta) gata smecherii sar sa comenteze...Totusi am o intrebare si va rog raspundeti...E logic sa iti pice carenele de pe scuter ? mai ales cand u lucrezi si pui suflet in cea ce faci? sau doar faci lucrurile sa ne arati noua pe forum ce faci u la scuter! sncer raspundeti si fara jicniri din alea de 2 lei |
1 la mana, repet, mai invata sa scrii...
2 la mana, tu jiGnesti de 2 lei. 3 la mana, daca nu iti convine ca lui ii pica carenele de pe scuter atunci cand pune suflet, trebuia sa spui ca ceva nu e normal si plecai mai departe, nu trebuie sa incepi o "cearta" prin aberatiile tale si prin jiGnirile tale prostesti. 4 la mana, nu avem nici o problema, dar aici e un forum de "oameni" nu "animale". Ne respectam unii pe altii si nu vorbim aiurea, fara rost. Si incercam totusi sa scriem corect, asta insemnand respect. 5 la mana, termina sau vei avea concediu cateva zile. 6 la mana, bafta |
Deci felix ai mai reusit ceva cu Aeroxu ? ai incercat ceva cu faru ? cum ramane treaba ?
|
Carena am reparat-o, dupa cum ai vazut in poza, dar mai tre data o mana de chit int-un loc, se face ;). Cat despre far, nu am ce face cu el, e prea distrus, trebuie luat altul, sa va dla cat gasesc normal, sau daca am banut, imi iau ceva tuning :twisted:
|
Un far stock, din cate stiu e cam la acelasi pret cu cel tuning :) Bafta cu proiectul
|
Am sa fac maine poza, sa vedeti cum e carena la prindere, in primul rand nu e prima data cnad am mers asa, ca tine, clipurile alea le punea doar atunci sa nu dea cea de la ghidon in ea, ca nu erau tinute fix una de alta cea din interior si cea din fata in partea de sus, iar cea de la ghidon freca peste ea, am si urma lasata pe ea. Parca si cand l-am cumparat nu avea clipsuri, dar asta e, si bine ca nu e mai mult, aici ai dreptate, nu stiu nici eu cum a sarit, afara de pe surub nu am idee.
|
Quote:
norby zici de mine sa invat sa vb dar u ? te cred neam ai acasa dar aici cred ca ai ne-am in fine bafta! |
2 Attachment(s)
Daca se poate norby, as vrea sa fie sterse din nou ultimele posturi, mersi fain.
Azi mi-am luat capete de ghidon, nu au fost scumpe si cand le-am vazut le-am vazut, le-am si cumparat, mai ales ca is CarbonLook. :D |
Posturile au fost sterse. Amicul nostru a luat o pauza de 7 zile.
Frumoas model de "capac". Mare grija :D Asfalt uscat |
Din cauza ca l-am aparat pe Felix imi trimite intr-una mesaje cu injuraturi ... Frumoase capace :X Ce ai de gand sa i mai faci carboon loock ? Mama am vazut azi un Aerox Full Carbon era acoperit tot tot tot
|
Arata bine capetele :> . Cand le montezi? :D
|
SUper...daca nu te dereanjeaza cat ai dat pe ele..aa si apropo am fost in carrfour si am gasit semnale dar nu ca alea alt model!!Si mi-am luat!!Ms mult!!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |
- Copyright 2026 4Tuning