Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   PLM Tuning&Sound Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/142303-plm-tuning-and-sound-bacau-tuning-vrea-ielea-ta.html)

cezar_baja 10-01-11 20:33

Re: PLM Tuning&Sound Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta

salut pe vreun SANDERO nu ti-ai pus amprenta ?:-) respect pt munca depusa

ggd_87 10-01-11 23:51

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3970547)
va urma...:lol: abia asteptam pozele aleks. multe din ele le stiu dar numai in faza de lucru. nu pot sa zic decat stii tu ce.... MDA!:lol::lol::lol: celebra mea vorba...golful 1 e criminal si vad ca a rezistat spoilerul. golful lui FIL-ul care mi-a mancat creierii si rinichii:lol:

Mi-am permis sa postez aici (nu am stat sa caut vreun topic de-al tau), vreau sa-ti multumesc pentru ajutorul dat de pe 2 ianuarie cand eram prin piatra neamt cu probleme la masina si baietiilor pe care i-ai trimis la mine! nota 10 ;)

plm_tuning 11-01-11 11:41

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3971544)
Buna treaba!
Intrebari suplimentare pe forumul site-ului. :)

Tigra-ul e pur si simplu demential.

Mulţumesc frumos Gabi :)
Quote:

Originally Posted by KAY_ (Post 3972460)
Ati avut ceva de munca ultima perioada , Sageata iar e forta :D,spor la treaba in continuare domnilor :-) !

Săgeată e toată şforţa, mereu :lol: Mulţumim, să fie :)
Quote:

Originally Posted by cezar_baja (Post 3972997)
salut pe vreun SANDERO nu ti-ai pus amprenta ?:-) respect pt munca depusa

Nu încă, dar am ceva idei speciale puse deoparte pentru el :)
Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 3973737)
Mi-am permis sa postez aici (nu am stat sa caut vreun topic de-al tau), vreau sa-ti multumesc pentru ajutorul dat de pe 2 ianuarie cand eram prin piatra neamt cu probleme la masina si baietiilor pe care i-ai trimis la mine! nota 10 ;)

Săgeată e omul care rezolva tot timpul cazurile astea şi la noi, de aia l-am şi rugat să te sune, ştiam sigur că el o rezolvă cumva :lol:

trafy-vr6 11-01-11 11:50

Nu am cuvinte....Tigra e dementiala....sincer nu`mi place Tigra ( fara suparare pentru posesori ) dar asta e o masina cu pretentii....sunt curios cum ar da vopsita in alb sau negru. Imi place mult si S3`ul cum a iesit....felicitari

plm_tuning 11-01-11 11:56

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3974647)
Nu am cuvinte....Tigra e dementiala....sincer nu`mi place Tigra ( fara suparare pentru posesori ) dar asta e o masina cu pretentii....sunt curios cum ar da vopsita in alb sau negru. Imi place mult si S3`ul cum a iesit....felicitari

Mulţumesc frumos Trafy :) Probabil că Tigra va fi modificată şi revopsită anul ăsta, din nou, după ce trece de ceva hopuri financiare proprietarul :)

Gabi 11-01-11 13:16

Mie nu-mi place Tigra, ci Golful lui Trifo, care, pe langa faptul ca arata BINE, alearga cel putin la fel de bine :peace:

plm_tuning 11-01-11 16:28

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 3974820)
Mie nu-mi place Tigra, ci Golful lui Trifo, care, pe langa faptul ca arata BINE, alearga cel putin la fel de bine :peace:

Exact, e pentru cunoscatori Gabi :)

cezar_baja 11-01-11 16:30

imi poti spune ca o idee cat a costat la logan modificarea spoilerului? si eleronul de pe loganul argintiu?vreau sa-mi fac o idee de pret sa stiu cam la ce bani sa ma astept. multumesc

plm_tuning 11-01-11 17:59

Quote:

Originally Posted by cezar_baja (Post 3975320)
imi poti spune ca o idee cat a costat la logan modificarea spoilerului? si eleronul de pe loganul argintiu?vreau sa-mi fac o idee de pret sa stiu cam la ce bani sa ma astept. multumesc

ai p.m. ...

TZN 85 BUB 29-01-11 07:52

salut, am vazut ca ati facut un eleron de matiz, la ce pret ajunge unu ?

multam mult

plm_tuning 02-02-11 17:52

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 4031242)
salut, am vazut ca ati facut un eleron de matiz, la ce pret ajunge unu ?

multam mult

Ai p.m. :)

markizu 08-02-11 14:35

alex baga pozee cu lucrarile in desfasurare sa vada 4 tuning world ce frumusetzi se fac la
PLM Tuning Bacau
:))

valitataye 08-02-11 15:07

Ha te-au turnat:lol:

plm_tuning 08-02-11 20:27

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 4065423)
alex baga pozee cu lucrarile in desfasurare sa vada 4 tuning world ce frumusetzi se fac la
PLM Tuning Bacau
:))

Lucică, nu pun poze încă, nu simt nevoia, las pe alţii să pună de 3 ori pe zi poze cu fiecare lipitură, eu pun rar, dar bine :)
Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4065497)
Ha te-au turnat:lol:

Mai rău să nu fie :)

nu-mok 12-02-11 22:29

6 Attachment(s)
Sunt impresionat de modificarile facute la unele lucrari si de calitatea executiei, de aceea vin si eu cu unele intrebari. Nu intreb daca puteti, sunt sigur ca puteti :D

O modificare de eleron putin mai lung(peste luneta) si cu implementarea unui stop de pe bmw e46 touring. Poate-mi dati o mana de ajutor si in alegere lui, am pus mai multe modele.

M-ar interesa si o pereche de pleoape(modelul e cel din poza)
Cam cat m-ar ajunge modificarile si cam cat dureaza.
E o poza si cu masina mea sa va da-ti seama de dimensiunea actuala a eleronului

All times are GMT +2. The time now is 18:35.

- Copyright 2026 4Tuning