![]() |
Re: E36 - 318i VL 88 TFY
1 Attachment(s)
dililinggggggggggg:)) traiasca berea:drunk:
|
bandou de inlocuit plus usa reparat 1h plus revopsit partial (de la bandou in sus) pentru reparatie = 6 mil .....
Restu-i Marachuca :ciggy: |
Quote:
|
eu ti am zis pe poza pe care o vad ce avarii vad....
daca mai ai poze, pune si iti zic ...ca daca ai si partea de sub bandou zgariata, se schimba situatia, si ajungi cam la 8, 9 mil |
Quote:
|
buey esti nebun?? 250 RON?? da ce ma, ti-o vopsesc cu sprayu si in loc de indreptat ti o chituiesc??
Ai grija ce semnezi... |
costa 250 lei elementu de vopsit,cam asa sunt preturile peste tot...cum s-a intamplat nenorocirea asta ?
|
inainte de GLL tuning show...am fost in Lenin Sud sa iau niste boxe etc etc....si un nene a iesit de pe contrasens exact in mine ( vroia sa mearga pe aceelasi sens cu mine numai ca nu s-a asigurat ), am claxonat, am franat dar tot a vrut sa vada daca bara lui e mai tare ca usa mea...rezultatul fiind: usa mea indoita si zgariata, bara de logan intacta...inclusiv vopseaua:|
|
sa nu rasp domnu la telefon ca te musca :))
|
5 Attachment(s)
Doua mari probleme remediatee....mi-a dat batai de cap 2 luni. Multumesc Budika. Sper ca acuma sa nu-mi mai curga apa cand opresc masina:oops::oops: si in sfarsit, imi merge stropitoarea din stanga:))
|
tot Budik saracu...
Proiectoru` tot nu ti l ai pus ma? Usa ai reparat-o? Aripa de ce nu ai facut-o? Nu ti-au mai ramas bani de pe asigurare? |
Quote:
Am vorbit cu trafy mai devreme la telefon si a ramas ca de ziua lui sa ii cumpar un proiector :) Foarte frumoasa masina . |
pai nu asa, ca vorbisem eu ca de ziua lui in 2020 o sa ii iau eu un proiector SH....
Acu` lasand gluma deoparte, parca arata stirba masina fara proiectoru` ala. |
Pe acolo racesc intercooleru...si cu asta cred ca am incetat orice discutie pe tema asta. Momentan mai am cateva lucruri de facut la masina mult mai importante decat un amarat de proiector. In legatura cu aripa, nu, nu am facut`o pentru ca ...cum am zis mai sus, mai sunt cateva lucruri de facut, nu ma intereseaza ca arata urat, important e sa mearga. Stii bine ca nu am facut`o in regim propriu....era nevoie sa ma intrebi iara ?:))
|
A trecut ceva timp de cand nu am mai scris aici. Intre timp masina a primit proiectoare clare , eleron luneta, 2 cauciucuri noi Fulda, s-a facut directia, placute frana noi, lichid frana schimbat, bujii Bosch cu 4 electrozi, mp3 JVC. Momentan masina este de vanzare....mai trebuie schimbate telescoapele ca sunt cam duse si rulmentul de presiune face putina galagie ( nu patineaza ambreiaju ). Asa ca pret informativ...2550 euro negociabil sau unele variante numai cu auto inscrise ! NU ofer diferenta.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning