![]() |
Re: Agressive Racing Team
muhahahaha! :D Alex baga idu asta... relaxxatu_rexx
|
|
oare care e coeficientul de prostie la care poate ajunge un om ??? :rolleyes2
:idea: raspuns: INFINIT !:twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
sa te bucuri de noul bord cu turometru,sa ai bafta la modificat mai departe!!!
|
Quote:
|
Fratiilor ..nu va mai certati ..pasionati de tuning sunt foarte multi..care or sa vrea sa va intre in Team..trebuie doar organizare si hotarare..eu sunt de acord cu voi si va sustin..trebuie sa miste si in zalau ceva..ca masini sunt..sa aveti bafta si cauciucuri de iarna :-P
|
Buna Ziua tuturor din pacate s-a cam destramat acest club din Zalau speram ca cu timpul sa se recupereze ceva din el.
|
Inscrieri in TEAM ART
Ma-m GANDIT SA ne FORMAM DIN NOU TEAMUL !
ART TEAM :D Zalau Se fac inscrieri pt MEMBRI NOII in TEAM ! Prezentati-va pe voi si masinile voastre ! GO FAST :* |
eu as intra ..dar masina mea e stock..inca..in primvara pun mana pe ea..eventual dupa..
|
deci lasa-ma sa inteleg...la ora 16:02 te-ai gandit ca acest club s-a cam destramat...iar la ora 16:10 te-ai gandit ca ai vrea sa refaci acest club?
momentan cati au revenit in club? cine este presedinte acum? ... ... |
YST
salutare baieti, vreau sa spun ca clubu nu sa destramat uni au plecat uni siau vindut masinile asta-e,clubu merge mai de parte am ramas doar pasionati acuma se vede cu cine poti face ecipa si cu cine nu,. rog toti membri A.R.T-care au mai ramas sa ne intilnim sa discutam problemele si sa alegem un lider care se implica mai mult in treburi si la bine si la rau , caci la bine tot is uniti la rau fuge care mai de care in fine . Ne asteapta un an in care trebuie sa realizam ceva si sa crestem nu sa ne destramam cine ia in serios acest lucru ii bine venit.
|
Mda..Asa ar fi frumos..Bafta in continuare..strangeti masini..si tunatile..sa aveti ce prezenta.. la evenimente..asta te face mai puternic si mai cunonscut..
|
ACEST CLUB DIN ZALAU
Agressive Racing Team se va REFACE de la 0 mai serios si mai frumos ASTEPTAM pe FIECARE SA se inscrie in CLUB la NR 0746972842 SUNATI si spuneti ca vreti sa va inscrieti in CLUBUL Agressive Racing Team |
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning