![]() |
re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate
is alte prioritati,...poate evacuarea si bara spate le schimb odata cu motorul,...
|
poate intelege si lumea ca iti place asa si gata...ar fi mai usor pentru toti:P
|
Quote:
|
Quote:
|
da total de acord cu voi....nu zic sa nu se critice masina....dar din 2 in 2 pagini se zice de evacuare.... si raspunsurile is aceleasi....si ar fi mai simplu sa se obisnuiasca lumea ca lui ii place asa si asa ramane....deocamdata....:P
|
Sau s-ar putea face un poll :D si in functie de rezultat sa modifice Alex masina :lol:
ah da, si fiecare vot sa coste :twisted: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
...daca tot suntem la capitolu...ceva si relativ decent si in ton cu evacuarile "neobisnuite" specifice masinii
|
Quote:
|
Hori, ce ai pus tu acolo s-a incercat asta-vara inainte sa fie masina la vopsit...arata ca ****...foarte foarte naspa...masina s-ar subtia prea tare in spate, daca nu is tobele acolo.
Asa e mult mai masiva, si...in puii mei, mergeti careva in spatele meu, si apoi mai vorbim daca au loc tobele acolo sau nu :d |
si pentru ca am uitat sa adaug mai devreme, imi place ideea lui vlad,...daca tot veniti cu propuneri, la cat am transpirat cand am facut bara si eleronul (in special Bogdan) - puteti face donatii in contul meu sa modific tot spatele. cine ar fi de acord?:)
PS evident era o gluma ! |
sa`si ia si Bogdan un dremmel nou daca tot l`o sacrificat pt eleron :))
|
ar fi tare sa se inscrie 100-150 de persoane si prin tragere la sort in fiecare saptamana sa donam 7-8 lei si prin eliminare tragem la sort care sa iasa si de banii ce se aduna castgatorul primeste de vreo 300 euro cat s-ar aduna ce vrea sa schimbe la masina :)
|
o ho ho, la cate idei am, ...nu mi-ar ajunge 3000...nu 300.
Incet se fac toate, acuma,...cu rabdare si idei, se pot rezolva unele chestii. Spre exemplu, zilele astea lucram la incorporarea inaltelor si la terminarea stalpilor fata, si..sa leg si proiectoarele la buton, ca restul firelor sunt trase (nu am folosit instalatia originala a masinii, am tras alte fire integral), si la finalizarea pasajlor de la rotile din fata. Sper sa aiba Bogdan timp...in plus, alegerea materialelor pentru tapiterie, sa facem si aia in luna ianuarie sau februarie. |
m-am indragostit de masina asta:P...felicitari...n-am cuvinte!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning