![]() |
Re: Urs 2.5 vs +-200 cai
WPP merge foarte foarte bine.........m-am dat cu multe BMW-uri si va spun ca trage ft bine.....
Iar pentru un motor de 2.5 e cel mai tare dupa parerea mea. Felicitari |
Quote:
Subscriu, cel mai tare pana acuma. |
Quote:
|
Quote:
|
Conteaza ft mult si pana la ce viteza sta langa tine..... e o masina usoara R5-ul dar iti garantez ca de la o anumita viteza diferenta de cai isi spune cuvantul.Am stat si eu langa masini ft tari,chiar in fata cu jumatate de masina dar in treapta 4 sau 5 au plecat de langa mine.
|
Quote:
Sunt curios ce mai fac cu tine acum...de o saptamana si ceva am pus o volanta usoara si un soft care pe dyno imi da cu 5 cai mai mult decat cel vechi :) .... poate poate |
Quote:
P.S. Teoretic 50kg sunt aprox 10 cai dar cred ca e valabil doar pe 400m |
[quote=WPP;565807]Sa inteleg ca a mai aparut un urs care trage bine/quote]
nu stiu de asa ceva, cand am zis "pana acuma" nu am insinuat nimika, imi exprimam doar admiratia. Quote:
PS: incerca un 350Z stock ;) daca n-ai incercat deja. |
Cu plecare de pe loc eu cred ca bate WPP.
Din mers nu stiu ce sa zic in mod sigur masinile sunt pe acolo.M-am dat eu cu 350Z si ma departam usor de el - pana in treapta 5 - dupa care am franat amandoi. Specific ca 350z era dotat si cu NOS - cand l-a folosit m-a lasat in urma destul de frumos. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
In sfarsit in weekend-ul asta am reusit sa ma dau cu 3 masini pe care le asteptam de mult: urs 335, bmw e46 330i (moartea), bmw e36 328i argintiu VST....am castigat cu toti. De facut m-au facut : Mustang gt, subaru wrx modificat pe la 300 de cai (asa zicea proprietarul)..si nu in ultimul rand REW renault 5 alb pe care vreau sa il si felicit...
P.S. Cata4, sunt curios ce se intampla de pe loc...sa ma anunti si pe mine cand este gata masina. |
crezi ca pe locatia respectiva ai avut probleme de aderenta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning