Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   Diverse lucrari/comentarii (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/13817-diverse-lucrari-comentarii.html)

Sleepy_85 05-01-08 14:31

Re: Diverse lucrari/comentarii

Maxul se invata usor cu tutoriale dak te tii de el, si rezultatele o sa se vada repede.Cat despre masinile tale, sunt de incepator, si cam seamana intre ele doua cate doua, sincer,dar nimeni nu e un expert de la inceput, trebuie sa continui sa faci modele ca sa iti formezi un stil anume, momentan esti in formare.Schiteaza mult pe hartie mai intai, fii sigur ca ai in vedere toate detaliile si formele, si sa ai grija sa se lege la o masina fata cu lateralul si cu spatele.

frost_dani 20-03-08 20:19

3 Attachment(s)
:D..am incercat un alt motor de randare MAXWELL RENDER....si rezultatul e pro si contra. deoarece nici nu stiam de unde sa incep am facut si eu ce am putut....rezulatul il vedeti si voi. 45 de min pe imagine.

se zice ca timpul este eficient in inlaturarea biasului. pe deoparte cred ca asa e..in al 3-lea render se vede diferentza

Cobra2007 26-04-08 15:27

4 Attachment(s)
...pareri :D

ruver 26-04-08 16:15

nu m-am uitat ff mult la masina dar mi-a saritt in cochi ceva....
masinutza asta are la evacuari.... deci (spate duala cu cate 3 iesiri si mai are si pe lateral iarasi cu 2 iesiri ) cam aiure poti sa imi explici si mie cum sta treaba :)

Cobra2007 26-04-08 16:26

asa am zis si eu la sf :D....pai nush asa mi-a venit mie, a trebuit sa-mi fac damblaua :D

OmB* 03-05-08 16:34

Quote:

Originally Posted by Cobra2007 (Post 1504050)
...pareri :D

si in spate stema audi ori are mai multe "O"-uri ori nu mai vad eu bine :P:P:P

Imi plac super mult jantele.

Cobra2007 03-05-08 16:36

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by OmB* (Post 1512655)
si in spate stema audi ori are mai multe "O"-uri ori nu mai vad eu bine :P:P:P

Imi plac super mult jantele.

ms :D ...si cat despre emblema...ups :D cand am atasat cercuriile nu mi-am dat seama si s-au dublat...dar nush din ce cauza:D

mai revin cu 2 poze :D ....si stiu ca am probleme cu vray sun dar chiar nu ma pricep:???:

Marian1987 03-05-08 16:38

3 Attachment(s)
Deci am mai invatat cate ceva cu sketchupul si cu rendarea, asta e rezultatul, un concept pt concursul Peugeot.

Peugeot (TRE SA CAUT UN NUME:-P):

Sleepy_85 03-05-08 21:03

E misto masina, e pt concursul de acum sau cel care a fost?
Tre sa ai grija sa nu iti expui ideile inainte de concurs ca se fura, am patit-o si eu.

Marian1987 03-05-08 21:08

ms e pt asta de acu.....se fura?....se poate inspira cat vrea daca vrea careva sa se faca de ras n-are decat.

Sic@ 11-06-08 08:11

Am un Fiat albea Facelift, are timp careva daca se poate sa faca un Virtual tunning, eu nu le am cu asa ceva, as vrea sa vad si eu cum arata ceva de genul....pls ...pls

Mitza_pk 11-07-08 19:43

sal sunt nou in 3D ma puteti ajuta si pe mine cu niste tutorialuri,faruri,cauciucuri orice inafara de jante ca laeam vazut si am si incercat

frost_dani 11-07-08 20:20

cu un simplu search pe google o sa gasesti destule.

Mitza_pk 12-07-08 10:11

am cautat mai bine de 1 ora si nu am gasit nic :(( puate ma ajuti u dak vrei (frost_dani)

mba 12-07-08 12:20

cauta aici pe forum..la tutoriale..la tips& triks.. daca nu iti ajung...cauta pe youtube... si acolo sunt multe...cauta pe 3Dnuts... si sunt multe siteuri :D ...totul e sa vrei

All times are GMT +2. The time now is 00:03.

- Copyright 2026 4Tuning