![]() |
Re: Opel Tuning : CALIBRA CATANO
la capitolul asta n`are rost sa fim incuiati...maisna bag seama ca e foarte apreciata acolo,asa tre sa fie si aici...spania are propriul stil de tuning,inconfundabil de altfel,tot respectu pt asta,bravo man,felicitari si la cat mai multe in continuare!
|
5 Attachment(s)
:Dsi ca exemplu la ce spuneam mai devreme va mai pun o poza cu ultima masina iesita din atelier Seat cordoba serie 3 compact dogy style,:D:Dasta e ce sa le faci daca asteas gusturile lor
|
Calibra arată într-un mare fel, chiar dacă e struţocămilă, dar Seatul... :roll:
|
Quote:
La masini de genul calibra,vectra,urs parerea mea personala ma repet este ca strutocamile cum zice si gabi nu prea se potrivesc deloc. |
ok.. calibra am mai zis ca-mi place.. dar seatul asta arata de parca ar fi o imitatie de masina de jucarie vanduta pe "piata la rusi" :lol:
|
frumoasa calibra adi ..
ce vroiam sa te intreb ... daca poti sa ma ajuti ... necesita foarte multe de munca sa schimbi farurile unei calibra cu farurile unei ALFA ROMEO 159 ... eu zic ca ar arata destul de frumos .... ms :D |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
eu nu sunt adeptul tuningului total, extrem, imi place mai mult ceva subtil. totusi, cele 3 lampi din spate dintre stopuri parca nu stau la locul lor. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning