![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Pai cred ca asa o uiti cel mai repede...sa fii ocupat cu alte.....indeletniciri.Nu?
|
varianta mai buna decat asta nu prea exista .. :)
|
Quote:
|
Tre sa recunosc k AM FOST UN MARE BOU! Da asta era fata care mi-a pus capac.Singura care n-am vrut s-o insel...cu toate k am avut ocazia... nasol sentiment.But not anymore.:twisted:
|
mda .. quote-u de mai sus ... se referea la ce am zis eu ... :oops:
nu cred ca mai are rost sa mai comentez la ce s-a spus mai sus ... oricum ... poate mi-a mai venit si mie umpic mintea la cap ... sau a disparut vraja ... dar incep sa va dau dreptate ... so .. deja next e aici ... ;) |
fratilor...luv sux..luv CAN break ur wings cum spunea un mare cantaretz...
so... why BOTHER ???? v-o spune unu' care de aproape o luna nu a mai avut prietena... frankly ... ori e BAC-ul de vina, ori chiar a inceput sa mi se rupa...(scuzati-mi expresia) pt prima data (cred) cand nu ma deranjeaza deloc ca sunt singur si n-am o gagica... btw...santos ... fuck buddy rulez...tried ... worked...nota 10 :D |
Looome!!!!! Loome!!!! Azi 21 mai 2005 m-am despartit de panarama cu care am stat 1 an si 2 luni.N-a vrut sa-mi zica de ce in fata da cica au fost mai multe faze.Ce am facut eu? Am incercat s-o razgandesc.Nu a iesit.Ce am facut apoi?Am venit home, am aruncat TOT ce aveam de la ea si gata!!! Asta e astept viitoarea mea cucerire!Girls are the same!Si fosta exact asa mi-a zis:mai bine punem punct! si asa a fost.Da nu mai ma chinui sa ma impac cu ea ca boul pt ca NU MERITA!Va tin la curent cu ce va urma. Astept sfaturi(mai ales de la Santos)sau incurajari.Bafta!!!!
|
trist, ai iubit-o ? dak da, ai incurcat-o ,gaseste-ti alta RePeDe ... uit-o .. nu mai trage de ea, ignor-o , indiferenta + ignoranta atrag , arde-o cu prietenele ei , daca ai ocazia, fara ca ea sa fie acolo , ulterior... arde-o cu tot cu ea.. :) o sa moara... nush ce sa mai zic, sa mai bage si altii , oricum , da-mi un pm cu varianta lunga de la poveste :D bafta, o sa treci peste, trust me
|
raspuns la intrebarea din titlu: te duci cu alte persoane si daca-s destul de multe uiti si cum o cheama pe aia pe care vrei s-o uiti :D
si te gandesti la ce a fost mai rau intre voi si daca e cazul la ce si cat rau ti-a facut. |
MAn rau mi-a facut k m-a lasat k pe un caine.Clipe rele nu tin minte sa fi fost ...
|
si totusi ... si dak nu au fost .. tot nu suntetzi impreuna acuma ...
eu zic ca ele nu stiu sa aprecieze cand au ceva bun langa ele ... in vitor poade o sa dea de ceva mia rau si atunci o sa ii para rau .. da` ata ete .. |
Dar cum .... stii bine ca .. nu de mult .. ai iubit-o ... trebuie sa stii cand sa lasi de la tine , trebuie sa stii sa ierti .. si etc.. si totul va fii bine ..
|
de obicei ... cam asa e ...
dar nu tot timpul se intampla numai lucruri frumoase ... si dak est iertator .. si dume din astea ... este cand nu vine inapoi ... si macar atata ar puteaa face ... si ar trebui sa faca , ca cel putin eu apreciez asta ... cand cineva pune capat unei relatzii .. sa zica exact cum si de ce e gata. sa nu stea celalt sa se candeasca .. ca oare de ce ? cu ce am gresit ? mai este cale de impacare si din astea ... |
Asa e! Da cum ele se cred perfecte si noi suntem nijte porci....e mai greu!Uf ce urasc sentimentu asta de singuratate....
|
nu u erai cel fericit de relatzia ta ?
dak tzin bine minte .. cu ceva fotomodel sau asa ceva ... care nu avea figuri in cap .. care isi platea consumatzia si din astea ? dak da ... sorry :( ... tre` sa doara ... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning