![]() |
Matrixu .. uite sa numai fii suparat ca vad ca faci spume la gura. zii lu GNT ca ma fac io cu el vrei?? nu cu dacia aia .. ca cu aia in fac prea usor.. vin cu alta masina tot a mea.. Spune-mi unde si cand. Si daca castig te iei cu urechi si dai niste ture de portu tomis da?? Vin cu o lada. nu conteaza de care . Lada e. merge?? si vezi cum te legi de x-team .
|
Chiar ma intrebam cand o sa apara si X-teamu in discutia asta.
Nu-s prieten nici cu GNT nici cu SAD cu nici unu. NU inteleg de ce e atata zarva doar pentru faptu ca sadu a luat-o de la GNT. Mai dragi baieti de la X-team, sunteti paranoia putin, cu ce m-am luat eu de voi? :shock: . Nu sunteti voi tartorii cu daciile si totodata si zmeii? Si Ursule de la X-team,din partea mea fa-te cu ce masina vrei si cu cine vrei chiar nu ma intereseaza.NU mai face pe zmeu atata cu remarci ca te iei de urechi si nu stiu ce. Ma repet pentru a 10 - a oara,toate discutiile au fost bazate pe fapte care au avut loc acu 2 sapt cand SAD si-a luat-o. Si TRA-ule n-am nimic cu SAD personal chiar nimic ;)! |
bine ba gata ajunge ce vrei pana la urma :?: :?: :?: intri asa pe forum si incepi sa faci misto de toti.am inteltes cu toti ce vrei sa zici :!: :!: :!: hoooooooooooooo ajunge ...... incepi sa devii enervant
|
bv celor de la x ca sunt zmei cum zici u, inseamna ca nu le este rusine cu ce au. care e faza pana la urma zi unde vrei sa ajungi?? sadu a rec si gata ce drq mai vrei??
si nu imi zi ca sunt ciutan ca vedem cand ne intalnim cat de ciutan sunt |
Biz - Pustiulica controleaza-ti vocabularul si cand o sa pui si tu mana pe o masina adevarata mai stam de vorba.
Ce sari asa? A fost de ajuns sa dea unu tonu si ati inceput si voi sa sariti aa? EU am vorbit cat se poate de decet, asa ca,controleaza-ti vocabularul, si sper sa nu o dai in amenintari ca atunci chiar esti de ***. |
nu o dau in nmk ma , da vad ca tot astepti sa intre toti sa te ei de ei
:peace: |
Matrixu' & Company , X-Team , independentii ... are rost sa ne certam ?
Stam in acelashi oras , daca e sa o dam in diverse , ne intalnim si daca tot nu ne suportam ne intalnim si ne scuipam in fata daca asha va convine ca la tzigani ... insa nu e frumos si nici nu reflecta anumite lucruri .. sau poate ca ar reflecta ... caracterul unora ! Matrixu - Ultimele chestii pe care am sa ti le spun si am incheiat discutia cu tine si GiGikent : 1. O liniutza nu se face dand startul unul dintre concurenti ! 2. Daca eu am dat-o in abureala cu ambreiaje si alte fantasmagorii , si il cunosti pe GNT , intreaba-l ce comandam azi la ASKA de pe Atelierelor , cand a intrat si a dat noroc cu mine si am stat de vorba ( azi inseamna Vineri 15 oct ) !!! Kit complet de ambreiaj ( disc, placa , rulment ) si semeringuri la planetare ! 3. Daca tot te iei de x si de y sau de z , fa-o in cunostiinta de cauza . Daca consideri ca ceea ce am scris mai sus reprezinta o abureala i-ao cum vrei tu. Insa : Nu am nimic ce sa iti deonstrez nici tie , nici altcuiva. Punct. Sa fi sanatos si ... La mai mare. |
Voi luati ca o jignire cuvantul zmeu, si io nu il zic referindu-ma la ceva jignitor.
La dacii ei sunt zmeii si tartorii, si tot respectu pentru ei si pt ceea ce fac. Si BIZULE nu ma \"eau\" de nimeni,doar ca mai zic aici pe forum una alta din lumea asta de afara. ;) Si BIZULE ar fi bine sa nu o dai in nimic pt ca, ma repet chiar esti de *** daca o dai in d-astea, si nu numai cu mine cu oricine aici pe forum. |
k matixaru :P daca vrei sa vrb live vino in motor in seara asta :!: george ma cheama si am sa fiu cu un grup de vreo 20 de insi fete si bajetzi :P fac cinste ca sa vezi ca nu am nmk cu tine :)
|
gata, v-ati potolit?
|
sincer sa fiu nici nu ma atac nici nu ma dau mare. Doar ma distrez pe seama unora.
|
Re:
Quote:
Raule ! :peace: |
Mda am stat si am citit toata discutzia si...Matrixu are dreptate in felul lui si Andrei in felulu lui. Nu cred ca tre sa se bage unu si altu in aceasta discutzie dar in fine e bine ca s-a terminat.Biz ai un vocabular f frumos pe forum si te bagi ca musca-n oala. De ce nu stiu dar stiu ca esti fan Opel astra rosu.Dintre totzi u te-ai trezit cu bagat si cu scos si pana la urma .....ai 15 ani no offence. Pana una alta wrc si-a luat-o de la gnt si gata asteptam revansa si cel mai bun sa castige
|
bai da ia vb ma si de masina lu ursu ca si el are masina ce atita wrc ca daca il prind pe piticu ala il bat :))))))))))))))si ii iau si bara de pe fatza si amortizoarele:))))))))) :lol:
|
Re:
Quote:
Bizule la anii care ii ai, eu m-as abtine sa ma umflu atat, si as termina cu sarcasmele astea. Pana acuma \"io ma luam de toti\" si deodata tu esti ala care nu ai nimic cu mine???:roll: Si da, e de admirat ca te duci in motor cu gasca mare ;) SI ONTOPIC: ML BRABUS B10 vs X5 4.4, locatie Lapusneanu. L-a facut brabusu destul de frumos insa cu greu. Ca look si sunet BRABUS RULZ, si la ambele, vitezele s-au schimbat automat. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:28. |
- Copyright 2026 4Tuning