![]() |
Re: [VAND] orice piesa MK1 MK2
1 Attachment(s)
In primul rand , imi cer scuze lui Eugen pentru ca am folosit masina lui pentru a arata ce doresc sa cumpar.La chestia aceasta de bandouri si praguri m-am referit.
|
De actualitate, ORICE PIESA de golf 2 si in afara de elemente de caroserie, si piese de golf1
|
Golf 2 4 usi, interior foarte bun, 1,3 benzina, carburatie,5 trepte, 4 geamuri electrice,inchidere vacumatica, bari mici, parbriz nespart, ....elemente de caroserie, in foarte buna stare.
De pe golful venit ieri s-au dat deja, aripa dreapta , capota, trager, bara fata, mocheta de capota (rezervata), Parbriz rezervat. Ce mai sunt de dat cat mai repede: Mochetele portbagaj pe negru(cele de pe oale), radiator de 1,3, carburator, interior 4 usi (necesita dat jos praful de pe ele), geamuri electrice 4 usi, consola aferenta, parbriz, usi fara triunghi 4 usi............... si multe altele ce nu-mi mai aduc acuma aminte. De pe Gti-ul rosu a mai ramas puntea spate(rezervata pana pe 25), fuzetele fata complete , pompa de presiune. De pe GTi-ul albastru, a mai ramas motorul +AC, +servodirectia (practic tot ce e sub capota). |
electromotor golf 1 1.3 benzina ?? daca ai si un pret daca se poate
|
Quote:
Am 2 perfect functionale Pret 150 lei Suna-ma 0765630320 sau 0726797479 |
o cutie in 5 trepte pt 1.3 benzina la pret ai?
|
Quote:
|
o oglinda stanga de golf 2 , 4 usi, fara triunghi? eventual si cea din dreapta, si un pret te rog
|
70 lei /bucata
|
salut,suport pt bidonasul de ulei pt servo directie ai cumva? daca ai,spune-mi te rog un pret.
te salut |
Quote:
Daca-l vrei, lasa-mi mesaj cu adresa completa si telefonul , si il pun maine la fan. |
La dezmembrat aduse acum
Golf 2 1,3 carburatie 4 usi (perfecta stare tabla). Golf 2 1,6 D 4 usi Golf 2 1,8i (injectie mecanica) 2 usi Masinile au : - macarale electrice 4 usi - oglinzi el incalzite - AC - Servo directie De pe 16V au mai ramas fuzetele complete fata, pompa de mare presiune, si cateva elemente de la motor +ceasurile de 260 cu 2 mufe. Multe piese de D , TD, 8V, 16V toate pe golf 2. Dupa jumatatea lunii voi aduce din nou golfuri 1. Ca o anexa se scoate la vanzare G2 Edition Blue, fara motor, cutie, electrica motor, bari, - doar caroseria completa cu scaune, bancheta fete de usi (toate din piele), mochete, bord, ....... inscrisa cu 1,8 16V PL in acte 550E. Masina a fost vopsita si terosonata la interior. Poze la cerere pe mess. cornel_negoi |
La dezmembrat aduse acum
Golf 2 1,3 carburatie 4 usi (perfecta stare tabla). Golf 2 1,6 D 4 usi Golf 2 1,8i (injectie mecanica) 2 usi Masinile au : - macarale electrice 4 usi - oglinzi el incalzite - AC - Servo directie Curatenia de primavara... Stopurile 150 lei/set Ceasurile cu turometru 100 lei/bucata Ceasul de KR de 260 150 lei Radiator complet 1,3 150 lei Parbriz G2 -2 buc - 100 lei/buc Aripi G2 Haion gol fara gram de rugina 50 lei, cu luneta 100 lei. 1,8 8v Gti injectie mecanica 300E Usi perfecte G2 4 usi Grila 2 faruri 60 lei Motor 1,3 FOARTE BUNA STARE (mi-e mila sa-l duc la fier vechi), fara carb, delco, cutie 300 lei (neg) Cutie 5 tr 1,3 PRET NEG Chiulase 16V 100E/buc Admisii 16 100 lei Pompa de presiune de Kr 350 lei Pompa de presiune de gt-1,8 8v 250 lei Calculator KR 250 lei Alternatoare de benzina de 45-65-90A Electromotoare ORICE BENZINAR Multe piese GTi - 1,8 8V, 1,8 16V, PL sau KR Multe piese de D sau TD In mare cum am mai si scris CAM ORICE PIESA GOLF 2 Ca o anexa se scoate la vanzare G2 Edition Blue, fara motor, cutie, electrica motor, bari, - doar caroseria completa cu scaune, bancheta fete de usi (toate din piele), mochete, bord, ....... inscrisa cu 1,8 16V PL in acte 550E. Masina a fost vopsita si terosonata la interior. Poze la cerere pe mess. cornel_negoi |
[VAND] orice piesa MK1 MK2
14 Attachment(s)
Am uitat pozele
|
Orice piesa golf 1 si 2
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:56. |
- Copyright 2026 4Tuning