![]() |
Re: 4tuning day
Quote:
|
Quote:
Mertan dar tu nu vii??? |
Aleks, vezi ca si eu tot la Astoria stau
|
Pentru cei care nu stiu surpriza evenimentului 4tuning Day este la ora 10-12 Sambata asa ca vom fi nevoiti sa plecam cat mai dimineata!!!!!!!!!!!!!!!!!!NU PUTEM RATA ASA CEVA !!!!!!
CEI CARE PLEACA SAMBATA -----------ROMPETROL URA {acolo unde a fost ultima oara} PLECARE LA 7:00 SAU 7:30-Maxim NU UITATI!!!!!:!: :!: NU va ofticati ce e prea dimineata dar ata ete;) |
eu zic sa plecam mult mai repede ca sa fim acolo pe la 9jumate10 ca sa nu pierdem nic asta ar insemna sa plecam maxim pe la 6 din bc
|
Daca reusiti sa plecati mai devreme a-ti putea sa va alaturati coloanei din Ploiesti care pleaca la ora 9 9 si jumatate maxim de la Sala Sporturilor ;)
|
Ba care mai suna pe ouf...ca eu tot sun si nu raspunde nimeni...poate am alt nr...sa suna unu sa vorb cu el ...!
|
Mai fratzilor dar la 7 eu zic ca e tarziu, mai ales dak vrem sa prindem deschiderea. Nu facem numai 3 ore pana in Bucale. Acum fiecare cum isi stie mashina si stilu de condus. Eu plec un pic mai devreme , pe la 6 ca sa ajung in Capitala pe la 9 , 9 jumate.
Drive carefuly everybody. :-) |
PAI SA PLECAM LA ORA 6 ----:D ---BETI CAFELE SI FITI PREGATIT DE DRUM
Sper Sa ne vedem maine la ora 5:45 cu totii la Rompetrol pentru a pleca Incercati sa anuntati lumea ca s-a schimbat ora;) |
Ba voi suntetzi nebuni...merem cu noapte-an cap! :D fie de la 6!
|
La 10:00 incepe totul la prisma....
|
aha cica atunci incepe souuuul
|
ce bine de voi. mergeti la distractie. :( asta este. data viitoare poate o sa vin si eu. drum bun si distractie placuta tuturor.
|
ce bine de ei... tu nu ai vrut sa mergi... nu cred ca te-a tzinut nimeni aici... dar.. daca ai orgolii gen "daca nu merg cu mashina, nu merg deloc"...pierzi:P...eu maine dupe meci am plecatt!!!:)
|
vrei sa itzi descriu situatia mea? nu cred.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning