![]() |
Re: Ford Mondeo MK1 1.8 TD - :X
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
New updates: Evacuare completa Mondeo mk2 ST24 care va fi modificata Trecem de la 55 diametru la 60 :) Ceva poze :arrow: |
Frumos!
(Si urmatorul pas e s-o faci sa zboare:lol:) Spor la treaba si sa pui poze mai des!:D |
Mai trecem pe lista si ledurile pentru intreg bordul :)
Kitt-ul de RS este sus pe masina si deja salivz langa el... abia astept sa-l vopsesc si sa-l pot aduna :D |
6 Attachment(s)
Montat led-uri in bord, bloc lumini, panou climatizare
Evacuarea va fi combinata cu cea de ST Montat pozitiile laterale gen america, sper sa arate asa cum imi inchipui eu si sa nu fi facut un mare kitch :rolleyes2 ETC:arrow: |
Quote:
- O SA ARATE BINI DI TĂT! - cam cand o termini, ca vreau s-o vad live? |
Ma abonez si eu la vizionari live :D
ca nici eu nu mai am rabdare sa o vad gata. |
Quote:
Quote:
Sper sa am ocazia duminica sa vi sa o vad si eu pe a ta :D Acestea fiind spuse astazi am mai facut/terminat: - matuit toate 4 usile - matuit capota portbagaj + eleron - matuit capota fata (aici am mai "sters" cu putin chit unde era necesar) Urmeaza bara fata , spate matuite astea maine, tot maine poate reusesc sa fac si tobele, vineri sa reusesc sa matuiesc restul caroseriei, cand o sa mai am ceva bani sa iau vopseaua si sa o duc la cabina :D Doamne ajuta sa nu mai dureze mult. In data de 4 ianuarie a inceput munca la masina... si deja suntem trecuti de jumatatea lu' aprilie, munca titanica dar incet incet ma apropiu de final :twisted: |
stiu cum te simti
si ceea ce ii faci u acum la caroserie o sa trebuiasca sa ii fac si eu am cateva mici indoituri prin usi si trebuie o vopsire completa ca e cam pestrita :( |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Dupa enorma munca depusa, a venit si rezultatul !!!!!!!
Multumit 90% de rezultat, 100 % dupa ce o sa-i dau un polish total :D |
Felicitari se vede ca a iesit cum trebuie, BV RUFFY vreau poze cu ea asamblata:shock::lol:
|
Foarte tare! Felicitari! :D
|
1 Attachment(s)
Postez o poza... masina ii 98% gata :)
In poza nu era centrata capota, nu era asezata inca masina dupa atata stat, spatele nu era chiar gata, interiorul nu :)) |
e ce trebeeeee
ma bucur ca am apucat sa o vad live si oricum vreau un repeat :D |
Frumos , n-am ce zice :D
Asteptam s-o termini si sa-i faci poze ! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning