![]() |
Re: bord cu lumina albastra, alba etc
10 Attachment(s)
zeXstar la 4tuning Day : s-a lucrat cu o noapte inainte, la foc continuu, la garaj, apoi a fost amenajat standul Anonymous cu lumini zeXstar.
s-a lucrat la WRC-ul lui Andrei, din C-ta, la Skoda Octavia a lui Sam, tot din C-ta. Duminica, zeXstar a lucrat din plin la masina lui Sam, chiar in cadrul expozitiei. Astra WRC : bord albastru cu rosu Octavia: Rosu cu ace albe, butoane rosii, poze din timpul lucrului la garaj si la salon, si rezultate finale. A se observa in pozele facute cu blitz, efectul produs de lumina rosie din bord. |
5 Attachment(s)
... inca vreo citeva
PS: multumesc Anonimilor pentru gazduire, a fost o placere sa lucram cu ei PPS: Bravo lor pentru munca depusa la stand, pentru prezentari, etc. |
3 Attachment(s)
Munca si iar munca!
|
bv baieti v-am admirat lucrarile si tre sa recunosc ca asa cum va stiu eu sunteti in stare de lucruri ce doar pot fi visate...dsign sa ma astepti tata ca vin si eu cu masina dupa ce o scot din service...mult succes in continuare
|
frumoss , felicitari baietilor
|
Lucrari suberbe, pur si simplu suberbe. In sfarsit au putut fi admirate de toata lumea. Felicitari! :)
Revenind, la un 206 ati lucrat? |
Quote:
nu`m aduce aminte de noaptea aia nedormita :) .. btw ..a i fost al examen ?! :) ... am vazut si eu octavia la final .. a ieshit nebunieee .... sam era inebunit :) cat despre andrei .. pe drum .. imi zicea .. : frae a ieshit prea belea uite` si tuh cum au ieshit limbile ... |
vreau sa fac la un bmw pisica butoanele de la geamuri, AC, pozitii, etc. rosii. poti sa-mi spui cam cat costa si cand ai timp ? Ai mai facut ? ai ceva poze ?
|
mersi mult de aprecieri, ma bucur ca din ce in ce mai multa lume capata incredere in noi.
la e36 n-am lucrat pina acum, dar discutam. la fel si pt pejo 206... :) am ajuns si la examen nu uitati: dani 0723 264 207 sorin 0723 823 679 |
1 Attachment(s)
am uitat sa-mi cer iertare pentru fata pe care o aveam in poze, insa nu dormisem de 2 nopti... cum spuneam, munca, munca si iar munca
|
2 Attachment(s)
Ce pot sa spun altceva decat ca baietii sunt super, eu mi-am facut masina la ei, un Megane II, si sunt foarte multumit nimik de comentat, ma bucur ca si in Romania se pot face aceste modificari. Sunteti tari, tineti-o tot asa!!
Atasat aveti poza cu masina mea facuta de Daniel ;) 10x daniel. |
greaaaat!! constantaaaa!! golf 2 gtiiiiiii... booord electrooniiiic... va asteapta :-)
|
am promis ca vin, deci voi veni
rrrrupem constanta cu leduriliiii , maaaaaa lupiiiiiii, ursiiiiiii fara numar :)) PS: la seby (spyder) inca n-am terminat... se lucreaza si in we multumesc de aprecieri |
salutari baieti...
bravo voua pentru ceea ce faceti....am ramas uimit ce va iese din manutze.... acum am o intrebare simpla...pentru ceasurile din bordul de oltcit aveti cumva scanate ceasurile la marimea originala?vreau sa schimb acele plastice negre vopsite ca dracu si sa pun di stiplex alb serigrafiat sau cu colant pentru ca ,colantul pe acest stiplex prinde foarte bine si nu am unde sa scanez ceasurile..cadranele....daca ma puteti ajuta astept un pm de la voi. si bafta in continuare....succesul il aveti deja. ct 97 uca |
din pacate nu avem ceasurile de oltcit scanate... imi pare rau.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:03. |
- Copyright 2026 4Tuning