![]() |
1 Attachment(s)
Styling...
|
pakat ca-i doar un vis ... :)
oricum nice ... |
Scris de Jeff pe un alt topic:
Quote:
|
anyway e masina de kkko
nici dacia normala nu se rastoarna la impact lateral ... da se rastoarna in curbe .. oare Logan cum face in curbe ? :) |
e mai bine finisata ca orice model dacia de pana acum dar...
capacul la portbagaj se tine cu doua arcuri ( e in jur de 10 euro un piston cu gaz ) plastic de cea mai proasta calitate. se vad lipiturile de cum a fost turnata piesa ( ex spoilerul are ditamai urma exact in fat a o sa vedeti maine poze suruburi care ies aiurea nici macar un maner la usi n-au facut - e o scobitura Am condus ambitionul de 8.000 euro avantaje: se inchid usile bine, e bine ermetizata se simte abs la frane - frane destul de bune. volanul cu servo e ok , reglare pe inaltime a scaunului interior ok . .sa-i spunem dezavantaj major - motor extrem, de puturos . Aveam pretentii de la un 1.6 90CP dar e dezamagitor. in treapta a 3-a la 40 pe ora am turat=o la 4.000 de ture cu greu .. mi-au luat 2-300 de metri sa o duc la 4.000 si deabea urca spre 60 extreem de puturos.am inteles ca ar fi cutia de vina... ma rog tipul de la dealerul la care am fost mi-a zis ca au urcat-o la 195km/h .. greu de crezut/ cand imi mai aduc aminte mai scriu si imagini aici: http://www.autoextrem.ro/imagini/thu...s.php?album=30 |
:shock: 195km/h...Ce le place la romani sa exagereze :x ...Si aia care au facut testele oficiale in Turcia si n-au putut mai mult de 170km/h erau niste prosti... :evil: :evil:
S-ar putea sa fie din cauza cutiei, totusi un motor de 90cp pe o caroserie de 960kg trebuia sa zburde... |
io nu stiu dar chiar nimeni nu a vazut bascula aia spate care e o tzeava goala? chiar nimeni nu se intreaba ce o sa se intample cu apa intrata pe acolo?
|
sau nimeni nu a vazut in nijte poze kateva pagini mai in spate rugina pe toba? si faza cu matizu se pare k in logan o sa itzi fie frik de biciclisti ... sa nu te rastorni :)
|
steph, aia nu e rugina, e \"un pic\" oxidata... :lol: C00bra, probabil ca o livreaza cu kit de ushurare \"Sparco\" a caroseriei, bascula ushurata, fara capitonaj in portbagaj, etc... :lol:
De unde or fi scos ei 3 stele la crash test nush...poate 3 colturi de stea... :wink: |
Pai cine a zis ca a scos 3 stele ?... mai ales ca nu a fost facut testul EURONCAP....(care oricum este de publicitate si costa de rupe...deci nici n-o sa-l faca...)
si cu toba.. atat timp cat nu este din inox... e normal sa oxideze :wink: |
Loganul este prea inalt si prea ingust si probabil deaceea s-a rasturnat in accidentul din Craiova chestia asta ar fi trebuit gandita de proiectati...... dar ....... :( :?
|
bai cine shtie de accidentu ala cu logan mai vreau si io detalii si poate poze la afzta locului dak are cineva
|
1 Attachment(s)
si nu ma refer la ce se vede alb adik nu e oxidata ... uitatzi-va in poza sa vedetzi RUGINA :)
aka e putzin dar dak in showroom e asa dupa 2 saptamii pe strazi schimbi toba .... si probabil alte piese facute din tabla de *** :)) |
Acu dac-o dam in milimetrii de rugina pe muchia tobei.... la cate masini care au fost spalate te-ai uitat la toba... ca sa zici ca numai la Logan e asa????
apropos, ai vazut cum arata discurile de frana la un timp dupa ce speli masina ???? |
De asemenea amicul nostru Sebi{ a condus o Logan in drive test cu 5 oameni la bord si era sa se rastoarne in sensul de la Selgros TM - plus ca si el subscrie ca e o puturoasa mare... bleah...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning