![]() |
Re: Renault R12 in America care va fi transformat in Dacia 1300
si daca este 1310 TX de ce are lampi,bord,masca,jante de 1300? raspunde la intrebarea asta...daca tu zici ca e 1310 TX
hai sa incetam cu off-topicul |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Cosmine..te-ai aprins cam repede si degeaba:)
|
Quote:
|
Singurul lucru ce are in comun cu 1310 sunt farurile, care daca va uitati atent puteti observa ca sunt diferite de cele de pe Dacia 1310, ale mele sunt ingropate si cu cercuri cromate inconjurul lor. Nu vreau sa dau jos de pe ea ceva ce este foarte rar si cautat mai ales de Romani, mi-a oferit cineva 250 Euro pentru ele si stiu pe altcineva din Romania care a platit $320 pentu 'ochielari'. Restul masinii este Dacia 1300, stopuri mici, bordul, jantele, etc...Ce mai difera sunt farurile de masalier (sau cum se zice 'backup lights'), la a mea sunt linga stopuri si la 1300 sub stopuri. O sa rectific si asta cand ma apuc de tichingerie. Din cate stiu prin anii '80-'81 Dacia 1300 avea 'ochielari' si stopuri mici, asta fiindca in '79 sa terminat contractul cu Francezi si au sarit Romanii sa copieze Renault-ul meu. Si in ultimul rand, i-mi place mie cum arata cu 'ochielari'...Dar va multumesc pentru opiniile si sfaturile voastre, tot ce ziceti se ia in cosiderare. Poate intr-o zi, asa de plictiseala, o sa schimb farurile cu cele ovale ca sa vad cum ai sta. Nu e mare lucru sa le schimbi, cateva suruburi date jos si doua fire legate :D
|
Quote:
Scuze pentru off... |
Ce ma distreaza cum va certati voi pe topicul meu :lol: :punch:
|
2 Attachment(s)
Doua desene care le-am facut la munca in graba cu pix...cam asta am in gand sa fac cu Dacia, portocalie cu dunga neagra
|
Quote:
Bineinteles, chiar si pe forum gasim si masini foarte bine puse la punct, care merita sa poarte astfel de dungi(Gordini), dar foarte putine. Oricum, cred ca o sa arate foarte bine cu astfel de grafica "old school" americana, pe masina ta. Sa ne auzim de bine! |
da nu e treaba ta ce fac eu cu topicul meu! pot sa stau si sa fac nimicuri si timp de un an...deci e problema mea... ce fac,cum fac si cand fac la masina mea...nu te priveste pe tine,si daca vrei sa stii eu mai am o masina de reconditionat si o sa pun si poze cu ea pentru linistea ta sufleteasca,ca tot zici ca eu nu fac nimic si F*** timpul pe aici...te-as ruga sa vorbesti si tu mai frumos ca nu esti la usa cortului...mai controleaza-te omule!
|
Quote:
ba, esti ca si o moara stricata...:rolleyes2 |
bine BA! eu nu am vorbit cu BA sau MA deci te rog sa vorbesti si tu frumos
|
bine fă
|
Quote:
on topic..... TzucuNY---mi-ai furat schema....exact dungile alea am si eu de gand sa le pun pe masina...furaciosule :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning