Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero - Mica mea limuzina (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/131022-espero-mica-mea-limuzina.html)

Andutu TZH 04-03-10 20:50

Re: Espero - Mica mea limuzina

Ms mult,daca imi dau astia banii dau de baut la tot 4 tuningul

mike-fullspeed 04-03-10 20:59

Eu te-as sfatuii sa iei ceva bani de la cel care te-a lovit.... asta daca vrea si el sa iti dea! ia de la el 2-3 milioane si o rezolvi tu in particular! vezi ce faci ;)

Stefy88 04-03-10 21:01

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3147657)

:)) buna asta....:))

Myk3 GhO$t Dr1v3r 04-03-10 21:13

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3147657)

Lasa asta...sa-ti rezolvi u masina.si bucurate ca stii cine ti-a lovit-o.k eu am gasit la sExperosu' intr-o dimineata aripa stanga-fata cu o zgarietura adanca d peste 1.5 cmsi oglinda rupta varza,si asta in fata portii mele.si p cine sa iau la intrebari?intr-o seara zgariata toata partea stanga si antena rupta.si cine plateste?!?:rolleyes2normal k yo.asa ca te poti considera norocos.oriqm totul o sa fie bn.

Andutu TZH 04-03-10 21:51

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3147712)
Eu te-as sfatuii sa iei ceva bani de la cel care te-a lovit.... asta daca vrea si el sa iti dea! ia de la el 2-3 milioane si o rezolvi tu in particular! vezi ce faci ;)

Ma lovit un parlit cu o dacie din 90 care are o parlita de asigurare de la carpatica,ce sa ii cer eu astuia.Eu daca as fi in locul lui si as avea actele in regula nu as da nici un ban
Quote:

Lasa asta...sa-ti rezolvi u masina.si bucurate ca stii cine ti-a lovit-o.k eu am gasit la sExperosu' intr-o dimineata aripa stanga-fata cu o zgarietura adanca d peste 1.5 cmsi oglinda rupta varza,si asta in fata portii mele.si p cine sa iau la intrebari?intr-o seara zgariata toata partea stanga si antena rupta.si cine plateste?!?normal k yo.asa ca te poti considera norocos.oriqm totul o sa fie bn.
da man dar daca se fac astia de la carpatica ai dracu pe mine cu ce ma avantajeaza ca stiu cine ma lovit,sunt in aceasi oala cu tine atunci,imi pare rau ptr ce ti sa intamplat si tie,e foarte rea lumea din ziua de astazi

Myk3 GhO$t Dr1v3r 04-03-10 21:58

am uitat sa mentionez k luni dimineta am gasit oglinda la nubira data peste cap(desi eu tot timpul o rabatez).vorba ta:lumea e rea si invidioasa.multi zic k vai domle ai masina dar multi nu stiu c inseamna sa intretii o masina,sa ai grija d ea,sa ii faci schimburile d consumabile la timp.dar oricum gura lumii nu poti so multumesti niciodata

Andutu TZH 04-03-10 22:05

Quote:

Originally Posted by Myk3 GhO$t Dr1v3r (Post 3148006)
am uitat sa mentionez k luni dimineta am gasit oglinda la nubira data peste cap(desi eu tot timpul o rabatez).vorba ta:lumea e rea si invidioasa.multi zic k vai domle ai masina dar multi nu stiu c inseamna sa intretii o masina,sa ai grija d ea,sa ii faci schimburile d consumabile la timp.dar oricum gura lumii nu poti so multumesti niciodata

Man stiu perfect ce vrei sa zici,mai ales ca eu imi intretin masina asta numai din milogeala la mama si tata si bunici ca sunt cu scoala si nu am cum sa ma angajez,e al naibi de greu sa o intertin,si acum o sa imi fie si mai al naibi de greu sa o repar:x

andi_cimpean 04-03-10 22:16

Andutu, fii atent.

Conform noii legi, daca firma Carpatica are vreo problema cu devizul tau, dat de catre Service-ul auto, sau daca are vreo indoiala privind accidentul, te poate intarzia maxim 3 luni de zile.
Oricum, faza este ca ei trebuie sa iti ofere un motiv bine intemeiat pentru a te retine 3 luni de zile.

Sfatul meu pentru tine:

Citeste bine tot ceea ce tine de asigurari si noua lege, mai citeste cateva pareri ale celor care au trecut prin asta si du-te tare la ei.
Ii poti "invinge" prin informatiile pe care le vei detine. CSA-ul nu trebuie sa lipseasca din vocabular ;).

Andutu TZH 04-03-10 22:27

Man ms frumos ptr informati,ma interesai si eu putin si aflai ca sunt foarte cacaciosi,si ca CSA nu le face mai nimic.Eu nu ar trebui sa am probleme dar sau intamplat multe cu asigurarile si nu imi mai denota deloc incredere

electric_style 05-03-10 15:23

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3148152)
Man ms frumos ptr informati,ma interesai si eu putin si aflai ca sunt foarte cacaciosi,si ca CSA nu le face mai nimic.Eu nu ar trebui sa am probleme dar sau intamplat multe cu asigurarile si nu imi mai denota deloc incredere

astea de la Carpatica...sunt vai mama lor!!! eu am patit-o asta vara cand eram cu oltcitu...m-au dus cu zaharelu vreo 3 luni..dupa care m-au chemat sa semnez iar nustiu ce prostii ca nu ar fi treaba limpede pentru ei...asa ca si eu(cu oltcitu...avarii aproape deloc) si baiatu cu vento(avarie apripa fata , spoiler) ne-am lasat pagubasi !!! acum mi-e si teama ca am apucat sa fac asigurarea fara sa stiu tot la carpatica... sper insa sa nu mai am probleme in trafic sa fie nevoie sa ajung iar la ei ,dar si daca totusi o fac si ma freaca la melodie ca asta vara....ii bat la ei in sediu si aduc televiziunea:twisted:

Andutu TZH 05-03-10 22:44

Astazi o demontai,ii dadui jos spoilerul la care doar coaja a scapat si aia cu o ruptura mica,bara aceea de sub ea sa facut bucatele numai plastice rupte erau pe acolo,farurile nu prea mai am ce alege din ele,proiectoarele au scapat,semnalizarile au scapat,ochelarul de la far din stanga e indoit si a indoit si radiatorul de la ac putin si masca sper sa o recuperez,dupa calculele mele cam pe la 8 milioane o fac tipla,dar faza este ca nu am bani:((

mike-fullspeed 06-03-10 09:42

8 milioane? faza e ca nu prea gasesti spoiler fata! Am cautat ieri toata Craiova si nu am gasit... Imi trebe pentru cineva! si am vb cu aia la dezmembrari si cam pe la 4 milioane se invarte un spoiler! Io cand am lovit- am scapat doar cu un far si grila = 220 lei. bafta!

Spoileru nu incerci sa il matrasesti??? tot cam asa a fost si am meu si l-am recuperat... O sarmulitza, neste suruburi in plus, vopsea peste si e ca nou.... :D

Robert_MNW 06-03-10 09:47

Patru milioane pentru un spoiler sh...:shock: ce naiba astia sunt nebuni...pe Brestei ai incercat, la fostu' cap de linie 2, stiam ca nu au piese scumpe acolo..

mike-fullspeed 06-03-10 09:50

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3152530)
Patru milioane pentru un spoiler sh...:shock: ce naiba astia sunt nebuni...pe Brestei ai incercat, la fostu' cap de linie 2, stiam ca nu au piese scumpe acolo..

Acolo am fost prima data.... si mi-au zis ca doar ce il vandusera, cu... 4 milioane! Nu prea gasesti bot de Espero (spoiler, faruri, grila)...

Robert_MNW 06-03-10 09:54

Astia nu sunt normali, patru milioane un spoiler...chiar nu imi vine sa cred...:shock: mai ramane varianta targului, desi nici acolo nu am prea vazut Espero.

All times are GMT +2. The time now is 08:29.

- Copyright 2026 4Tuning