Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova, duminica, la ora 17:00 @ aeroport (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/128931-intalnirile-comunitatii-4tuningro-craiova-duminica-ora-17-00-aeroport.html)

cecilia 01-07-09 21:50

Re: Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova

eu trag spre aeroport

dar nu prea as vrea.... hai sa ne vedem la billa si sa ne intrecem sapt viitoare :) ca mai am de rezolvat cate ceva la ea

Cataaa_ 01-07-09 22:37

hiiii o punem de o linie ???? :X poate scap si eu de vreo 500 de kile pana duminica :))) si ne dam :>

ME.Beast 01-07-09 23:10

Ştiu eu un loc frumos, unde nu cred că ne-ar zice cineva ceva. Este vorba de parcarea aia , pe langă facultatea de automatică, sau ce facultate este aceea. De la podul lu' electro, să te duci spre Caracal, pe stanga, pe unde era avionul acela..
Ştiam că există o parcare pe acolo, mai tot timpul goala, sau dacă nu, mai este o parcare, mai īn faţă de aceasta, mai mereu goală...doar că este pe dreapta :D
Ştie cineva despre ce vorbesc? Mai are cineva alte idei? Eu spre exemplu, aş putea să vin la Billa, doar cu tramvaiul, iar la 10-11 pānă cānd staţi voi, nu aş mai avea cu ce să mă īntorc acasă..(stau īn lăpuş).
Este doar o idee, oricum, nu pot să vin la acest meet. Job time :D

myky99 01-07-09 23:20

Quote:

Originally Posted by ME.Beast (Post 2454625)
Ştiu eu un loc frumos, unde nu cred că ne-ar zice cineva ceva. Este vorba de parcarea aia , pe langă facultatea de automatică, sau ce facultate este aceea. De la podul lu' electro, să te duci spre Caracal, pe stanga, pe unde era avionul acela..
Ştiam că există o parcare pe acolo, mai tot timpul goala, sau dacă nu, mai este o parcare, mai īn faţă de aceasta, mai mereu goală...doar că este pe dreapta :D
Ştie cineva despre ce vorbesc? Mai are cineva alte idei? Eu spre exemplu, aş putea să vin la Billa, doar cu tramvaiul, iar la 10-11 pānă cānd staţi voi, nu aş mai avea cu ce să mă īntorc acasă..(stau īn lăpuş).
Este doar o idee, oricum, nu pot să vin la acest meet. Job time :D

Unde e statia aia de GPL :)Merge acolo;)

cecilia 02-07-09 03:38

si eu zic ca merge acolo... e problema cu luminarea ca e cam slaba... dar cred ca ne descurcam

gbry_el_05-RSG 02-07-09 08:17

dar in parcare pe centura craiovei, unde s-a facut hotelul, barul sau terasa aia "steaua nordului" nu ar fi frumos. am discuta, am iesi si la un suc... loc e destul.

giny 02-07-09 09:43

ramane mai bine la billa ca sunt prost luminate parcarile alea,asa la billa ne mai vede si pe noi cineva...:D

gbry_el_05-RSG 02-07-09 09:50

poi ce ma tu vi la intalnire ca sa te vada lumea? sa fi cull? hai ca deja incep sa imi schimb impresia despre tine. ne suparam...:evil:

Gabi 02-07-09 09:52

Hai să rămānă īntālnirea la Billa. Şi nu pentru a ne vedea lumea, ci pentru a ne vedea noi īntre noi, pentru a putea sta de vorbă fără să ne căutăm prin īntuneric, etc.

sezione91_blue 02-07-09 11:15

Deci sa ramana la billa. Poate schimbam dunimica viitoare.

alex_v2you 02-07-09 20:11

acum, duminica asta ramane la BILLA...
poate data viitoare ar fi o chestie pe centura la Hotel STEAUA NORDULUI
ramane de vazut si mai ales de discutat

demin2609 03-07-09 10:54

un golf 4 de 130 magarusi si vr-un bmw de 140 ponei se afiseaza la start?

mistreku 03-07-09 11:46

vin eu dk vrei.. :))

gbry_el_05-RSG 03-07-09 11:53

da dar sa mai lasi din cai acasa...:lol:

Cataaa_ 03-07-09 12:56

Quote:

Originally Posted by demin2609 (Post 2458363)
un golf 4 de 130 magarusi si vr-un bmw de 140 ponei se afiseaza la start?

ti`aduc eu cativa adversari , nu neaparat bmw sau vw ....

All times are GMT +2. The time now is 19:45.

- Copyright 2026 4Tuning