Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 1 - in progress (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/126681-golf-1-progress.html)

marty88 18-02-10 23:37

Re: Golf 1 - in progress

un lonjeron rupt nu e nimik pe langa praguri muci podea muci traeger muci suspensie muci kit la greu pe masina .....tu ai sudat un lojeron der bomber a facut lafel dk il sti nu e mare chestie mai ales daka vrei sa nu ii pui alt motor

marty88 18-02-10 23:49

Quote:

Originally Posted by o_kh3 (Post 3100006)
vezi ca se cam bate cap in cap ce zici tu ... ba zici ca il matritzeaza cineva si isi pastreaza caracteristicile ba zici ca il face cineva dupa poza si automat nu o sa aibe caracateristici.... ma rog ....

printre cele mai cocosat si ruginite nu a fost... a mea a avut un lonjeron rupt ...

si incearca sa accepti tot ce ti se zice aici ca e de rau sau de bine... unii au mai trecut prin ceea ce treci tu

sti ce daka te aude unu kare lucreaza in fibra ku MARELE KIT BEGCUP rade si de tine...nu vezi kat de simplu e de facut cred k daka studiezi si u putin il si faci si din kate am intzeles vezi k gasesti si scheme pe net cu distantele lui exacte cat ies evazarile inafara etc marele kit :)) si am zis k nu vreau sa se mai vorbeasca despre kitul asta nu fac asa masina asa k nu mai deschideti subiectu....si legat de aripile mele lipite de traeger asta e asa vrea.... mea sa le fac si asa vor fi facute.....si tu ai facut asa si mi-ai zis k te-ai lasat pe mana tinichigiului....diferenta intre noi 2 este k eu asa am vrut daka pe tine te face un tinichigiu si face ce vrea din masina ta....pe bani tai nush ce sa zik

Bogdan2fsc 19-02-10 00:51

in cat timp iese masina ?

charlieptm 19-02-10 02:48

parca nu pusesei chit mult pe masina....doar asa fin...se cam bat cap in cap posturile tale;)

marty88 19-02-10 07:58

charly nici ku u nu ma mai intzeleg asta intzelegi u din ce am scris mai sus am scris ce era muci la masina si k avea kit pe ea kand am luat-o cred k este destul de clar ce am scris mai sus si pe masina a intrat o kutie mare de fibra + o cutie de kit pe toata masina mea

o_kh3 19-02-10 08:12

bine sa revenim la subiect

o faci de zi cu zi sau o scoti o data la nush cat timp?

marty88 19-02-10 08:13

asta depinde de finante :D

aDytZa_1989 19-02-10 09:02

marty bafta boss!!! hai spor la lucru si sa o vad gata :D !!! succes pe mai departe

o_kh3 19-02-10 11:46

Quote:

Originally Posted by marty88 (Post 3101265)
un lonjeron rupt nu e nimik pe langa praguri muci podea muci traeger muci suspensie muci kit la greu pe masina .....tu ai sudat un lojeron der bomber a facut lafel dk il sti nu e mare chestie mai ales daka vrei sa nu ii pui alt motor

un lonjeron e mai important decat tot ce ai scris tu mai sus.... asta daca vrei sa iti mai iasa geomatria la roti , si o data ce ai pus pe masina acetilena pe tabla sa vezi surprize ce apar...... ori sudura in mediu protejat ori caroserie tipla :lol:

asta ar trebui sa iti dea de gandit de ce nu imi mai prezint eu proiectul :D

Luc1fer 19-02-10 13:45

Ma bag si eu pe aici , ca sunt tare curios
Am urmarit threadul de la inceput
Ceva poze noi ?
Tare sunt curios in ce stadiu ai ajuns :D

marty88 19-02-10 16:26

pai o sa pun poze....intai sa le fac :) masina azi a fost vopsita cat de kat bine pe ici pe kolo un val dar se retuseaza :D a iesit 90% bine

Heaven^ 19-02-10 18:10

Quote:

Originally Posted by o_kh3 (Post 3102289)
un lonjeron e mai important decat tot ce ai scris tu mai sus.... asta daca vrei sa iti mai iasa geomatria la roti , si o data ce ai pus pe masina acetilena pe tabla sa vezi surprize ce apar...... ori sudura in mediu protejat ori caroserie tipla :lol:

asta ar trebui sa iti dea de gandit de ce nu imi mai prezint eu proiectul :D

Eu zic sa respecti faptul ca omul munceste din greu la acest proiect. O caroserie de mk1 "tipla" gasesti foarte greu la noi in tara, iar sudura in mediu protejat costa destul de mult. Sincer nu cred ca marty are pretentii ca aceasta masina sa-l tina fara un punct de rugina 6 ani de acum in colo pentru ca este imposibil. In ziua de azi daca nu ai foarte multi bani, sau tot ce iti trebuie ca sa faci cu mana ta+cunostinte, este foarte greu sa faci o masina cap-coada ca la carte.
Iar faptul ca tu ai ales sa nu-ti mai prezinti masina, o_kh3, nu inseamna ca toata lumea ar trebui sa iti urmeze exemplul. Lasa omul sa faca tot ce doreste dupa propriul gust ca doar o face pe timpul si banii lui. Vrei sa-l ajuti? Pai pune mana si ajuta-l cu un sfat folositor macar ca vorba aia: "Meciuri sa fie, comentatori se gasesc..."

o_kh3 19-02-10 22:59

Quote:

Originally Posted by Heaven^ (Post 3103499)
Eu zic sa respecti faptul ca omul munceste din greu la acest proiect. O caroserie de mk1 "tipla" gasesti foarte greu la noi in tara, iar sudura in mediu protejat costa destul de mult. Sincer nu cred ca marty are pretentii ca aceasta masina sa-l tina fara un punct de rugina 6 ani de acum in colo pentru ca este imposibil. In ziua de azi daca nu ai foarte multi bani, sau tot ce iti trebuie ca sa faci cu mana ta+cunostinte, este foarte greu sa faci o masina cap-coada ca la carte.
Iar faptul ca tu ai ales sa nu-ti mai prezinti masina, o_kh3, nu inseamna ca toata lumea ar trebui sa iti urmeze exemplul. Lasa omul sa faca tot ce doreste dupa propriul gust ca doar o face pe timpul si banii lui. Vrei sa-l ajuti? Pai pune mana si ajuta-l cu un sfat folositor macar ca vorba aia: "Meciuri sa fie, comentatori se gasesc..."

nu are pretentii sa il tina 6 ani dar nici sa ii apara dupa 6 luni

nu am zis ca nu il respectpentru ceea ce incearca sa faca dar face niste afirmatii care nu isi au rostu.. cum poti sa imi zici ca un trager si cateva praguri sunt mai importante ca un lonjeron .
iar eu nu i-am zis sa nu isi mai prezinte masina. am zis ca nu imi mai prezint masina pentru ca nu are rost pana nu gasesc ceva care sa fie pe gustul meu si care sa merite.

pot spune ca din necunostinta de cauza eu am pus chit intre trager si aripa pentru ca era prima oara cand faceam asa ceva
dar acum din cunostinta de cauza i-am zis sa nu bage chit intre aripa si trager ca o sa crape sau doamne fereste are nevoie candva sa dea aripile jos ce-o sa faca? .

iar tu in ultima perioada te iei cam des de mine :lol: parca eram prieteni :lol:

hai sa fie intr-un ceas bun

marty88 19-02-10 23:37

nu se ia de tine ...dar u comentezi la tot ce nu iti place tie ....pe mai multe posturi si faza ku baietii din ozn racing team lafel..si multe altele....siapp de lonjeron vorbesti de parka l-ai fi fabrikat :D nici makar nu ai scimbat piesa respectiva doar sa aplikat o sudura....eu am facut pragurile am pus traegerul de la alta masina etc chesti de inlokuit si pragurile au fost facute manual din tabla dp gustul meu......dar nu are rist sa imi mai bat gura ku tine...daka ai ceva nelamuriri vb pe mess nu aici si daka vrei sa ne intalnim sa vb fatza in fatza k poate aici intzelegi altceva sau pe mess ne intalnim.....gandeste mai matur si u prea ironizezi totul...nu toata lumea gandeste k tine fiekare are ideile lui si inka ceva.....nu suntem in germania

expres 19-02-10 23:39

sal marty , sunt edy de la subteran de la auchan , prietenu lu ion (bujie) cum il stii tu :)))

bafta cu masina !! sa iasa ce iti doresti tu

All times are GMT +2. The time now is 05:14.

- Copyright 2026 4Tuning