![]() |
Re: E46 - Mission Carbon
Felicitari , e chiar super masina si deasemnea felicitari fotografului care l-a putut imortaliza excelent!
|
1-jos cu folia....cred ca o vei da jos dupa ce trece anotimpul rece!
2-masina fara folie si cu schmidt-urile ce le-ai avut.....museumsstück:twisted: Este si pe la noi un individ care a avut de-a lungul timpului numai masini frumoase,simple,si care erau pe post de perii pentru sosele.....individul ZXZ Cred ca am vazut masina live anul trecut in toamna pe MARIA HILFE STRASSE.....ma plimbam cu bicicleta din aia de la Raiffaisen,si cand am vazut-o era sa cad:wave::wave: RESPECT......ai reusit sa faci dint-un simplu cd,o masina care rupe capetele celor cu gust! P.S. nu pune la suflet vorbele celor care isi tuneaza masinile cu filtre si tobe YED+benzi cu leduri. SUCCESURI.... |
pur si simplu demential. felicitari!
|
Quote:
tot eu am facut pozele... e pasiunea numarul 2... sau 3? |
Quote:
1. folia nu o dau jos. as vrea sa o vand asa cum este. 2. schmidturile sint vandute. :twisted: am auzit de ZXZ... he is doin' a good job too! |
Quote:
|
bafta la vanzare. e superba masina.
|
Quote:
RESPEKT! in principiu doar atit ar fi trebuit spus... |
Quote:
|
foarte tare masina ,mai putin negrul mat care deja a devenit kitch,cel putin in bucuresti toti taranii au cazanele facute negru mat:) in rest superba:) succes in continuare
|
Quote:
poate in bucuresti e asa. in viena e ceva f scump si deosebit. poate de aia nu va place voua asa mult. aici am vazut doar 4 masini negru mat. |
Foarte frumoasa masina. Si prietena :lol:
Jos palaria, meriti tot respectul ;) |
Quote:
|
se pare ca uni nu inteleg ca tuning-ul nu inseamna numai cai putere.trebuie apreciata masina si daca nu merge f tare.arata f bine.ami place cu toate ca nu sunt adeptu rotilor negre.spunea cineva mai sus ca arata mai bine cu schmidt-urile.sunt de aceiasi parere.repet este parerea mea.bafta
|
Quote:
shiny wheels are a NO GO for a flatblack car! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning