Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce telefon mobil ai?Dicutii si pareri! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1259-telefon-mobil-dicutii-pareri.html)

shadow 02-05-05 11:58

Si eu mi-am dat 7210 si mi-am luat un Nokia 7250!!!

LaMishto 02-05-05 13:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"momo\"
Quote:

Originally Posted by \"LaMishto\"
probabil nu aveai instalate driverele pt IrDA.. eu asa am patit ca uitase ala de la cvare l`am imprumutat sa imi dea si cd-ul :lol:

si pana la urma ai reusit?

da, m`am intors dupa cd :lol:

Ciro_zel 03-05-05 10:23

SPV Smartphone 2002 :D

http://images.forbes.com/images/2002...ne_200x389.jpg

momo 04-05-05 19:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ciro_zel\"

ce telefon \"baban\"... :dribble: :inyourfac detalii!!!!!!!

Spot 04-05-05 20:20

folosheste cu incredere www.gsmarena.com si daca nici aici nu gasesti ce vrei.....foloseste si cu mai multa incredere www.google.com sau www.google.ro

Ciro_zel 05-05-05 11:23

Polyphonic ringtones
Microsoft Smartphone 2002 operating system
TI OMAP 132 MHz processor
Clip-on digital camera
Windows Media Player
Pocket Slideshow
Picture manager/editor
Tri-band
WAP 1.2.1
GPRS
Pocket Internet Explorer
SMS (Short Message Service)
MMS (Multimedia Message Service)
Email (Pocket Outlook, POP3/IMAP4)
MSN Messenger
T9? predictive text
Unified inbox
Tri-band
16 MB internal memory
32 MB flash ROM
SD/MMC expansion slot
Infrared
Serial
USB PC connectivity cradle
SyncML
ActiveSync PC synchronisation
D-pad navigation key
Phonebook (multiple fields per entry)
Calendar (month, week and day views)
Speed dialling
Vibrating alert
Voice memo (AMR format)
2.5 mm audio jack
Integrated hands-free
Internal Antenna
Candy bar form factor

Games

Solitaire
Rebound!

Display

16-bit reflective TFT
65,536 colours
176 x 220 pixels

Camera

Attachable VGA camera (640 x 480 pixels)

Multimedia File Formats

Audio: MP3, WMA
video: WMV, ASF

Network

Tri-band GSM 900 / 1800 / 1900 Mhz
GPRS class 8

Dimensions

110 x 45 x 20 mm

Weight

95 g

Power Management *

Battery: Li-Ion, 1000 mAh

Talk-time: up to 2.5 hrs
Standby time: up to 100 hrs

Asta e ce am gasit eu despre el

zarathustra 05-05-05 12:12

6600-bun telefon... n-are mp3...astept sa apara ceva foarte foarte tare ca sa-l schimb.... are 1 an, de obicei schimb telefonul la 2 ani...

alexutzu 05-05-05 14:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zarathustra\"
6600-bun telefon... n-are mp3...astept sa apara ceva foarte foarte tare ca sa-l schimb.... are 1 an, de obicei schimb telefonul la 2 ani...

atunci incearca cu incredere Nokia 7610, singurul inconvenient al acestui telefon este ca nu are IrDA, dar in rest..........

Yonut21 02-07-05 00:03

Pana acum un an am avut un Motorola T191, dar dupe aia mi-am luat un Nokia 3510i si deocamdata sunt multumit de el.

blowwind 02-07-05 00:07

Re:

Quote:

cum n`are MP3 ma ?? :)) incerca un soft sa vezi ce rpd merg mp3urile pe el :)) cauta ULTRAMP3 :))

blowwind 02-07-05 00:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
Quote:

atunci incearca cu incredere Nokia 7610, singurul inconvenient al acestui telefon este ca nu are IrDA, dar in rest..........

parerea mea este ca nici n`are nevoie de irda... :) din moment ce primesti cablu de date si are bluetooth :)....era e o mare prostie...10kb/s viteza de transfer :))...aoleu...pey mori pana iei o melodie de la \"vecinu\" care tre sa fie la maxim 10 cm de tine :))

alexutzu 02-07-05 10:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:

Quote:

parerea mea este ca nici n`are nevoie de irda... :) din moment ce primesti cablu de date si are bluetooth :)....era e o mare prostie...10kb/s viteza de transfer :))...aoleu...pey mori pana iei o melodie de la \"vecinu\" care tre sa fie la maxim 10 cm de tine :))

nu sunt chiar 10 cm, oricum eu ziceam de IrDA ca te poti juca cu telecomanda, si in + eu inchideam televizoarele si de la 1m deci...... are ceva raza

alexutzu 02-07-05 10:32

Re:

Quote:

Quote:

cum n`are MP3 ma ?? :)) incerca un soft sa vezi ce rpd merg mp3urile pe el :)) cauta ULTRAMP3 :))

cred ca se referea la faptul ca nu poti sa il pui sa sune cu mp3, CRED

oricum si asta se poate rezolva cu un update de Symbian

blowwind 02-07-05 10:40

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

nu sunt chiar 10 cm, oricum eu ziceam de IrDA ca te poti juca cu telecomanda, si in + eu inchideam televizoarele si de la 1m deci...... are ceva raza

alexutzu..aici este o dilema :)...adik ca sa faci un joc in retea trebuia sa stii telefoanele FOARTE apropiate..in schimb la televizor distanta putea sa creasca considerabil...stii sa`mi xplici ? ca habar n`am care e faza aici :) nu ma pricep la capitolul asta :) PLZ ms

alexutzu 02-07-05 10:51

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

alexutzu..aici este o dilema :)...adik ca sa faci un joc in retea trebuia sa stii telefoanele FOARTE apropiate..in schimb la televizor distanta putea sa creasca considerabil...stii sa`mi xplici ? ca habar n`am care e faza aici :) nu ma pricep la capitolul asta :) PLZ ms

pai atunci cand te joci prin IrDA, telefonul trimite/primeste un volum foarte considerabil de date, pe cand atunci cand trimite un semnal de telecomanda e foarte simplu, adica semnalul nu are o structura atat de complexa si probabil de aceea se schimba raza de actiune

All times are GMT +2. The time now is 11:57.

- Copyright 2026 4Tuning