![]() |
Re: 2 Faster More Show - Baia Mare, 31 Mai 2009
Clar n-am zis ca nu este o chestie nelegala, e meritul lui acea remapare, da eu vorbeam de cum toata lumea e nemultumita de cum au cazut in grupe de aceea am dat un exemplu daca e sa o luam cum o iau ceilalti.
|
[QUOTE=morghen;2376055]R3volution1988...ziceai ca ai clio 1 de 1.2 da? Cum ai ajuns tu la 75 de cai?..ca motoarele alea produc putzin sub 60 de cai....masina ta are 830 de Kg...iar a lui costel avea 870 din fabrica. Motorul lui Costel a avut 75 de cai cand a pus el mana prima oara pe el...acum dupa cum se poate observa e mai puternic...
baracuda & friends...cand va simtzitzi incoltzitzi recurgetzi la cuvinte murdare si va comportatzi indecent...sincer eu m-am saturat sa fiu intzelegator si om serios cu voi...vad ca nu se poate....voi acuzatzi....noi va spunem ca nu e asa...atatzia oameni seriosi..oameni cu greutate in acest curent al curselor auto va spun ca nu v-am trisat la timpi si ca masinile noastre respecta regulamentul. Daca nu vretzi sa intzelegetzi asta e..ni se rupe ce credetzi voi..singurul motiv pentru care am scris aici a fost pentru ca nu cumva sa va las sa va facetzi de cap pe aici...stii cum e..omul citeste pe forum si tinde sa u esti si tantalau nu e vb de masina mea de citroen mai am un fiat care cica a scos timp mai prost decat a lui costel masina care are sincer sa fiu are de doua ori mai multi cai k si ai lui o tehnologie mult mai avansata si o forma mult mai aerodinamica k si masina lui costel asta e problema nu e vb de citroen k citroenul e o masina pe care eu o tin sa ma distrez cu ea nu e masina de mers la piata sau la lucru cum fac multi dintre voi nu o folosesc numai pt asa ceva k sa mai imi eliberez si eu adrenalina costel a scos un timp apropiat fff apropiat de cel a lui ionutz mff masina care are si ea ceva caluti si un motor pe masura aici nu da bn lasa-ma u pe mine cati bani a bagat costel in masina si cu vrajeala de asta acra pe un motor in care s-a bagat bani nu isi leaga filtru de aer cu banda dar depinde ce inseamna pt voi bani bagati iintr-un motor k vezi u poate banii ce ii considerati voi banii pt altii sunt banii marunti si in al 2 lea rand te uti si la om si cam iti dai seama si mai taci dreaq din gura k u esti o sageata tot bati din gura dar nu te-am vazut niciodata la start prezinta si u bidonul tau de unica folosinta si pune-l la start mai bn decat sa tot vb aiurea te bagi k chiloti-n fund |
Adevarul e ca a avut loc un miracol Dumnezeiesc !(semn de punctuatie,inchei o propozitie)
Fortele divine si Cerul au conspirat impotriva voastra,(virgula - se foloseste pt a genera o PAUZA de respiro) cei de la clasa A1,(din nou VIRGULA - pt a reveni la ideea principala) in asa fel incat sa il scoata pe Favoritul Divin castigator.(punctul - se foloseste atunci cand inchei o propozitie) |
Quote:
|
Morghen tare faza cu autobuzul, dar parca era vorba de 2 nu de 1 :)).
|
Quote:
2)apreciez munca pe care ai depuso sa construiesti o asemenea improvizatie k nu poti sa o numesti aparatura profesionala pt curtea scolii merge nu te-a intrebat nimeni cat a costat dar daca tot ai adus vb senzorii sunt ieftini laptopul ce e mai scump programul si cablul de 400m iar timpi ar trebui afisati pe loc sau dupa terminarea concursului nu dupa o zi sau mai multe pe net dupa ce i-ai lucrat in exel 3)frigul si ploaia nu ai rabdato degeaba asa cum lasi u sa se vada ai rabdato pt bani k d aia ai si venit nu de dragul lui ionut sau de dragul curselor de masini sau al publicului 4)calculeaza diferenta de timp intre costel si uku tine cont de viteza la care s-a ajuns pe 400m si apoi vezi cata distanta aproximativa ar fi trebuit sa fie si apoi revino cu date si apoi sa vb e mult 200 milisecunde dar..... 5)la urmatoarele curse sa speram k nu te va mai chema nimeni iar daca chiar nu v-a fi nici o alta solutie fi sigur k unul de la mine va sta cu tine la calculator 6) 10 ron/fiecare cursa cronometrata:)) sincer nu te urasc asa tare k ma faci sa rad de tine cam slab platesti nu te supara iti dau eu de la mine 20 ron pt fiecare grupa la care nu trisezi timpi:)))) 7)si de acuma sa numai vi cu locul trei acasa daa? ne-am inteles?:)))) |
Quote:
|
Quote:
hai sa fim seriosi |
ai inteles gresit. nu era vorba de tine, ca ti-ai remapat motorul. :)
|
hai ma impacati-va odata si lasati masinile sa vorbeasca la satu mare;)
nu mai are rost sa va tot certati:D |
Quote:
De data asta au fost gratis,data viitoare platesti ! (pregateste contractu,cheile,alea...ca sunt scump) |
Care o fost premiiile pana la urma?
Ca eu nu am stat pana la sfarsit.Ms anticipat |
O medalie din BADOG ...si O hartie igienica...mai mare o fost stresu si frustrarea...
|
Quote:
Premiile sunt simbolice nu conteaza valoare materiala ci aia sentimentala. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning