![]() |
Re: VW GOLF 6
Quote:
OT: urata rau, dar cum a spus adrian: la noi se va vinde din inertie |
Este Frumos Germani de golf V n-au fost multumiti atat de mult ca de golf IV poate vor fi de VI.
|
Neatragator dar urat !
|
walter da silva e praf cred ca trebuie sa iasa la pensie..mie imi place fata de la sciroco imi place mai mult sciroco care o sa ramana versiunea in 3 usi la golf6 daca versiunea in 5 usi arata asa..
|
GOLF 5 CU BAD BOY LOOK :) SI SPATE SPRE TOUAREG ... urmeaza performantele :)
|
hmm..tot cu tuning il poti face frumos..asa e urat...tot la golf 4 raman..e frumos chiar fara nimica pe el
|
e mai urat decat golf 5 ... macar ala avea un design mai agresiv si ... mai frumos , sa vedem cum arata gti-ul , R32 , ... si ce-o sa mai scoata
|
arata chiar bine...mie unu imi place forte mult!poze cu interiorul nu sunt?
|
Poate GTi-ul va arata mai bine. E ciudat botul.
|
e absolut superba ...ceva mai multe detalii ca acum am devenit si mai curios. Dar se poate si mai bine evident..ma asteptam la o asemanare cu golf 4 , asa am avut impresia cand am vazut pozele spion dar se pare ca m-am inselat. Dar arata foarte bine si asa...parerea mea e ca Vw nu se duce in jos..dar nici prea sus, oricum cred ca GTI-ul va fi un subiect de barfa destul de lung.
|
Golf Logan :))
|
e urat mult mai frumos golf 5...
dar tot 4 ramane baza :D |
Golful 5 sta prost cu stabilitatea pe drum.. probabil s-a lucrat putin si la treaba asta...
|
in pozele de acu arata si mai urat, sincer IV mi-a placut cel mai mult
|
e frumos stopurile sunt asemenea k alea de la tuareg iar forma e asemanatoare cu modelul anterior
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning