![]() |
Re: Alba Iulia
am spalat-o si eu pe panterutza neagra si luceste fain. am facut niste poze cu ea. duminca o sa fac mai multe ca o sa fie disponibila si o camera foto.
bogdane, esti gata pt duminca? te-ai legat la sireturi? :) vezi ca la 15:45 fix vin si te iau. |
... deci am ramas profund DEZAMAGIT ... si de cei cu care ne-am intalnit .. noi vrem sa facem un CLUB .... uitati-va in ce zi am postat sa gasim un nume la club ..... si cei care in fine ... sau STRADUIT ... deci daca un nume nu poti sa gasesti atunci cum crezi ca reusesti sa faci ceva de care sa fi MANDRU tu .. el .. si altii ... this is .... BAFTA ...
|
deci duminica cand si unde vreti sa ne vedem???
|
hmmm pai cred ca la 4 la omv...sherifule ii bine?ajungi?
@ab79fly pai despre nume putem vb si duminica...cred ca numele ii ultima grija la un club...ar merge club 7 tuning...Ceva de genu:Speed Demons(nush daca este deja) sau Speed Devils, |
deci?cine vineeee?apropo am vazut-o azi p bluecat :D i-am recunoscut masina
|
eu o sa vin duminica
|
Quote:
hai ca vedem duminica ce si cum. |
gandeste-te la un nume...:D eu ma tot gandesc...
|
Alba Iulia
Atack Racing Team / Urban Fighters Alba-Iulia
|
Quote:
|
Quote:
da ai dreptate dar ca sa faci un club ... prima data iti trebuie 3 OAMENI caci si de la 3 poti sa pleci ... sa ajungi 100 .. si iti trebuie un NUME ... daca vrei sa ai ceva legal ... cand vrei sa faci clubul cu acte in regula trebuie sa sti ce nume ii pui .. si vorba e .. ca am zis sa alegem un nume .. ceva MINOR .. nu sa modificam o masina care cere timp sau bani ... sau sa ne intalnim MARTI la ORA 12 .. cand 90% dintre noi sunt la servici si e imposibil ... |
cat despre intalnire ... daca e sigur cand unde si la ce ora o sa fiu prezent
|
Quote:
propuneri de nume (nu sariti pe mine, sunt variante:) ): Silent Power BlueLight Drivers (fara spatiu intre "blue" si "light") 4ever Addicted Addicted to Speed (sau Addicted 2 Speed) Lightning Drivers LightSpeed Riders ma mai gandesc in continuare la alte variante. poti sa contezi pe tot sprijinul meu in treaba asta. i'm in! |
eu propun "Night Shadows" cine voteaza cu mine ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning