Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/12481-alba-iulia.html)

hoinar 08-03-07 20:32

Re: Alba Iulia

am spalat-o si eu pe panterutza neagra si luceste fain. am facut niste poze cu ea. duminca o sa fac mai multe ca o sa fie disponibila si o camera foto.

bogdane, esti gata pt duminca? te-ai legat la sireturi? :) vezi ca la 15:45 fix vin si te iau.

ab79fly 08-03-07 21:10

... deci am ramas profund DEZAMAGIT ... si de cei cu care ne-am intalnit .. noi vrem sa facem un CLUB .... uitati-va in ce zi am postat sa gasim un nume la club ..... si cei care in fine ... sau STRADUIT ... deci daca un nume nu poti sa gasesti atunci cum crezi ca reusesti sa faci ceva de care sa fi MANDRU tu .. el .. si altii ... this is .... BAFTA ...

ab79fly 09-03-07 10:41

deci duminica cand si unde vreti sa ne vedem???

bogdan100 09-03-07 13:32

hmmm pai cred ca la 4 la omv...sherifule ii bine?ajungi?
@ab79fly pai despre nume putem vb si duminica...cred ca numele ii ultima grija la un club...ar merge club 7 tuning...Ceva de genu:Speed Demons(nush daca este deja) sau Speed Devils,

bogdan100 09-03-07 16:28

deci?cine vineeee?apropo am vazut-o azi p bluecat :D i-am recunoscut masina

CED 09-03-07 16:55

eu o sa vin duminica

hoinar 09-03-07 18:05

Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 788638)
... deci am ramas profund DEZAMAGIT ... si de cei cu care ne-am intalnit .. noi vrem sa facem un CLUB .... uitati-va in ce zi am postat sa gasim un nume la club ..... si cei care in fine ... sau STRADUIT ... deci daca un nume nu poti sa gasesti atunci cum crezi ca reusesti sa faci ceva de care sa fi MANDRU tu .. el .. si altii ... this is .... BAFTA ...

man, nu fi dezamagit. suntem mai putini la inceput. o sa crestem, o sa vezi. gasim si nume fain sa ne reprezinte. nu in 2-3 zile, da-ntr-un timp rezonabil o sa gasim si nume. ne gandim toti si o sa gasim un nume ok. eu sunt pentru toata actiunea asta. d'aia ma si stradui atata sa ne adunam cat mai multi. chiar daca nu am masina care se poate tuna, sa stii ca pasiunea nu se reprezinta neaparat prin masina :)

hai ca vedem duminica ce si cum.

bogdan100 09-03-07 18:58

gandeste-te la un nume...:D eu ma tot gandesc...

popasan 09-03-07 20:35

Alba Iulia

Atack Racing Team / Urban Fighters Alba-Iulia

ab79fly 09-03-07 20:42

Quote:

Originally Posted by popasan (Post 789928)
Atack Racing Team / Urban Fighters Alba-Iulia

da ce sa zic dar parerea mea trebuie ceva cu drivers .. crazy bla bla o sa postez zilele astea la ce m-am gandit eu .. Atack , Fighters .... e vorba de masini ... PAREREA MEA .... :) oricum vad ca daca ating subiectu .. se trezeste lumea ...

ab79fly 09-03-07 20:44

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 789664)
man, nu fi dezamagit. suntem mai putini la inceput. o sa crestem, o sa vezi. gasim si nume fain sa ne reprezinte. nu in 2-3 zile, da-ntr-un timp rezonabil o sa gasim si nume. ne gandim toti si o sa gasim un nume ok. eu sunt pentru toata actiunea asta. d'aia ma si stradui atata sa ne adunam cat mai multi. chiar daca nu am masina care se poate tuna, sa stii ca pasiunea nu se reprezinta neaparat prin masina :)

hai ca vedem duminica ce si cum.

da ai dreptate dar ca sa faci un club ... prima data iti trebuie 3 OAMENI caci si de la 3 poti sa pleci ... sa ajungi 100 .. si iti trebuie un NUME ... daca vrei sa ai ceva legal ... cand vrei sa faci clubul cu acte in regula trebuie sa sti ce nume ii pui .. si vorba e .. ca am zis sa alegem un nume .. ceva MINOR .. nu sa modificam o masina care cere timp sau bani ... sau sa ne intalnim MARTI la ORA 12 .. cand 90% dintre noi sunt la servici si e imposibil ...

ab79fly 09-03-07 20:45

cat despre intalnire ... daca e sigur cand unde si la ce ora o sa fiu prezent

hoinar 09-03-07 21:00

Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 789947)
cat despre intalnire ... daca e sigur cand unde si la ce ora o sa fiu prezent

ramane duminica la 16:00 in omv. sper sa se tina si ceilalti de cuvant. ii asteptam si pe baietii din cugir :)

propuneri de nume (nu sariti pe mine, sunt variante:) ):
Silent Power
BlueLight Drivers (fara spatiu intre "blue" si "light")
4ever Addicted
Addicted to Speed (sau Addicted 2 Speed)
Lightning Drivers
LightSpeed Riders

ma mai gandesc in continuare la alte variante.

poti sa contezi pe tot sprijinul meu in treaba asta. i'm in!

ab79fly 09-03-07 22:15

eu propun "Night Shadows" cine voteaza cu mine ?

hoinar 09-03-07 22:35

Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 790044)
eu propun "Night Shadows" cine voteaza cu mine ?

:yes: thumbs up! imi place cum suna... sunt pentru :yes:

All times are GMT +2. The time now is 22:27.

- Copyright 2026 4Tuning