![]() |
Re: Xsara VTR
Are dreptate aiurica, trebuie lasata, dar la drumurile noastre :( (motiv pt care nu o las nici eu mai jos). Imi plac jantele dar trebuie sa le faci cu albastru, da mult mai bine.
|
pe fata e la maxim deocamdata ....iar pe spate ...da trebuie lasata insa deocamdata nu o pot lasa pt ca imi freaca jantele in aripi (9j) as putea foarte simplu sa o las din bara de torsiune insa deageaba ...mai rau fac ...or sa imi umfle jantele aripile ......deocamdata nu am bani sa iau telescoape sport ....sper cat mai repede sa reusesc sa iau si suspensie sport
|
sincer mai bine iei jante cu et mai mare decat asa capra!
|
et ? de ce ? ca sa ce?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
man scuza-ma dar eu vad altceva din ultimele pooze
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1270138658 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1270138658 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
alea la spalatorie ....era in V acolo pt scurgere ....in fine nu conteaza e clar e cocotata de spate .....uite o poza facuta pe plat
|
man, nu ma convingi!:lol:
e parerea mea , nu trebuie sa fiti pe aceiasi lungime de unda cu mine! daca va deranjeaza imi spuneti . eu mi-am expus doar o parere! |
1 Attachment(s)
oricum intr-un final voi ajunge asa ......
|
Quote:
PS Foarte frumos c4 tau ..chiar acum ma uitam la evolutie ..Paste Fericit iti doresc si bafta cu proiectul |
si tie la fel!
multumesc pt aprecieri! |
Ricko lasa ca iti iei tu suspensie, numa sa vedem noi cum arata haionul ala vopsit si capota in culoarea masinii :-D. Oricum voi doi aveti unele din cele mai faine citro din tara, daca mai face si Alexufo saxo ala cum vazusem ca vroia :-D
|
Hristos a Inviat! Sa o stapanesti sanatos arata f bine masiuta imi place capota , initial am vrut sa o fac si eu asa dar mi-a fost frica de racire. Keep up the good work!!
|
Adevarat a Inviat ! Creative , Tyfu va multumesc pt aprecieri .....asa incet le fac pe toate :D
PS ....mi-ar fi placut sa fi fost si Tyfu cum era in vremurile bune :D , oricum Creative si C3-ul tau e superb , nu am vazut pana acum unul mai aranjat ca al tau ...Sarbatori fericite la toti !! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning