Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   402m @ Constanta, 23 mai - aeroportul Mihai Kogalniceanu (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/123737-402m-constanta-23-aeroportul-mihai-kogalniceanu.html)

serban_pc 25-05-09 11:03

Re: 402m @ Constanta, 23 mai - aeroportul Mihai Kogalniceanu

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 2349117)
Cu ce masina ai participat la Constanta ??

NU mai conteaza, fapt consumat oricum....
Bafta tuturor si felicitari organizatorilor pt eveniment.

lascarica 25-05-09 12:26

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2349051)
BMC,Multumesc pentru urari si felicitari!!!Am o poza cu motorul dar nu pot s`o scot din tel .. am luat una de pe net,asa arata si motorul meu .. este cel mai mic motor V6 am impresia:-P
Momentan pe mine ma tine in loc softul .. pot sa-l fac oricand,numai ca am alte prioritati momentan:???:,sper ca la urmatoarea legala sa vin pregatit si pe partea asta:-P
Lascaria,sar`na pt poza;)
Pt baiatul din Cta multumesc inca odata pentru filme,le-am salvat acu pe toate:-P
...........

Cu placere kidule, oricum iti trage masina f bine,poate pt 400m ar trebui sa mai studiezi un pic bodykit-ul ...parerea mea e ca unele chestii sunt ok de show,insa nu la fel de ok pt curse;).
Bitnet...foarte bine pune puterea pe asfalt masina ta...foarte bine te descurci si tu s-o convingi a face asta:D...chiar cu niste gume despre care unii au zis ca ..n-ar fi ideale:)...probabil aici ajuta binisor masa ei mica.

serban_pc - Te rog sa faci in asa fel incat SEMNATURA ta sa NU mai depaseasca TREI randuri in full-screen pe 1024/768(xga). Altfel,voi fi nevoit sa ti-o sterg si sa te penalizez:(,ceea ce nu-mi face vreo placere... sunt sigur ca nici in avantajul tau nu ar fi:oops:
Multumesc pentru intelegere,o zi buna tuturor !

dogarel2 25-05-09 12:39

Quote:

Originally Posted by bitnet (Post 2348916)
Hai ca-ti satisfac curiozitatea: am 38 de ani, masina mea este Ibiza 1.8T 180CP la baza, modificat sa aiba undeva la 250CP (modificari facute CU MULTI BANI, timp pierdut si nervi). Acum tu ai vrea sa urc la E, nu? Poate ca ar face fata si pe-acolo dar iti garantez ca este mai mare satisfactia cand iei locul I la grupa D decat locul 2 la E. Cand voi considera ca masina poate aspira la locul I si la E, cu siguranta ma voi inscrie acolo.
Am inteles perfect ce-ai vrut sa spui prin "suntem modificati" dar nu m-am putut abtine sa nu taxez exprimarea. Si cu astea, am incheiat.
O zi buna!

Ai uitat sa specifici ca ai cerut sa intri la grupa D, ca sa inteleaga tot bolovanul cum stau lucrurile. Ai uitat sa specifici ca in afara de tine si de mine, ceilalti de la grupa D s-au cam kk pe ei cand te-au vazut, drept urmare, ca sa poata merge treaba m-am sacrificat eu, chiar daca eram sigur ca o fur, chiar daca eram sigur ca am sanse sa trec in mansa a 2-a cu unele din masinile de la D, chiar daca ...
M-a mirat, scarbit si enervat "curajul" celor mai sus mentionati. Ideea principala este ca intr-o cursa, mai mult trebuie sa accepti si sa stii CUM SA PIERZI decat cum sa castigi.
Una peste alta, inca o data, felicitari si sper sa ne vedem si la evenimentele viitoare.

alex_pan 25-05-09 13:04

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 2348857)
Se pare ca in discutia voastra este diferenta de mentalitate...
Fiecare munceste la o masina ca sa-si castige grupa, dupa ce 1 an la rand ai tot castigat la anu nu mai are rost sa te dai tot la B de exemplu, urci la C si tot asa...

El are o masina :lol:care fuge gravvvvvvvvvvvvv

asta spuneam si eu.asa mi se pare normal.bravo...

tase_astra 25-05-09 13:04

Quote:

Originally Posted by alex_pan (Post 2348708)
ai dreptate ca nu s-a putut face o cursa de 400 m,dar totusi nu e normal pe 300 m...ce a fost a fost si gata pana la urma..dar oricum nu s-a respectat nici regulamentul,de exemplu daca aveam turbo pe masina cine stia?nu s-a facut nici o verificare,aveam 200 cai si probabil bateam toata grupa si atunci eram nesimtit nu?octavia rosie si cu renault clio aveau peste 200 cai....eu nu am nici o satisfactie cand bat o masina de 100 cai cu vectra sfi de 150 cai....

Stai linistit ca nu au fost 300 m, nici macar 250. Mai exact 230m. Poate 300 cu franare cu tot.
Eu sincer cred ca se stia de ceva timp, dar realizezi ca daca se anunta pe 200m nu mai venea nimeni.
Iar verficarile tehnice au fost inexistente.

kidu2006 25-05-09 13:05

Quote:

Originally Posted by lascarica (Post 2349481)
Cu placere kidule, oricum iti trage masina f bine,poate pt 400m ar trebui sa mai studiezi un pic bodykit-ul ...parerea mea e ca unele chestii sunt ok de show,insa nu la fel de ok pt curse;).
!

Ia nu te mai lua tu de body-kitu-l meu ma:lol::lol: .. mah,o sa se schimbe complet masina in curand,dupa ce ii schimb numerele,probabil or sa ramana aceleasi bari pe ea,daca nu ma plictisesc prea tare:P
O fac neagra mat toata cu aceleasi bari si o sa fie altceva!
Multumesc frumos de pareri si urari .. pt 400m o sa mai modific ceva,ceva ce ma tine in loc momentan sa trec de locul 3-4 ceva mai sus .. adica softul:evil:

alex_pan 25-05-09 13:06

Quote:

Originally Posted by tase_astra (Post 2349600)
Stai linistit ca nu au fost 300 m, nici macar 250. Mai exact 230m. Poate 300 cu franare cu tot.
Eu sincer cred ca se stia de ceva timp, dar realizezi ca daca se anunta pe 200m nu mai venea nimeni.

normal..dar asta e pana la urma...

59AFA 25-05-09 14:05

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2349605)
adica softul:evil:

si barile care sunt de fier :lol:

79BYG 25-05-09 14:28

Quote:

Originally Posted by tase_astra (Post 2349600)

tase nu vb aiurea mai ales ca nu ai fost acolo

bitnet 25-05-09 14:30

Quote:

Originally Posted by dogarel2 (Post 2349520)
Ai uitat sa specifici ca ai cerut sa intri la grupa D, ca sa inteleaga tot bolovanul cum stau lucrurile. Ai uitat sa specifici ca in afara de tine si de mine, ceilalti de la grupa D s-au cam kk pe ei cand te-au vazut, drept urmare, ca sa poata merge treaba m-am sacrificat eu, chiar daca eram sigur ca o fur, chiar daca eram sigur ca am sanse sa trec in mansa a 2-a cu unele din masinile de la D, chiar daca ...
M-a mirat, scarbit si enervat "curajul" celor mai sus mentionati. Ideea principala este ca intr-o cursa, mai mult trebuie sa accepti si sa stii CUM SA PIERZI decat cum sa castigi.
Una peste alta, inca o data, felicitari si sper sa ne vedem si la evenimentele viitoare.

Ai perfecta dreptate, daca era sa ma inscriu dupa talon unde este trecut motorul 2,0L aspirat 150CP as fi intrat la C, dar nu ar fi fost deloc corect (din pacate verificarile tehnice nu prea se fac, permitand unora sa faca asfel de magarii). Apreciez ca ai fost corect si chiar daca prevedeai rezultatul nu ai fugit cum au facut-o altii.
Multumesc, cu siguranta ne vom mai vedea si la alte evenimente.

kimi 25-05-09 14:33

Eu am apucat sa-i dau a 4a deci minim 330 - 340 m au fost ;)

De 1 mai cati metri au fost ???

MaliBuGTI 25-05-09 14:43

Asa e, au fost cel putin 300 de metri... si eu calculand in functie de treapta si rpm la care eram in mom. respectiv. In mod normal termin 402 m cu a 3-a aproape de limitare. Acum eram a-3-a pe la 4500-5000 de rpm, din 7000.

yoda 25-05-09 15:24

masurati au fost fix 230 m

BMC 25-05-09 15:33

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2349051)
BMC,Multumesc pentru urari si felicitari!!!Am o poza cu motorul dar nu pot s`o scot din tel .. am luat una de pe net,asa arata si motorul meu .. este cel mai mic motor V6 am impresia:-P
Momentan pe mine ma tine in loc softul .. pot sa-l fac oricand,numai ca am alte prioritati momentan:???:,sper ca la urmatoarea legala sa vin pregatit si pe partea asta:-P
Lascaria,sar`na pt poza;)
Pt baiatul din Cta multumesc inca odata pentru filme,le-am salvat acu pe toate:-P

P.S.: La grupa B clasamentul a fost ceva de genul:
1. Renault 5 1.4 T
2. Peugeot 206 GTI
3-4 Seat Izbita 1.9 TDI si Mazda MX-3 1.8 V6 (De precizat ca "finala mica" ar fi castigat-o Seatul lui Kimi8):-P )
5,6,7,etc nu mai stiu:???:

Mersi shefu, foarte tare motoru tau o sa pun poza la arhiva si iti doresc sa reusesti sa-l umplii cu steroizi ca e prea tare combinatia :)

kimi 25-05-09 15:35

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 2349958)
masurati au fost fix 230 m

Si cum ai numarat tu cei 230 m FIX ???

All times are GMT +2. The time now is 20:43.

- Copyright 2026 4Tuning