![]() |
Re: 402m @ Constanta, 23 mai - aeroportul Mihai Kogalniceanu
Quote:
Bafta tuturor si felicitari organizatorilor pt eveniment. |
Quote:
Bitnet...foarte bine pune puterea pe asfalt masina ta...foarte bine te descurci si tu s-o convingi a face asta:D...chiar cu niste gume despre care unii au zis ca ..n-ar fi ideale:)...probabil aici ajuta binisor masa ei mica. serban_pc - Te rog sa faci in asa fel incat SEMNATURA ta sa NU mai depaseasca TREI randuri in full-screen pe 1024/768(xga). Altfel,voi fi nevoit sa ti-o sterg si sa te penalizez:(,ceea ce nu-mi face vreo placere... sunt sigur ca nici in avantajul tau nu ar fi:oops: Multumesc pentru intelegere,o zi buna tuturor ! |
Quote:
M-a mirat, scarbit si enervat "curajul" celor mai sus mentionati. Ideea principala este ca intr-o cursa, mai mult trebuie sa accepti si sa stii CUM SA PIERZI decat cum sa castigi. Una peste alta, inca o data, felicitari si sper sa ne vedem si la evenimentele viitoare. |
Quote:
|
Quote:
Eu sincer cred ca se stia de ceva timp, dar realizezi ca daca se anunta pe 200m nu mai venea nimeni. Iar verficarile tehnice au fost inexistente. |
Quote:
O fac neagra mat toata cu aceleasi bari si o sa fie altceva! Multumesc frumos de pareri si urari .. pt 400m o sa mai modific ceva,ceva ce ma tine in loc momentan sa trec de locul 3-4 ceva mai sus .. adica softul:evil: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tase nu vb aiurea mai ales ca nu ai fost acolo |
Quote:
Multumesc, cu siguranta ne vom mai vedea si la alte evenimente. |
Eu am apucat sa-i dau a 4a deci minim 330 - 340 m au fost ;)
De 1 mai cati metri au fost ??? |
Asa e, au fost cel putin 300 de metri... si eu calculand in functie de treapta si rpm la care eram in mom. respectiv. In mod normal termin 402 m cu a 3-a aproape de limitare. Acum eram a-3-a pe la 4500-5000 de rpm, din 7000.
|
masurati au fost fix 230 m
|
Quote:
Mersi shefu, foarte tare motoru tau o sa pun poza la arhiva si iti doresc sa reusesti sa-l umplii cu steroizi ca e prea tare combinatia :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:43. |
- Copyright 2026 4Tuning