![]() |
te credem Sant0s,te credem :lol:
|
:oops: :oops: tot driftul tau , e 130 sau cat e , la mine unul singur e 117 :P nu se pune
|
Re:
Quote:
|
sa ma beep... in el de joc :lol: :lol: :lol: :lol: ca eu cand fac un super drift.. ma opresc in zid... sau intra unu in mine :x
oricum... sux... k cica l-am terminat.. dar n-am toate uptadurile la masina deblocate :x |
oare se poate face un patch ceva cu bmw ursuletz , vw vento , dacia sau etc?
|
:lol: Eryka....mai incetu mama....ca ai sa rupi keyboadu ala.....cu atatea drifturi..ai sa furi masina parintzilor si ai sa faci driftuiala prin bucale....mai incetu.....slow....down......dar...facem unu pe net :D
|
2 Attachment(s)
:twisted: finaly!!!
|
Sunteti tari toti ....
Numai eu deabi reusesc sa termin o cursa :? :) |
Re:
Quote:
|
bey jocu meu ori e stricat.. ori... nu inteleg... am terminat toate cursele.. si pe alea de la word map .. si tot nu am toate alea deblocate :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil:
ce fac????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: |
Ai gasit toate magazinele?
|
rosonic..
zimi plz ce dreq facec patchu ala? ca nuu vad nimica diferit... |
Nici eu nu am observat, dar cica:
Quote:
Oricum, dupa ce pui patchu, si tre sa pui la loc crack-ul ala am impresia ca revine la varianta nepatchuita. (nu dea alta dar crack-ul e acelasi cu cel initial.) Nu stiu ce sa zic, decat ca are o gramada de buguri jocul:) |
cum e la mine ca am doua stele jumate si ca sa trec mai departe imi trebuie 3 stele
si bani......ciuciu si nici nu am de unde sa fac ca orice cursa o refac nu im da nimic :cry: mazar fazar :evil: |
Lasati mah, ca ma angajez eu la aia, si versiunea 3 a jocului va fi fara nici un bug!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning