![]() |
Re: Oltcit Club 11RM - DJ 02 TEI - Buburuza mea
"Gek-u unde e?" :lol:
A fost frumos ieri imi place cum vibreaza masina:twisted: |
Quote:
Vibreaza....putin. :oops: Oricum am prea mult bass si prea putine inalte, mai imi trebuie doua difuzoare pe spate. ;) |
Zilele astea buburuza a primit alarma + jumatate de inchidere... :lol: Cand ziceam asta, ma refeream ca nu am avut decat un actuator si l`am pus in partea soferului. :rolleyes2
Daca are cineva sa`mi doneze un actuator il primesc cu bratele deschise. :D Bafta tuturor cu bolizii! |
2 Attachment(s)
Sa mai aduc putin topicul la viata cu 2 poze noi...asa arata deocamdata buburuza. Spoilerul de pe fata, cel de fibra, urmeaza sa intre in reparatii...iar. :rolleyes2
Urmeaza, cat de curant sa ii schimb consumabilele toate si trebuie neaparat sa`mi schimb suspensia toata spate. Pregatiri pentru un drum lung, desii mi s`a mai zis ca sunt nebun eu cred ca poate ajunge pana la Oradea (vreo 600 km). :D |
si de ce n-ar ajunge? :rolleyes2 eu am plecat fara frica prin tara si n-am patit nimic,basca am fost la iasi fara roata de rezerva :-P
|
Aceia care au masini straine zic asta doar pentru simplu fapt ca...e oltcit. :x
Foarte bine, ma bucur sa aud asta... :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Daca esti bazat pe masina poti merge oriunde:D.
|
Quote:
Dar, cum a spus electric_style mai sus, daca o ingrijesti si o pui la punct nu vad de ce n-ar merge:-P |
Stiu ca un oltcit poate face multi km si, cum spuneti si voi, mai depinde si de oltcit... :D Al meu intra cat de curand in schimbarea consumabilelor cum ziceam si mai sus, printre care sunt in plan:
-punte spate (cu totul: telescoape, bari, butuci, etc...daca as gasii direct de RM cu atat mai bine) -bucsi si pivoti fata (am piese noi "in debara", trebuie sa ma uit ce am si ce`mi mai trebuie) -vreau sa mai pun un rand de rulmenti cu ace cum am citit pe undeva -sa schimb planetara dreapta (desii are la activ sute de km cu bataia ei trebuie schimbata neaparat - mi s`a rupt burduful pe care il pusesem nou, cel de langa roata) -poate si un alt motor...ramane in pronuntare, cel de pe masina bate rau :sad: To be continue... :lol: P.S. Cine mai are olteanul pe gaz ca as vrea sa`l intreb cate ceva...?? P.S.s. Scapai de baaaac sa beeeeeeeeeeeeeeeeem!!!! :twisted: |
Vorbeste cu Iulica despre GPL pe oltean ;) , frumos lucrezi acolo
|
Quote:
Merci! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning