![]() |
Re: 2 Faster More Show
intarziare foarte mare...
din cluj am venit intelesi ca se aplica coeficientii... dar surpriza nu sa mai aplicat nimic. finalele nu sau mai tinut... in mare parte sunt dezamagit. am venit din cluj de la 5 dim sa stau pana la 8 seara crezand ca se tin finalele si surpriza aflu ca "au fost finalele" . asadar am dat 2 linii pe timp si am stat in ploie ca sa am de unde veni inapoi acasa. acesta e raspunsu unuia de acolo. |
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=GHCGwYNlXc8
https://www.youtube.com/watch?v=LjcBry7YtNA Unu dintre organizatori mi-a spus sa astept timpii pt k primi 8 raman restu pleaca , am ast o ore , 2 ore , 3 ore , nimik . . . si dupa ceva timp pleaca toata lumea . . . 2 ture am fkt tot din cj am venit . . . Anul trecut a fost mult mult mult peste anu asta chiar si akum 2 ani knd a plouat . . . poate o sa fie mai mijto la Satu Mare:idea: |
Quote:
mda kred k e vb de prietenu tau ala cu loganu p kre stateau toti . . . eu eram in spatele lui tot cu Golanu |
la satu mare se anunta show mare... toti spun asta :) doar sa tina vremea
|
Dar pana la urma cum a fost accidentu ala cu motociclistu ??? k am auzit mai multe variante ...
|
la satu mare si data trecuta a iesit show, sper sa fie la fel :)
|
stai linist ca si a mea a fost scaun/gard.
si culmea nesimtirii , ca eu inca eram in masina. mai dadeam o cheie .. se mai elibera masina 5 minute. si tot asa. |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
o masina care mia placut f mult, si care a mers f bine
|
Eu nu l-am vazut cum merge... Mie cel mai mult mi-a placut acel EVO rosu (nu rot, celalat). Dadea clasa la toti pe 400 m.
|
las` ca si ROT a mers f bine.......GO FAST !! :)
|
kiar ultima cursa a fost rs4 asta alb cu Viperu ala si la start la kam facut binisor , si avea si pe pista un avantaj . . . eu asa am vaz . . . nu sariti cu gura dc nu e asa , afara ploua dja TARE
|
Quote:
|
apropo de grupe...dupa cum s-au facut inscrierile...fiecare a putut scrie ce vroia in formular...nimeni nu a verificat....fiecare putea declara cati HP vroia :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning