![]() |
Re: Intalniri Iasi!
Incearca de acu sa scrii tot ce vrei sa spui intr-un singur mesaj
|
Quote:
crek o sa vin si eu o data pe jos :lol: sa vad care ma ia si pe mine cu masina :D :))) nu prea sunt doritori..dar.. cativa tot se gasesc.. nu ? :lol: si inca o treaba.. se scrie keep "IN" touch.. (taci) :D bafta uai iesheni :D hai k vb maine la un tel poate se pune de o iesire.. un gratarel..ceva a? c ziceti? vorbesc prostii sau nu? :lol: baftoase |
Quote:
|
Pana la urma ce facem azi??????
|
Se doarme mai mult ca sigur......Pana acuma nu vad doritori...ca e ceva call me...stau la 2 pasi de Fortus!
|
Nu Chiar Toata Lumea Doarme.....
|
Salutare. Eu propun sa ne vedem azi pe la 16 la fortus.:D Poate facem niste cerculetze:lol: niste poze. Fiecare sa faca ce va vrea, doar e democratie nu:lol: :lol: . Important e sa ne intalnim. Ce ziceti e bun asa?
|
hai lume, mai e ceva ? daca da, la 2.30 la fortus. hai odata cu raspunsurile
|
prezent... numai sa nu fiu singurel
:D ma asteptati in ftza la fortus ca nu stiu cum se ajunge acolo |
scuze pt double posting.. cica trebuie sa nu treaca > 5min de la postare sa poti edita mesaju.. nu mai pot sa vin .. .. mi-a luat tata masina ca la a lui i s-a spart geamu din fatza lateral ... ati mai auzit asha ceva sa pocneasca geamu singur ? ca de spart cineva nu avea cum ca era in fatza casei si partea care a fost sparta era langa gard ...plus ca s-a intamplat la 12 dupa amiaza ...
|
Eu ajung mai tarziu acolo, pana la ce ora stati:???: Mai am ceva de facut. Sper sa va mai prind.
|
tinand cont de numeroase aspecte, totul sa contramandeaza.
pe alta data |
Pacat:sad: as fi fost fain o intalnire si azi. Poate totusi sunt ceva amatori:???:
|
Care stitzi de inchiriat garsoniera in iashi .. ?????
|
Poate Joi...Vineri la ora 20.30....Poate!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning