![]() |
Re:
Quote:
ok e ca tine ... nu m-am dus pentru ca era vb sa mergem amandoi ...asa vorbisem pe mirc ... am spus de 10 ori aici : GATA A TRECUT : nu am fost si gata ! de-acum si la curse eu zic sa stam acasa...ca de nu are rost sa ne ducem ca noi nu ne dam ..asa faceam si la politie(si asta nu intelegeti voi - ca la politie faceam exact ce facem la curse : beleam ochii pe-acolo ...) ce facem si la curse : stateam de pomana ca permis nu avem , masina nexam ....si tot asa ! :evil: :evil: sper sa intelegeti : GATA CU SUBEICTU ASTA ... |
Chiar ca trebuie incheiat subiectu` asta................ :)
Haidetzi sa vorbim de mashini(ce mashini atzi mai vazut pe la ilegale.....chesti deastea,nu ne mai certam ca de ce sa ne ducem shi de ce sa nu ne ducem la politzie :P :P ) |
pai au mai fost ilegale ca sa vedem masini ? :roll:
|
Nu prea...........(DELOC!) .................. :roll: :x
Da las` ca am auzit ca luna viitoare se fac legale......... :twisted: :) |
era si normal sa nu se mai faca dupa ce a fost pe 29 ... sa speram ca or sa se faca cat de curand ...legale sau ilegale ! :twisted:
|
Sunt mai misto ilegale ... !!!
Parca e mai palpitant ... |
adrenalinaaaaaaaaaaa !!!!!
|
Si ce daca nu mai sun ilegale ... poate e mai bine asa ... De ce trebuie sa fie neaparat inchis topicu'? :?: :!:
|
Ilegale sigur se mai fac.. dar sunt la scara mai mica.. adik fiind vorba doar de cateva masini.. si nu de toata Craiova :P
|
G-Spott cine a zis mah ca tre` inchis topicu`???????
Nu a zis nimeni sa-l inchida................. :) PS: BoSsul3tz...............se fac ilegale shi prin orash............... Se pun doua mashini la semafor shi...............go go go!........ :) :) :) :) :) :) :) :) Dar noi vorbeam de Ilegalele care au fost pana acum.....cu 50-60 de mashini......... :P (dintre care jumate pe margine)........... |
:)) nu in fiecare zi se fac 2 ani de cand a murit kos-u aja ca ...
|
Ranzi ...........asta e motiv de ras........???? :? :? :? :? :? :?
:( |
Re:
Quote:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nu stiu ce ti s-o fi parut tie asa amuzant ca s-au facut 2 ani de cand a murit KOS-u .... yo nu vad nici un motiv de ras...dinpotriva ! :evil: :evil: |
am grejit ma trebuia sa dau 2 posturi una cu rasu una cu alalalta treaba aja ca asta e sui nu am vrut sa se intzeleaga ca sunt bucuros ca a murit kosu aja ca asta e :(((((((((
|
\"G-Spott cine a zis mah ca tre` inchis topicu`???????
Nu a zis nimeni sa-l inchida................. PS: BoSsul3tz...............se fac ilegale shi prin orash............... Se pun doua mashini la semafor shi...............go go go!........ Dar noi vorbeam de Ilegalele care au fost pana acum.....cu 50-60 de mashini......... (dintre care jumate pe margine)...........\" de asta radeam :(((((( da trebuia sa pun ceva intre ras si scris da asta e greji :ashamed: :cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning