Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Nissan - Infiniti (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti.html)
-   -   Nissan Skyline R33 (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti/119620-nissan-skyline-r33.html)

daffy duck™ 11-10-09 22:12

Re: Nissan Skyline R33

bine ciuliiiiiii!!!!!!!!!!

poate ai "timp" sa vii si la pitesti....si acolo ma dai o tura clar...ma leg de scaun :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

aveti grija...

GABY-DSO 12-10-09 00:51

1 Attachment(s)
Tare masina :shock: :rolleyes2

Keisuke 12-10-09 12:32

Mersi fain de filmulete, scuze ca nu te-am dat, dar data viitoare nu mai scapi, promit!

Quote:

Originally Posted by piTiCcu (Post 2700635)
:woowoo::woowoo::woowoo:ciuli felicitari pt locul care la'i obtinut la baneasa :woowoo::woowoo::woowoo: sanatate :drunk:

Mersi dude :)

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 2710643)
Atasez si eu cateva poze cu o masina dementiala :D
Felicitari pentru prestatia si show-ul oferit 2 zile consecutive;)
Momentan am doar un film de la Baneasa:D sper sa fac rost si de celalalte.
App...am vazut ce ai facut la baneasa in drum spre benzinarie:D am crezut k suntem in Anglia cand te-am vazut pe unde ai luat-o:D
Bafta ;)

Multumesc de aprecieri, chiar a fost un super show la vitantis, putin cam mic locul dar noi ne bucuram de fiecare petic de asfalt :).
Cat despre benzinaria de la baneasa :oops:, ramane secretul nostru, am scuza ca nu cunosc orasul :mrhappy:

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2710672)
bine ciuliiiiiii!!!!!!!!!!

poate ai "timp" sa vii si la pitesti....si acolo ma dai o tura clar...ma leg de scaun :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
aveti grija...

"Timpul" e problema :)), nu cred ca o sa vin la pitesti, cel putin nu cu sky-u, dar cand iti faci si tu putin timp poate vii pana in cluj si mergem la o tura ;)

Quote:

Originally Posted by GABY-DSO (Post 2711035)
Tare masina :shock: :rolleyes2

Mersi man ;)

daffy duck™ 12-10-09 13:17

Pana la cluj.....R U nut's????

am nevoie de pasaport sa vin pana acolo :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Florinike 12-10-09 17:15

Salutare Ciuli. Super masina, asta e singurul topic care mi-a placut din toate prezentarile de masini de pe aici, atata veselie si bunavointa ca la voi clujenii rar sa mai vezi :D
Am luat si filmuletele, foarte foarte tari....cel putin ala cu tipa care a mancat mult e grav rau :)))
O intrebare daca se poate: ce melodie e cea de pe final din acel clip? ca am cautat-o dar nimic....
Bafta in continuare....keep up the good work ;)

daffy duck™ 12-10-09 17:36

e din baia mare ciuli...la cluj are facultatea....

B 58 MAL 13-10-09 01:01

Din ce in ce mai bine te dai , am si eu o intrebare e masina de zi cu zi cumva ? bafta in continuare. si daca da ce consum are ?:)

Keisuke 13-10-09 02:41

Quote:

Originally Posted by Florinike (Post 2712762)
Salutare Ciuli. Super masina, asta e singurul topic care mi-a placut din toate prezentarile de masini de pe aici, atata veselie si bunavointa ca la voi clujenii rar sa mai vezi :D
Am luat si filmuletele, foarte foarte tari....cel putin ala cu tipa care a mancat mult e grav rau :)))
O intrebare daca se poate: ce melodie e cea de pe final din acel clip? ca am cautat-o dar nimic....
Bafta in continuare....keep up the good work ;)

Salutare Florinike, mersi fain de aprecieri,sunt pe jumatate clujean deja asa ca nu era gresit nici asa.
Nu am idee ce melodie este dar promit sa ma interesez ;)

Quote:

Originally Posted by B 58 MAL (Post 2714148)
Din ce in ce mai bine te dai , am si eu o intrebare e masina de zi cu zi cumva ? bafta in continuare. si daca da ce consum are ?:)

Progresam si noi incet-incet, toate datorita lui Gratian ca ne tine in priza cu show-uri si locuri pentru antrenamente.
Este masina mea de zi cu zi, dar partea cu consumul nu prea pot sa ti-o zic fiindca nu o stiu, destul de mult fata de alte masini ;).

Florinike 13-10-09 08:45

:D multam ciuli.
Ca tot intreba un tip mai sus, ce consum are.....asta e cea mai stupida intrebare la o masina sport, mai ales cum e a ta pur sange. La a mea la vreo 250 de caluti ia intre 13 si 18, in functie de cum merg, cum o alerg etc. Daca a ta ia sub 20 declara-te multumit. Oricum, consumul il face soferul nu masina ;)

cRbL 13-10-09 14:28

1 Attachment(s)
bravo frate. imens progres. tine-o tot asa.

askhy 13-10-09 16:31

Frumoasa masina, nu am ce zice...
La Koe facusem comfuzie si credeam ca masina ta e a unui vecin ungar, dar acum mam lamurit, scuze de greseala :(

Keisuke 13-10-09 16:48

Quote:

Originally Posted by cRbL (Post 2715271)
bravo frate. imens progres. tine-o tot asa.

MErsi mersi man, hai ca te astept cu pozele sa m-i le trimiti :D

Quote:

Originally Posted by askhy (Post 2715664)
Frumoasa masina, nu am ce zice...
La Koe facusem comfuzie si credeam ca masina ta e a unui vecin ungar, dar acum mam lamurit, scuze de greseala :(

Lasa ca te revansezi tu cumva ;)

scturoag 13-10-09 16:52

5 Attachment(s)
Foarte tare masina ! felicitari !
Pun si eu cateva poze cu ea de la Vitantis, a facut senzatie :D8)
Scuze pentru claritatea pozelor:D

:arrow:

RA_2fast4u 13-10-09 17:56

Ce progres frumos in vara aceasta. cand am plecat din tara abea o ardeai aiurea pe la ceva liniute acuma vad ca mai ai umpic si dk scrie pe tine :)) se vede ca nu mai sunt parti de aro ;)) La cat mai multe cauciucuri arse... sa speram ca mai apucam ceva show inainte sa vina zapada...

PDV_1989 17-10-09 13:03

11 Attachment(s)
Inca o serie de poze :D
Bafta !

All times are GMT +2. The time now is 21:32.

- Copyright 2026 4Tuning