![]() |
Re: Nissan Skyline R33
bine ciuliiiiiii!!!!!!!!!!
poate ai "timp" sa vii si la pitesti....si acolo ma dai o tura clar...ma leg de scaun :lol::lol::lol::lol::lol::lol: aveti grija... |
1 Attachment(s)
Tare masina :shock: :rolleyes2
|
Quote:
Quote:
Quote:
Cat despre benzinaria de la baneasa :oops:, ramane secretul nostru, am scuza ca nu cunosc orasul :mrhappy: Quote:
Quote:
|
Pana la cluj.....R U nut's????
am nevoie de pasaport sa vin pana acolo :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Salutare Ciuli. Super masina, asta e singurul topic care mi-a placut din toate prezentarile de masini de pe aici, atata veselie si bunavointa ca la voi clujenii rar sa mai vezi :D
Am luat si filmuletele, foarte foarte tari....cel putin ala cu tipa care a mancat mult e grav rau :))) O intrebare daca se poate: ce melodie e cea de pe final din acel clip? ca am cautat-o dar nimic.... Bafta in continuare....keep up the good work ;) |
e din baia mare ciuli...la cluj are facultatea....
|
Din ce in ce mai bine te dai , am si eu o intrebare e masina de zi cu zi cumva ? bafta in continuare. si daca da ce consum are ?:)
|
Quote:
Nu am idee ce melodie este dar promit sa ma interesez ;) Quote:
Este masina mea de zi cu zi, dar partea cu consumul nu prea pot sa ti-o zic fiindca nu o stiu, destul de mult fata de alte masini ;). |
:D multam ciuli.
Ca tot intreba un tip mai sus, ce consum are.....asta e cea mai stupida intrebare la o masina sport, mai ales cum e a ta pur sange. La a mea la vreo 250 de caluti ia intre 13 si 18, in functie de cum merg, cum o alerg etc. Daca a ta ia sub 20 declara-te multumit. Oricum, consumul il face soferul nu masina ;) |
1 Attachment(s)
bravo frate. imens progres. tine-o tot asa.
|
Frumoasa masina, nu am ce zice...
La Koe facusem comfuzie si credeam ca masina ta e a unui vecin ungar, dar acum mam lamurit, scuze de greseala :( |
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
Foarte tare masina ! felicitari !
Pun si eu cateva poze cu ea de la Vitantis, a facut senzatie :D8) Scuze pentru claritatea pozelor:D :arrow: |
Ce progres frumos in vara aceasta. cand am plecat din tara abea o ardeai aiurea pe la ceva liniute acuma vad ca mai ai umpic si dk scrie pe tine :)) se vede ca nu mai sunt parti de aro ;)) La cat mai multe cauciucuri arse... sa speram ca mai apucam ceva show inainte sa vina zapada...
|
11 Attachment(s)
Inca o serie de poze :D
Bafta ! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning