![]() |
Re: Masina mea Old School - BMW 2800 CS, an 1969
da.arata f bine masinuta lu ala.a mea are probleme cu chederele.se rezolva anu asta. sper.daca nu mai e o zi si in 2012.
|
Ref la tot ce scrie aici, daca nu ai fi fost atat de incapatanat, aveai pana acum atestat de vehicul istoric si macar ai fi scapat de povara impozitului... Nu mai zic ca si valoarea masinii crestea daca ar fi fost culoare originala & stuff. Mie unul nu imi plac jantele, nu cadreaza cu linia clasica a masinii care este, iarasi dupa mine, cel mai frumos model BMW.
No offence. |
Vă rog să încetaţi cu off-topicul. Sunt de acord cu voi, însă facem un topic separat pentru asta dacă vreţi :-)
|
nu i vb de incapatanare.e vb de bani timp si munca.nu stiu daca ti ai restaurat vreodata o masina singur.sa desfaci tot sa montezi tot la loc.e cam nasol.mai ales daca nu ai garaj si o faci pe strada.ca s ai schimb culoarea.tre sa dau jos totul inclusiv motorul.o sa fac si asta.in nici un caz argintie. albastru metalizat.o sa fie..cat despre roti.mie imi plac..... cele de 14 originale.arata oribil.
|
Nu numa' una! Dupa ce am muncit acum ~15 ani sa fac din 2 seria 6 (modelul vechi) una buna (si iesise tzipla) am mers cu ea ~o statie de ratb si a dat un apv-ist in mine de am scos capul prin geamul usii din dreapta... Si era facuta "pe genunchi" in curtea unui amic ca n-aveam garaj atunci, vopsita cu Standox, ceea ce la vreme aia era pret x5 fata de policolor, curatat si cadmiat si clemele care tin conductele pe dedesubt. Iar masina care o vezi in albumele mele e facuta 100% de mana mea dintr-un harb care ar fi luat calea rematului, deci stiu ce vb!
Revenind la subiect: stiu ca e munca multa si bani, dar avand in vedere economia de la impozit + valoarea masinii care creste eu zic ca se amortizeaza in 2-3 ani. Munca... e ciubucul tau! Insa astfel de masini merita efortul de a le restaura si pastra originale, la final se mai pot eventual recupera ceva bani, pe una "tuningarita" nu mai iei decat un cupon, cat o mai fi programul rabla! N-am zis nik de jantele originale, exista modele frumoase de pe vremea aia - Alpina de ex sunt superbe dupa mine! |
alpina si bbs rs rc.dar sunt superbe de scumpe........
o sa ma apuc de ea prin septembrie.pe la sfarsit.stiu ca merita efortuldar cand nu ai NICI un ban nu ti vine sa te apuci. |
Quote:
|
Quote:
|
gata subiectul asta s a terminat.romania este oricum condusa de niste boi,cu acordul marii mase d eprosti.adica noi.care suportam ne plangem dar nu facem absolut nimic.
|
superba masina sa o stapanesti sanatos
|
mersi.
|
6 Attachment(s)
am facut 620 km cred.consum 11 12 autostrada mers relax.pe serpentine am depasit tot ce se taraia.asa bine m am simtit ca un cazan din 69 depaseste masini din 2005 pe serpentine.de nu mai pot.altii se taraiau pe transalpina cu a 1 a si eu faceam depasiri cu a 2 a;pp pup the engine;pp
|
frumos omule.imi pare rau ca nu am putut veni si eu :(
|
Quote:
|
deci fie ce-o fi, pozele 3 si 5 merita sa fie wallpapere :)
frumos..si foarte tare, asa m-am simtit eu cand urcam Valcea cu o Granada din 78, 2.3 V6, depaseam TOT, cu a 3-a, rareori cu a 2-a, scartaiau rotile la ace de par dar am trecut cu bine..senzatie tare, acu astept banii si timpul, si piesele sa-mi pun si eu M30-ul la punct..sa ajung pe la RCR.. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning