![]() |
Re: Evacuari custom INOX
sal baieti,inca nu mi-ai zis cand rezolvam traseul de intercooler.ca ma tot plimb cu el in portbagaj de vreo luna.ti-am dat numarul meu pe privat...daca l-ai sters til mai dau inca o data.
|
Pentru o Renault Laguna 1, Ph2, kombi, evacuarea completa cam cat m-ar ajunge? Multumesc.
Motor 1.6 16V. |
salut ma intereseaza si pe mn daca s epoate monta o evacuare de golf 5 pe un golf 4 atasez si o poza [IMG]http://images.**********/auctions/2009/06/30/238936214-3419912-500_500.jpg[/IMG]
|
Pregatiti-va ca asta seara aduc bestia :lol:..
|
atunci poate imi faceti voi una custom ;) in schimbul cele de golf 5.
|
sal vreau sa ii schimb si eu evacuarea la un seat leon 2001 110 cai +chip kit fr ce imi recomandati,acum in loc de finala am teava si un tips.
|
FORTZA !!! ... a iesit super evacuarea .. meseriasi baietii astia :D
|
Salutari. Un MG ZR diesel primesti? :D 2 chestii as avea la dansul. Inlocuit conducta intercooler->admisie motor(ma rog, acum e din cauciuc si o vreau din teava) si inlocuit racord flexibil. Probabil ca e o joaca pentru tine, dar astept detalii pe PM(pret, timp etc). Multumesc. :D
|
Azi te prind pe acolo? Eu la ora 19 o tulesc din Cotroceni, deci cam in 20 de minute as putea fi in zona ta.
|
Spune-mi si mie te rog care e diferenta intre un catalizator stock si unul sport?sunet, diferente de putere?ms
|
Ok ms pt explicatie.
|
salut
pentru un diesel putem face ceva sa se auda mai sport , am o Alfa Romeo 156 1.9 jtd 115 cp ? |
salut!!!traseul complet pt un bmw e46, 316i cat ma costa???ms!!!
|
3 coturi de inox de 63 cu grosimea de 1,5 mm as avea si eu nevoie.
Gasesc la tine? Si la ce bani? |
Re: Evacuari INOX, Trasee Intercooler etc.
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning