![]() |
Re: E36 - m-am indragostit prea repede
un 2.5 24v e doar el in sinea lui un lucru extrem de frumos :D acum sa vedem cat de repede reusesc sa pun motoru... ;)
|
da o intrebare tu masina la ce o sa o foosesti? de zi cu zi sau doar la evenimente?
|
2.5 e un motor foarte fiabil care nu consuma mai mult de 3 L/100km in plus fata de 1.6 . Plus ca daca alergi un 1.6 scoti consumuri mari, un 2.5 face fata lejer. Eu as prefera sa folosesc zi de zi un 2.5 mai mult decat un 1.6 .
|
aja este mai bine un 2,5 decat 1,6 oricum scoti un 12-13l cu 325.ul ai sa vezi dar si 316 ala sa traga de caroserie consuma grup.. dar 325.ul daca nu tragi de el nu.ti ia aja mult dar mai putin de 9 nu cred ca scotii oricum e motror pt masina aia...
|
Asta vroiam sa zic si eu. Plus ca pt. 4-8 ron / 100 km in plus iti aduce multe satisfactii cum ar fi sunetul, depasirile in afara etc.
|
adica fortza de masina!!!!:D
|
eu l-am intrebat pt ca eu la amea am unu de2.0 si sunt curios ce consum are eu inca nu am avut bugetu necesar pt ai umplea ditai rezervoru:P
|
Puuuutin mai mic decat 2.5 :) . Daca masina merge ceas si tu stii s-o accelerezi constant, nu ai de ce sa te plangi de consum.
|
si sa va dau un raspuns la toata dezbaterea voastra... ma calmez momentan cu motoru, pana nu am bani si de motor si de clima, stau linistit... :| momentan m-am angajat si trebuie sa strang niste bani ca sa pot face o treaba calumea si am o situatie cam nasoala pana pe 10 iulie... asa ca nu cred ca o sa mai fac modificari pe la masina... o perioada... dupa care revin cu multe modificari... sunt multe, multe, multe :oops: acum ma opresc un pic, doar asa cate ceva ce mai am de facut pe la ea...:rolleyes2:rolleyes2
|
gata, mi-a trecut faza aia nasoala ;):D m-am angajat si acum astept sa vina salariile ca sa beneficieze pisi de ele :lol: in primu rand urmeaza 2.5 24v + clima + frane de 2.5 (respectiv 2.8 pe spate) :D cat de curand maxim 1 luna ;) dupa care urmeaza retapitarea interiorului :D
|
Quote:
|
unde lucrezi ma tu de iti iei motor si clima dintr-un salariu :-? si tu din ce mai traiesti? ia sa imi zici si mie daca mai au nevoie de angajati
|
Sau sa imi zici mie :)))))))))))))))))
|
buna intrebare....unde lucrezi frate de-ti permiti toate astea?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning