![]() |
Re: Invitatii trackere
Quote:
Quote:
Quote:
|
In cateva zile se va rezolva si problema mea, multumita lui snapy_xxl. Sarut mana colegu!
|
Nicio problema.
Cu placere ;) |
|
Ce ştiţi de net-vision?
Cam odată pe săptămână intru pe el, aveam cont, totul în regulă, dar acum îmi cere autentificare şi atunci când îi dau recuperare (id sau parolă) nu îmi recunoaşte e-mailul. Ce o avea? |
Quote:
http://net-vision.org/ |
sall,am nevoie si eu de invitatie pe Filelist''daca se poate:D daca cineva se ofera sa-mi trimita inv' pe [email protected] o zi buna;)
|
As dori si eu o invitatie pe docspedia dak are cineva. [email protected]. Multumesc
|
Rds-Zone
Location:www.rds-zone.ro Rds-Zone.ro Login free signup!!! Torrent Stats Torrents 6,269 Active Torrents 5,110 Peers 20,626 Unique Peers 2,766 Seeders 19,672 Leechers 954 Seeder/Leecher Ratio 2062% |
Si eu as dori o invitatie pe filelist daca are cineva id-ul meu este [email protected].
Cine vrea o invitatie pe myxz.org(xtremezone) sau pe lockerz.com? |
Quote:
De ce vrei să depăşeşti limita bunului simţ? |
Sa fac ceva pe Fl ul lor!taman ce mi am luat disable pe FL,de ce habar n-am,am dat login si cica contu ar fi fost dezactivat azi.dar azi nici n-am dat pe la calc.
|
Quote:
FL-ul are toleranţă 0 la SPAM. |
Quote:
Myxz.org(xtremezone) nu este cumva tracker (torent)? Am dat pe myxz.org foarte multe invitatii iar de la unii nu am primit nici macar un "multumesc" si sa stii ca nu am facut caz din asta. |
Quote:
Dacă tot ai anii ăia ar fi trebuie să ştii deja la vârsta asta, că orice lucru se obţine muncind, nu dând click-uri pe net (Lockerz). Eu nu am spus nimic de tracker-ele amintite de tine, ci doar de acel site Lockerz, care nu are nicio legătură cu acest thread. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
- Copyright 2026 4Tuning