Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   RED ZONE Motorsport Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/117666-red-zone-motorsport-ploiesti.html)

T@zMania 25-05-09 09:16

Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

eu am fost profund dezamagit de faptul ca aproape nimeni nu a luat in serios discutia...si de faptul ca multi au lipsit
uneori ma intreb daca merita sa ne zbatem sa facem ceva cand vad ca toata lumea s-a obisnuit doar sa poarte un stiker si nimic mai mult...RUSINE!!!!
voi discuta cu donu sa vedem ce facem in continuare.
bogdane tu ai venit super pregatit,scurt si la obiect,dar cum spuneam cu o floare nu se face primavara.
mai incercam;)
dupa o discutie serioasa cu donu si cu alti cativa care vor sa faca treaba vom vedea daca ramanem la stadiul de stikere sau facem si actele.
PACAT.....

Mache Fum 25-05-09 09:28

Eu cred ca acesta va fi un examen de maturitate pentru toata lumea... Hai sa trecem de la stadiul de baietei cu jucarii la cel de barbati care isi asuma responsabilitati! Sau altfel spus ... de la amatori la profesionisti ;)

ascona78 25-05-09 09:31

Quote:

Originally Posted by Mache Fum (Post 2348900)
Impresii ??

din punctul meu de vedere e totul ok.dar sunt ceilalti care nu cred ca au inteles mare lucru....

ascona78 25-05-09 09:35

avem teoretic o saptamana la dispozitie pt a pune la punct ceea ce credem ca trebuie facut.adica sa gasim si sa fim siguri care sunt acei membrii fondatori.apoi sa strangem banii.
propun ca toate astea sa se intample mai repede pt ce batem pasul pe loc!

Mache Fum 25-05-09 09:37

Si ne dam cu clubu' d-abea la primavara! ;)

DRooPY 25-05-09 10:24

concluzia!?

Pagani_honda 25-05-09 12:10

Quote:

Originally Posted by Mache Fum (Post 2349054)
Eu cred ca acesta va fi un examen de maturitate pentru toata lumea... Hai sa trecem de la stadiul de baietei cu jucarii la cel de barbati care isi asuma responsabilitati! Sau altfel spus ... de la amatori la profesionisti ;)

Eeeeee cam mari vorbele astea dar bine zise

barladi 25-05-09 15:29

Eu personal nu am putut veni, si imi pare rau pentru asta, insa in general in weekend-uri nu pot veni. Cand a fost sau cand este vorba de cotizatii, platit stikere sau ce mai este, am fost mereu primul, insa la capitolul intalniri, pot in principiu in cursul saptamanii......foarte rar in weekend. Poate mai facem astfel de intalniri si in cursul saptamanii, sau pur si simplu cand ne vedem pe la sala sa vorbim..

ascona78 25-05-09 19:11

Quote:

Originally Posted by Mache Fum (Post 2349088)
Si ne dam cu clubu' d-abea la primavara! ;)

asa mult optimism??:))

ascona78 25-05-09 19:16

Quote:

Originally Posted by DRooPY (Post 2349202)
concluzia!?

concluzia e clara!!!daca vrem sa facem ceva NE IMPLICAM!
si asta este clar optiunea fiecaruia.cum am spus si ieri trebuie sa stim un lucru bine si anume: CE VREA FIECARE DE LA ACEST CLUB? CE E DISPUS FIECARE SA FACA PENTRU ACEST CLUB?
membri si potentiali membri ai clubului ii rog sa isi exprime aici parerile sau mai bine spus raspunsurile la aceste 2 intrebari....dar asta nu peste 2 luni ci acum si in zilele ce urmeaza pentru ca cel tarziu la sfarsitul saptamanii sa stim cu cine mergem mai departe.intrebarile sunt valabile pentru toti care vor sa faca parte din club.

jakal 26-05-09 01:42

ora 1.30 noaptea.....operatiunea"cwr pansat"....:))

rolul principal ....cobra....( RED ZONE )

LOCATIA ...PECO CIOLPANI.....primesc tel "bah cred ca mi-a luat foc masina"....:))

sun pe unchiu paga si plecam la depanare....
verdictul ...radiatorul i-a zburat in motor....:)

doctor in reparatii la locul faptei....mai ceva ca arafat....PAGA..

USTENSILE........SUPER-GLUE...TAMPOANE....OB-uri...:))

mai multe detalii maine de la domnu doctor dupa cum a decurs operatia....

de fapt operatia a reusit ..."pacientul" e mort........:lol:

Pagani_honda 26-05-09 07:57

Arzate-ar focu s-a rasculat paparazzo din tine mah taciune?
Da intradevar am fost prezent la locul faptei nu pot nega atata timp cat pe plafonul masinii se observa o urma indubitabila.:D

DONU' 26-05-09 10:56

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 2349022)
eu am fost profund dezamagit de faptul ca aproape nimeni nu a luat in serios discutia...si de faptul ca multi au lipsit
uneori ma intreb daca merita sa ne zbatem sa facem ceva cand vad ca toata lumea s-a obisnuit doar sa poarte un stiker si nimic mai mult...RUSINE!!!!
voi discuta cu donu sa vedem ce facem in continuare.
bogdane tu ai venit super pregatit,scurt si la obiect,dar cum spuneam cu o floare nu se face primavara.
mai incercam;)
dupa o discutie serioasa cu donu si cu alti cativa care vor sa faca treaba vom vedea daca ramanem la stadiul de stikere sau facem si actele.
PACAT.....

Am trimis mail la toti membri cu ce s-a discutat duminica.
Urmeaza ca in urmatoarele zile sa aflam cine este pentru club.

DRooPY 26-05-09 11:25

eu unu nam primit nimic inka

barladi 26-05-09 11:31

Nici eu nu am primit pana acum

All times are GMT +2. The time now is 13:24.

- Copyright 2026 4Tuning