Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Alba-Neagra (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/117477-masina-mea-alba-neagra.html)

nutzu4pub 21-09-10 01:32

Re: Maşina mea: Alba-Neagra

foarte frumoasa..pacat ca nu prea mai dau pe la focsani sa o mai vad live...insa fie vorba intre noi cere grav un motor mai mare :lol:

o`neal 21-09-10 09:20

swap? :)

LiviuTunman 21-09-10 15:59

foarte bine da eleronul !
parerea mea ar trebuii sa dai pleoapa luneta jos:rolleyes2

valitataye 21-09-10 21:13

nu e pleoapa este eleron pe luneta!
@uskt2005-ce modificari de viitor mai pregatesti?:D

uskt2005 21-09-10 22:39

O evacuare cat-back si niste serpisori full inox momentan in plan

vn-08-nen 04-10-10 14:43

2 Attachment(s)
Ti s-au mai ars ledurile pe stop ? Verifica si rezistentele sau condesatoarele care sunt pe modul si fac conexiunea la led ... din ce am invatat eu la liceu , prin ele trece ultimul curent ( intr-un cirucuit simplu : baterie , rezistenta sau condesator , led ) si regleaza voltajul ledului astfel incat sa nu il arda !
Oricum sunt pacatoase ledurile , se ard repede daca nu le dai tensiunea necesara ...

uskt2005 04-10-10 14:52

In urma unui eveniment neplacut in care mi s-a spart stopul dreapta am fost nevoit sa cumpar un nou set de stopuri, problema a fost ca aceste noi stopuri aveau un defect de fabricatie si in 6 zile s-au ars o parte din leduri si asftel am fost nevoit sa iau de pe stopurile vechi tot ansamblul, modul comanda, leduri, tot si sa le pun pe astea noi.

Probabil cand ai vazut tu masina acum vre-o 4-5 zile, da nu mergeau, dar acum merg toate :P

soosy 10-11-10 21:21

salut

in primul rand felicitari pentru masina si pasiune;)
chiar am citit tot topicul de la inceput,sunt placut surprins si impresionat de felul in care te misti legat de schimbari
iti propui ceva si in cateva zile sau gata,deja totul este ON
bafta mare sa ai in continuare

singura chestie ce nu imi place si eu zic ca ai dat banii cam nasol,sunt jantele
masina cere ceva buzate sau ceva mai frumos,pe 16 dar si 15 is ok
urmareste un borbet bs,t sau chiar si A,kesin kt1 sau alte si alte modele,sunt convins ca din valoarea jantelor acestea noi cumparai lehej un set de jante din cele enumerate mai sus(valoare de 250-350 eu sunt max)

sa ai parte de ea

si o intrebare pls,cat vrei pe fostul eleron si daca mai ai praguriile(cele dinaintea fk-uriilor)
mersi

uskt2005 11-11-10 07:18

So,....

Acum sunt in cautare de niste jante deosebite care sa le folosesc doar in anumite conditii, un 9j cu buza, pe 16"...sa vedem daca ma inteleg cu cel la care le-am vazut ....

Eleronul s-a dat, dar daca vrei iti pot aduce nou...mai multe detalii pe PM daca esti interesat.

Pragurile alea negre originale sunt cele actuale de pe masina doar ca au fost vopsite.(Daca la alea facei referire)

uskt2005 07-12-10 08:42

6 Attachment(s)
News:
Au venit lucasurile de apripi, oglinzile de OPC au intrat la vopsit, iar serpii urmeaza a fi montati in viitoarul cat mai apropiat.

B-99-SAA 07-12-10 08:47

Viitorul suna bine :lol:

soosy 07-12-10 11:16

te misti biiiine intradevar
sunt curios daca se simt serpii aia si daca suna ceva mai bine:D
legat de oglinzi eu zic sa renunti:(

uskt2005 07-12-10 11:29

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 3877665)
legat de oglinzi eu zic sa renunti:(

De ce?

Sunt reglabile electric si incalzite, arata bine si sunt la fel ca cele de OPC la model

Sonny™ 07-12-10 11:43

domnu ati trecut la pantofi de iarna...?am auzit ca a cam nins pe la focsani...;)

uskt2005 07-12-10 12:05

Am trecut de 2 saptamani de cand s-a racit mai tare afara.

Daaaaaa.... a nins de s-a pus o juma de deget :P

All times are GMT +2. The time now is 10:33.

- Copyright 2026 4Tuning