![]() |
am promis ca nu spun, da ii ok totul, ca sa va linistiti, aproape ca innainte doar ca o s-o duca cineva cu masina sau vine pe jos, troleu, autobuz, taxi etc
da cu masina...ma indoiesc :D in rest...ii bestyiala vremea la cluj, sta sa ninga, poate ma mai dau cu masina si mai fac niste filmulete cu mine in rolul principal, mi dor de nevasta...si cam atat :d :wink: |
sal
nu-i rea ideea asta:)...,poate o sa ajungem si pe la cluj!
|
ANU ASTA NU. sa iau carnetu in ianuarie(sper) si vin sigur cu machima.
|
salut, felicitari pentru masina in primul rand, si sper sa ai succes atat cu restaurarea cat si la curse. am vazut din poze ca e varianta cu transmisie hidramata, o vei lasa asa sau ai gasit si o cutie manuala ca sa o inlocuiesti ?
|
Va ramane cred cu cutie automata, desi am si una manuala. Imi place mai mult cum merge cu automata, atat la drum cat si in acceleratie.
|
Re:
Quote:
Ideea este in felul urmator. Masina luata era sub orice critica la partea de motor si restul mecanicii. Asa ca am mai luat un motor cu cutie cu distributie si etc si le-am mutat pe asta. De asta spun ca este vorba de doua masini. Ca daca mai aveam inca o caroserie propriuzis erau 2 masini. |
super masina. mai ales soundul e demetial. cand vii pana la bacau sa ne-o arati si noua?. te asteptam cat e vremea buna. daca vrei sa vii p zapada, nu ne suparam. am eu un loc superb.
|
anu asta in cluj ii gata ii mort
din ianuarie...ne apucam serios de intalniri, etc etc, da dupa sesiune :d |
IMPORTANT! Sambata 14.01.2006 Prezenta maxima
Fac un anunt si pe aceasta cale, pe langa Yahoo Messenger, catre toti membrii clubului din Suceava ( si nu numai) ca sambata aceasta sa va adunati in numar cat mai mare la ODN. Sunt multe de discutat, rezolvat si hotarat.
R3SP3KT! P.S. : Sa aveti bani la voi printre altele :wink: |
voi fi prezent!
|
asd
voi fi si eu pe acolo inainte de a diparea vreo 3-4 sapt
|
pfffff .....tare mult ash vrea sa vin....dar chiar nu am cum ptr ca pe 16 plek la buc sa ma operez....deci.....sry....dupa ce ma operez voi fi prezent la toate intrunirile.....PROMIT......Sper ca \"sefu de trib\" sa ma ierte si de data asta ........
|
Imi pare ffff rau k nu am cum sa ajung la intalnirea din SV ...dar sper sa fiu prezent la PRIMA INTALNIRE OFICIALA CRAZY DRIVERS BUCURESTI .......sper sa nu ma rataces prin Bucurestiu ala :P ...
|
Intalniri
Bai fratilor.....mam uitat acu` pe toate topicurile.....e o varza totala cu intalnirile.....cel mai bine ar fi...sa fie 1 sg topic de intalniri...si acolo sa posteze doar 1....adika doar cel care face intalnirea....si restu` daca nu sunt de accord....asta ar fi parerea mea ....acu faceti cum vreti...daca nu va place scuze de topicu deschis
|
fac tot posibilul sa ajung si eu!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:01. |
- Copyright 2026 4Tuning