![]() |
Re: masini UK sau aduc la comanda
Ok...Ai PM.
|
Quote:
|
salut as fi si eu interesat de un vectra c an 2003 2004...cat mai ieftin dar cu acte ptr a se putea circula cu el preferabil hatchback dar nu cont f mult si cu kilometraj pana in 200 de mii...astept pm..multumesc
|
Diesel...benzina?
|
nu conteaza...mai putin varianta cu motorul de 1.6.....dar acum am zis cat mai ieftina
|
Cel mai ieftin e un 2.0 dti din 2003 la 3000 euro.Mai este un 1.8 16v din 2002 la 3200 euro.In banii astia ai masina acasa la Bucuresti.Daca vrei asigurare valabila pe numele tau, se plateste separat.Da un telefon la 0742622537, vlad daca ai neclaritati.
|
Salut,
Poti sa aduci Mazda Eunos Cosmo cu motor 20B sau 13B produs intre anii 1990 si 1995 ? Multumesc |
Despre codul motor nu stiu sa iti zic exact, la fel despre faptul ca vrei Eunos Cosmo (nici nu stiu ce reprezinta Cosmo), dar mazda mx-5 pot aduce pe la 1800-2000 euro.Am adus una la Bucuresti si trebuie sa mai aducem inca una tot acolo.Daca un mx-5 vrei, da un telefon la 0742622537 si iti pot zice mai exact ce este si la ce bani.
|
Anunt valabil. [email protected] sau 0742622537, vlad.
|
salut un landrover defender diesel cam la ce pret poti aduce in brasov nu conteaza cate usi an sa fie bun si km putini chiar atins putin
cu stima Adi |
cu scuze revin cu post
ma intereseaza orice isuzu bighorn nissan patrol mitsubishi pajero toyota land cruiser orice landrover 4x4 diesel pana in 3 litri 2 sau 4 usi dar jeep daca are si troliu sau alte imbunatatiri nu deranjeaza. astept o oferta pe mail diaconescu0adi sau pm |
un vectra b.. din 2000 2001 ... 1.6 hatchback sau berlina nu conteaza...cu acte in regula sa pot circula cateva luni dupa care sa o inmatriculez ... da mi un raspuns ... Ym : [email protected]
|
Quote:
|
Quote:
|
m-ar interesa si pe mine o vectra C diesel... pana in 150.000 km
ce imi recomanzi? si ce preturi imi oferi... bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 17:34. |
- Copyright 2026 4Tuning